Отврат! Анти Феър плей на Луис Адриано от Шахтьор !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отврат! Анти Феър плей на Луис Адриано от Шахтьор !!!
Абсолютно правилна постъпка на черния манго, играча на Нордселанд симулираше по още по отвратителен начин!
Как само се сдържаха да не му набият канчето не знам!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Тъпо, доста тъпичко се получи. Лично аз като гледах репортажа се ядосах много. Шахтьор направиха 4 великолепни мача и спечелиха симпатиите на неутралните фенове, но за 30 секунди плюха върху сътвореното от тях в предходните 360 минути. Казано накратно- изсраха се на изметеното
Циганска постъпка!

Едно време и Бешикташ откриха резултата на Герена по подобен гнусен начин. 
Това снощи обаче си беше върхът на наглостта.
Голям фен съм на постъпки като на играчите на Аякс в този мач. Супер яко е да се действа по ахиловия принцип- да не оставиш някой случаен гол, неориентиран негър или чернодрешко да ти открадне славата.
Мого ми се искаше и играчите на маншафта да баха оставили невзрачните англичани да вкарат гол за 2:2 след онази топка зад голлинията на световното. Пак щяха да ги сгънат на две второто полувреме- like a Boss...
Трудна работа е обаче чак такова нещо да се случи... 

Това снощи обаче си беше върхът на наглостта.

bultras4e написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jPk-wmqP5ec[/youtube]
Голям фен съм на постъпки като на играчите на Аякс в този мач. Супер яко е да се действа по ахиловия принцип- да не оставиш някой случаен гол, неориентиран негър или чернодрешко да ти открадне славата.

- Udoji90
- Контакти:
Че е неспортсменско, неспортсменско е... Ама много са ми чудни някои от вас, които веднага обиждат на расова основа - ако смятате, че това поведение на Луис Адриано се дължи на цвета на кожата му, значи нещо не сте наред.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Не мисля че е станало кой знае какво - един чернокож оправда доста чернокожи стереотипи. Можеше треньора да му каже да се извини поне, но да им пуснат да вкарат гол мисля че е прекалено, и би било анти-футболно, което е още по-зле за играта. В крайна сметка се оказа че има Господ и той гледа футбол. А Шахтьор очаквано победиха с разлика.
- mistreated
- Контакти:
Идиотска постъпка, която вярвайте ми няма да остане ненаказана от УЕФА. Навсякъде се тръби как мачовете от ШЛ трябва да са пример за младите. Виновен не е само Адриано, а целият отбор на Шахтьор, защото не оставиха датчаните да върнат гола в следващата атака.
Много добре си спомням мачът между Арсенал и Шефилд У. Венгер след края му поиска преиграване, защото тази победа не е постигната по достоен начин. ФА уважиха желанието им и мачът беше преигран. Ако не се лъжа резултатът 2:1 се повтори и в преиграването.
Много добре си спомням мачът между Арсенал и Шефилд У. Венгер след края му поиска преиграване, защото тази победа не е постигната по достоен начин. ФА уважиха желанието им и мачът беше преигран. Ако не се лъжа резултатът 2:1 се повтори и в преиграването.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- dreben23
- Контакти:
Според мен се обърка момчето, след гола физиономията му беше уникална!
Има феърплей, няма феърплей... къде е феърплея.
То пък да не мислите, че останалите мачове всичко е розово- Валенсия - Байерн 1-1 (двата отбора се нуждаеха само от точка да продължат напред, а Валенсия игра цяло полувреме с човек по-малко
) Кво като е шампионска лига тука е още по-голям та*ак всичко, ами вие си им вервате още!
Ся ще видите в последния кръг какъв феърплей ще има само!
То и днес ще е същата работа, не си мислете, че ще е по-различно.
Въпросът е не дали има феърплей, а за кой от отборите е тоя феърплей и нашата едиснтвена задача е да го усетим и да направим кинти.
Мислите ли, че на някой му пука вече за футбол- няма такива, пука ни за еврофутбола само! Футбола кучета го яли, братя. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
blue avalanche написа:drakata написа:Арсенал спечелиха мач, след подобно отиграване мисля, че беше с Шефилд Юн. След което от Арсенал поискаха преиграване, защото не желаели победа по подобен начин.
Аз ако играех в този мач щях да му строша главата на негарот.
Арсенал са поискали преиграване,защото много добре са знаели,че няма да има преиграване.Йезуитско,нали?
Преиграване имаше, всезнайко!

Според мен УЕФА може и ТРЯБВА да накаже Адриано за постъпката (примерно 1 мач наказание). Искам да напомня, че подобни (макар и не 100% същото) наказания сме виждали - веднъж играч на Реал М (може би Раул, но не си спомням със сигурност) вкара гол с ръка в ШЛ, съдията естествено го отмени, а после УЕФА го наказа за 1 мач. Също така мисля, че трябва и Шахтьор да го отнесе за това, че не остави домакините да върнат гола - което щеше да е най-честно в тази ситуация и да покаже, че голът е паднал погрешка. С това, че не ги оставиха, Шахтьор показаха, че не им пука дали ще бият нечестно, важното е да бият. Искрено се моля (макар да ми е през някъде какво ще постигне Шахтьор по принцип) те да отпаднат с подобен гол.
А иначе, ако това се случи у нас (например Шахтьор да вкарат подобен гол на Лудогорец), Адриано щеше да отнесе (заслужени) тупаници. Аз лично бих приветствал един инсцениран побой на терена за подобен гол. Направо не мога да повярвам колко цивилизовано реагираха норвежците на този гол.
За съжаление по правилника съдията на терена няма как да отмени подобен гол или да направи каквото и да е по този въпрос.
А иначе, ако това се случи у нас (например Шахтьор да вкарат подобен гол на Лудогорец), Адриано щеше да отнесе (заслужени) тупаници. Аз лично бих приветствал един инсцениран побой на терена за подобен гол. Направо не мога да повярвам колко цивилизовано реагираха норвежците на този гол.
За съжаление по правилника съдията на терена няма как да отмени подобен гол или да направи каквото и да е по този въпрос.