Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
futbolqga написа:Seryosly написа:Тия БАТЕ като гледам с какви темпове се развиват до 3-4 години ще играят финал на турнира ...... бахти ..... що БГ отборите немогат да следват подобен пример като
Хората просто имат правилна стратегия - работи се добре в школата, не се купуват многомилионни чужденци, а с тези пари се създават условия за развитие на наличните играчи (включително и юношите).В България няма как да стане просто защото за всеки докаран незнаен чужденец се взима комисионна, следователно за някои хора е по-изгодно да се докарват анонимни чужденци вместо да се налагат талантливи юноши.А дори и талантливите юноши по-скоро отсъстват, според мен поради налагането на момчетата "на тоя и оня" (поне в школите на Левски и ЦСКА знам от първа ръка как стоят нещата - плащаш и синчето ти играе).
loituma написа:Хора сопкаста ме изхвърлявсички канали са оффлайн, има ли го проблема и при вас ?
loituma написа:Хора сопкаста ме изхвърлявсички канали са оффлайн, има ли го проблема и при вас ?
loituma написа:Всички мачовеужас, случвало ли се е преди
дано го оправят скоро
LSFC 1914 написа:loituma написа:Хора сопкаста ме изхвърлявсички канали са оффлайн, има ли го проблема и при вас ?
И при мен е така
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта