Марадона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- lamiatafussball
- Контакти:
Re: Марадона
Марадона като Мадона, всичко обърка 

- емо73канар
- Контакти:
Само да кажа ,че такова нещо като бивш наркоман и бивш алкохолик няма,а по темата ,Марадона ще заведе Аржентина там кадето нас ни заведе Стоичков .

- Бижутера
- Контакти:
емо73канар написа:Само да кажа ,че такова нещо като бивш наркоман и бивш алкохолик няма,а по темата ,Марадона ще заведе Аржентина там кадето нас ни заведе Стоичков .![]()
![]()
Е,ще ги класира на това Световно,ама там трябва големи победи да се гонят,а не просто участие

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Марадона яко тегли Аржентина надолу
- Делибаш
- Контакти:
Марадона е като "треньорът" ми по баскетбол в Двореца на пионерите преди 42-43 години. Хвърлаше ни една топка - да се бориме като прасета с тиква, а ние мислехме, че тренираме този спорт?!...
Накратко - най-великият играч /гледал съм и Пеле/, но никакъв треньор /няма и да се научи - егото му пречи/!

Накратко - най-великият играч /гледал съм и Пеле/, но никакъв треньор /няма и да се научи - егото му пречи/!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Te аржентинците си бяха зле още преди той да стане треньор,нещо са си в криза явно.
Но пк те и бразилците едвам се класираха на световното в Япония и Корея и никой не ги слагаше във фаворитите ама размазаха всичко по пътя си

Но пк те и бразилците едвам се класираха на световното в Япония и Корея и никой не ги слагаше във фаворитите ама размазаха всичко по пътя си

- Lord VOODOO
novnik написа:Не смятам, че хора като Марадона или нашия Стоичков трябва да започват треньорските си кариери с такива големи отбори, само защото са били велики футболисти. Трябва да почнат от по-малък клуб, за да навлязат в същината на треньорството и чак тогава да получат такъв отговорен пост.
+1
Отделно дори и Аржентина да се класира за световното... там гаучосите няма да са фактор!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал