В Англия: Бербо е издънка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: В Англия: Бербо е издънка

Мнениеот Бижутера » 01 сеп 2009 14:54

iori написа:" вярно че и в националния не прави добри мачове, но все пак той не играе сам че след всеки провален мач той да го отнася"
Като носи лентата и не вкарва ще го отнася.

Много се радвам, като виждам, че има фенове на Юнайтед гледат реално на нещата! ЕДНО ГОЛЯМО ЕВАЛА!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 01 сеп 2009 15:25

че какво не ти харесва аватара ми-хубава българка,която може и да пее,а като гледам твоя-четири педала,нарекли себе си арктически маймуни-браво,това е сигурно с някакъв скрит смисъл както и повечето ти дърдорения тук.И си мисля,че нещо бъркаш медицината със футбола,май трябва да те приберат на 5-ти километър вместо да ръсиш цинизми тука :!:

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 01 сеп 2009 15:27

Берба да не се занимава с паляци, а да нареди Мъри и "смешното му отборче" както направи най-добрия защитник в БГ в момента Иван Иванов.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 01 сеп 2009 16:16

от Junior-Urchin на 01 Сеп 2009 14:49 :!: :!: :!:
Е както виждам успях да отделя вниманието ти от Бербатов,слава богу,и да насоча злобната ти душичка към скромната ми личност.Явно ти от детската си възраст не си излизал,но по-скоро ми приличаш на злобно вдетинено старче,което се пъчи пред огледалото и се заканва на целия свят.Споко пич,няма нужда да ни трошиш мутрите,излез на улицата и тогава се изрепчи на първото хлапе,сигурен съм,че ще се насереш от страх,ама тука нали не ти се вижда пъпчивата пубертетска муцунка и можеш да си дърдориш каквото щеш,аз ако съм модератор бих те баннал с кеф,дано си намериш друг форум комплексар :mrgreen:

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 01 сеп 2009 16:25

Тей, тей...
Изкопирали и превели в груб вид една статийка на "Сън" и айдеее....
Ама нали българин там и вече трябва да обърнем цяяялооотоо си внимание на долнопробната статийка, която иначе щеше да си остане в небитието.
И друг път съм казвал, че нямам нищо лично против Бербатов, но като футболист и стил на игра не го харесвам.То е ясно, че като играе в извесен тим и струва 8-цифрена сума ще му мелят сол на главата за всичко.За играта му в МЮ не знам много тъй като самия отбор ми е антипатичен, та предполагам, че има доста други хора, които ще се изкажат по-компетентно как се справя там и дали си струва.
НО за сметка на това мога да видя какво прави на Васил Левски.НЕ ДОСТАТЪЧНО!Този човек отдавна се е отказал да търси победата за лъвовете и няма разбирателство.От доста време спря да бъде голаджия, а вместо това търси своите съотборници, за да им подаде.Като се добави и 'пестеливия' му и 'интелигентен' става една доста 'мила' картинка :)
Факт е, че в единствения си мач, в който НЕ е играл имахме победа срещу Кипър.Не стана ясно дали от Острова на Афродита са по-зле от Черна Гора и Грузия или нещо друго, но е нужно да се отчете липсата на нашия капитан и победата.

Към фенчетата на Берба : ИМАМ право да пиша каквото си искам!Това е ЛИЧНО мнение.НЕангажиращо, който и да било.С няколко критики в някакъв интернет форум едва ли ще осакатее или ще му се срине кариерата.Повече ми се иска да заиграе ИСТИНСКИ добре и мъжки за националите, отколкото да го няма, но просто в момента е дупка за националите.Или по-точно казано не си дава 100-те процента.

KingdomOfmine
Контакти:

Мнениеот KingdomOfmine » 01 сеп 2009 16:40

Бербатов да се маха от националния , двата мача когато не игра , стояхме много по- добре беэ него.Сега пак ще эабавя атаките и ще се прави на плеймейкър , какъвто не е .И ще се раэхожда по терена оправяйки си чорапите.Вън! :evil:

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 01 сеп 2009 16:54

ЦИТАТ:

