Кой в действителност е ощетеният отбор!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Кой в действителност е ощетеният отбор!!

Мнениеот daniel875 » 29 окт 2012 22:00

Искам да ти кажа, че преди години съдиите бяха много по - принципни. Че са корумпирани, то кога не е било. Няма да казвам на черното бяло, но сега са в пъти повече - плащат им букмейкъра, спонсори, телевизии и така са готови на всичко.
Голяма работа, че Клатънбърг, Клатенбърг, Клатенбъроу дори съм го срещал, щял да бъде наказан. Нали си взе хонорара, а и скоро пак ще свири така, че да е за правилния отбор? Миналият кръг победният гол на "Сити" падна след странен авантаж на същия при нарушение на играч на "гражданите". Преди това обаче в немалко ситуации съдията се престараваше за домакина, тоест "Уест Бромич Албиън". Този човек е или тотален некадърник, или е просто за затвора.
Шампионатът е предрешен, а едва е деветият кръг. Нека позная отсега кой ще е шампион следващият сезон?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 29 окт 2012 22:08

Измислен отбор,измислени фенове,измислени победи=Манчестър Юнайтед

:oops:

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 29 окт 2012 22:09

daniel875 написа:Шампионатът е предрешен, а едва е деветият кръг.

Ти сам каза че си държиш на мнението и позицията,и си толкова сигурен в нея.А предишния сезон,след всеки мач на Юнайтед, ти идваше и казваше че шампиона е ясен още преди да започне първенството и той е Манчестър Юнайтед,а тя каква стана? Къде отиде цялата ти теория?
И за какви нерви говориш,като повтаряш едно и също в 3 теми,по 10х пъти.

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 окт 2012 22:12

rakiQ написа:

Ти сам каза че си държиш на мнението и позицията,и си толкова сигурен в нея.А предишния сезон,след всеки мач на Юнайтед, ти идваше и казваше че шампиона е ясен още преди да започне първенството и той е Манчестър Юнайтед,а тя каква стана? Къде отиде цялата ти теория?

Ще заложа колкото мога пари, но те ще са абсурдно малко в сравнение с много други. Сигурен съм, че ще ви хвана, както и другите. Нямам никакво съмнение вече. И така до безкрай... Пишете си в подписите титлата. Не се шегувам.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 29 окт 2012 22:13

daniel875 написа:
rakiQ написа:

Ще заложа колкото мога пари, но те ще са абсурдно малко в сравнение с много други. Сигурен съм, че ще ви хвана, както и другите. Нямам никакво съмнение вече. И така до безкрай... Пишете си в подписите титлата. Не се шегувам.

Ти хубаво не се шегуваш,но пак те питам,какво стана с теориите ти от миналия сезон? Нали Юнайтед беше шампион още след 5-6 кръг? :roll:

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 окт 2012 22:15

smoothc написа:
Измислен отбор,измислени фенове,измислени победи=Манчестър Юнайтед

:oops:

Е,има тук таме и някои свестни фенове :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 окт 2012 23:14

Аз винаги съм казвал, че както ощетяват 1 отбор така и му помагат....влизането на Торес си е за червен картон, но незнайно защо съдията не го даде...чиста дузпа на Луиз за Юнайтед, пак недадена...гол от засада на Чичарито, картона на Иванович заслужен...и излиза, че реално съдията е ощетил и двата отбора, така че свалете очилата.....и аз мразя Юнайтед и като видя дъвката, Рууни или Нани ми се повдига, ама кво да правиш :) ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Футбол - Свят”