В Румъния се развихриха, куп футболни босове пратени в затво
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: В Румъния се развихриха, куп футболни босове пратени в затво
Спете спокойно деца, нищо няма да се случи.
Много ми е странно, като четете тези неща, не виждате ли за какво става дума. Като някакви първосигнални амеби, започвате да повтаряте - ама как било там, ама защо и тук не е така. А нещата са толкова елементарни. Тези са осъдени на ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ, следва обжалване на втора и трета. И почти сигурно ОПРАВДАВАНЕ. ТАка е навсякъде, когато става дума за престъпление, свързано с уговоряне на мачове или нелегални трансфери на играчи. Дори в Италия Лучано Моджи все още НЕ Е ОСЪДЕН заради скандала от 2006-а година. Той обжалва и ще обжалва, докато не го освободят напълно.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Много ми е странно, като четете тези неща, не виждате ли за какво става дума. Като някакви първосигнални амеби, започвате да повтаряте - ама как било там, ама защо и тук не е така. А нещата са толкова елементарни. Тези са осъдени на ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ, следва обжалване на втора и трета. И почти сигурно ОПРАВДАВАНЕ. ТАка е навсякъде, когато става дума за престъпление, свързано с уговоряне на мачове или нелегални трансфери на играчи. Дори в Италия Лучано Моджи все още НЕ Е ОСЪДЕН заради скандала от 2006-а година. Той обжалва и ще обжалва, докато не го освободят напълно.
Не знаех, че апелативният съд е първа инстанция. Благодаря за информацията.
/край на сарказма
- Captain Stottlemeyer
venger написа:Captain Stottlemeyer написа:koreeca написа:Кога ще се случи това в БЪЛГАРИЯ
Ами нашият народ казва: Щом мечката заиграе в двора на съседа, може да дойде и у нас...
Мисуиш ли?
Надеждата умира последна, а освен това е и безплатна...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Еми там явно е започнала някаква промяна в сравнение с тука