Тема за футболни прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Тема за футболни прогнози

Мнениеот tevez » 23 сеп 2012 12:33

Снощи много се ядосах. Коефициента за победа на Барса в 82 минута беше 3.00 и си викам ей сега влизам и пускам някой лев, но тъкмо си го мисля това и гооол :? Това щеше да са ми най-лесно изкараните пари. А беше сигурна, защото просто се виждаше, че е въпрос не на минути, а на секунди да вкарат. Така и стана. :twisted:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 сеп 2012 13:27

В крайна сметка реших да играя това:

Виктория 89-Бранденбургер Сюд "1"
Шахтьор Караганди-Сункар Каскеленг "1"
Марсилия-Евиан Тонон "1"
Теплице-Виктория Пилзен "2"
Академика-Бенфика "2"

Елфсборг-Сундсвал "1"
Нюкасъл-Норич "1"
Хелзинки-ФК Интер "1"
Спартак Москва-Ростов "1"
Райо Валекано-Реал Мадрид "2"

Успех на всички, които играят!

razorbetcom
Контакти:

Мнениеот razorbetcom » 23 сеп 2012 13:27

Atalanta Bergamo - Palermo

В мач от IV кръг на италианската Серия А един срещу друг излизат отборите на Аталанта и Палермо. Двата отбора започнаха по различен начин сезона. Докато Аталанта успяха да спечелят четири точки след първите три кръга, то Палермо успяха да вземат само една. В класирането обаче ги делят само две позиции, тъй като Аталанта започнаха сезона с -2 точки, заради финансови проблеми. В последния кръг домакините спечелиха трудната си визита срещу отбора на Милан и днес ще излязат с голямо самочувствие срещу "росонерите". Гостите пък допуснаха да бъдат изравнени в самия край на последния си мач и могат да съжаляват горчиво за това, че не взеха трите точки. Въпреки това можем спокойно да кажем, че отборът на гостите се намира в мини-криза като освен, че имат само една точка, тяхната голова разлика е 1:7. Днес ще им бъде доста трудно срещу коравия отбор от Бергамо и едва ли ще успеят да вземат нещо от този мач. Тук залагаме на домакинската победа като и коефициентът е повече от добър.

Прогноза: "1" 1.85

Успех! Източник на прогнозата: http://www.razorbet.com !!! За повече обосновани прогнози посетете сайта! :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 сеп 2012 13:30

Аз играх Сампдория 1, Болоня 1, Вердер 1, Марсилия 1, Бордо 1 и Атлетико Мадрид 1.
Успех на всички.

kami4ka
Контакти:

Мнениеот kami4ka » 23 сеп 2012 17:59

Голям карък ме е налегнал.На Бордо им изравниха в 92-та, а сега и Болония изтърваха дузпа и сумати положения :evil:
[center][wrapimg=]http://sportsport.ba/assets/pictures/content/hazard.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 сеп 2012 18:02

kami4ka написа:Голям карък ме е налегнал.На Бордо им изравниха в 92-та, а сега и Болония изтърваха дузпа и сумати положения :evil:

При мен е същото. Още Сампдория ме издъниха, после пак гол в 90 минута за отбор срещу когото съм заложил :lol: (Аячо). Пак пропусната дузпа, за отбор, на който съм заложил и може да си реши мача. (Болоня) . Не знам вече как да ги приемам тези неща. Никакъв късмет и това си е.

Потребителски аватар
efc27
Контакти:

Мнениеот efc27 » 23 сеп 2012 18:03

tevez написа:
kami4ka написа:Голям карък ме е налегнал.На Бордо им изравниха в 92-та, а сега и Болония изтърваха дузпа и сумати положения :evil:

При мен е същото. Още Сампдория ме издъниха, после пак гол в 90 минута за отбор срещу когото съм заложил :lol: (Аячо). Пак пропусната дузпа, за отбор, на който съм заложил и може да си реши мача. (Болоня) . Не знам вече как да ги приемам тези неща. Никакъв късмет и това си е.

tevez трябва само на ПСЖ да слагаш от Франция.
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 сеп 2012 18:05

Aко питаш мен, изобщо не трябва да залагам :lol:
Ама пуста страст да го ева 8-)

kami4ka
Контакти:

Мнениеот kami4ka » 23 сеп 2012 18:06

tevez написа:

Направо вече не мога и да се ядосам :lol: Пък дано Марсилия и Атлетико да ми донесат малко радост :)
[center][wrapimg=]http://sportsport.ba/assets/pictures/content/hazard.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”