от Kotzata на 01 Сеп 2009 15:25

Тей, тей...
Изкопирали0000FF и превели в груб вид една статийка на "Сън" и айдеее....
Ама нали българин там и вече трябва да обърнем цяяялооотоо си внимание на долнопробната статийка, която иначе щеше да си остане в небитието.
И друг път съм казвал, че нямам нищо лично против Бербатов, но като футболист и стил на игра не го харесвам.То е ясно, че като играе в извесен тим и струва 8-цифрена сума ще му мелят сол на главата за всичко.За играта му в МЮ не знам много тъй като самия отбор ми е антипатичен, та предполагам, че има доста други хора, които ще се изкажат по-компетентно как се справя там и дали си струва.
НО за сметка на това мога да видя какво прави на Васил Левски.НЕ ДОСТАТЪЧНО!Този човек отдавна се е отказал да търси победата за лъвовете и няма разбирателство.От доста време спря да бъде голаджия, а вместо това търси своите съотборници, за да им подаде.Като се добави и 'пестеливия' му и 'интелигентен' става една доста 'мила' картинка
Факт е, че в единствения си мач, в който НЕ е играл имахме победа срещу Кипър.Не стана ясно дали от Острова на Афродита са по-зле от Черна Гора и Грузия или нещо друго, но е нужно да се отчете липсата на нашия капитан и победата.

Към фенчетата на Берба : ИМАМ право да пиша каквото си искам!Това е ЛИЧНО мнение.НЕангажиращо, който и да било.С няколко критики в някакъв интернет форум едва ли ще осакатее или ще му се срине кариерата.Повече ми се иска да заиграе ИСТИНСКИ добре и мъжки за националите, отколкото да го няма, но просто в момента е дупка за националите.Или по-точно казано не си дава 100-те процента.

Аз мисля,че си доста обективен,но и съм на мнение,че в националния отбор,както и във първенството ни отдавна всичко е поставено и се развива в полза единствено на мениджърски интереси и на тези които печелят от залозите.Порочната практика досега не само разяжда футбола,но и фактически демотивира легионерите да играят и да се раздават.Просто неизказаните истини,мърморенията,скритите кавги и размяната на удари под и над масата остават само в кухнята на футбола ни и хората въвлечени в тесните интереси на печелещите от това са най-често и треньори,и съдии,и футболисти.Ако си спомните дългата история на футбола ни,ще забележите неслучайните и нелогични слаби или силни мачове на много от звездите ни.И четвъртото място на световното е единствена заслуга на футболистите от отбора,които наччело със Стоичков показаха среден пръст на всички и играха като един,а не заради "гениалния" селяндур Пенев и пияндето Славков.Видяхте и накрая какво стана,отгоре продадоха мача с Италия и точно затова Стоичков им тегли майната на всички.Скоро имаше подобни случки и със замесени Ст.Петров и Стоичков/вече от другата страна/,после и със следващите.И аз мисля,че трябва наистина да се учат хората от БФС от ЦСКА,защото ГОСПОДА, ДОКАТО НЕ ОСТАВИТЕ ВЪВ ПЪРВЕНСТВОТО НИ И В НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР ТРЕНЬОРИТЕ И ФУТБОЛИСТИТЕ ДА СИ ВЪРШАТ ТОВА ЗА КОЕТО СА ДОШЛИ,ДОКАТО НЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА РЕДИТЕ ПЪРВЕНСТВОТО,ОТБОРИТЕ И РЕЗУЛТАТИТЕ,В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ФУТБОЛ,ПЪРВЕНСТВОТО НИ ЩЕ Е "ВЕСЕЛЯШКО" И ТРАГИЧНО,РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ СА ЕПИЗОДИЧНО ТЪЖНО-СМЕШНИ,А ТАЛАНТИТЕ НИ-ЛОШИ И В КЪЩИ И НАВЪН,ПРОСТО ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ.АЗ ЛИЧНО ПРЕПОРЪЧВАМ И НАСТОЯВАМ::: "БАТКОВците И БАндиТКОВците - ВЪН ОТ ФУТБОЛА"[/color]

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 01 сеп 2009 19:18

Бербо има невероятни качества, но е голям мързел и не иска да поема отговорност - страда от типичния балкански синдром.
Издънка е - и то голяма

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 сеп 2009 20:49

sven_goran написа:Бербо има невероятни качества, но е голям мързел и не иска да поема отговорност - страда от типичния балкански синдром.
Издънка е - и то голяма

аз ако съм на мястото на Мъри изобщо няма да го викам в националния - ако ще и на Марс да играе :!:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 01 сеп 2009 20:51

Бижутера написа:
sven_goran написа:Бербо има невероятни качества, но е голям мързел и не иска да поема отговорност - страда от типичния балкански синдром.
Издънка е - и то голяма

аз ако съм на мястото на Мъри изобщо няма да го викам в националния - ако ще и на Марс да играе :!:

Съгласен съм!
По-добре Гонзо да играе.
Поне има повече желание.

Върни се в “Футбол - Свят”