Мнениеот optimistik » 01 сеп 2009 16:54
ЦИТАТ:
от Kotzata на 01 Сеп 2009 15:25
Тей, тей...
Изкопирали0000FF и превели в груб вид една статийка на "Сън" и айдеее....
Ама нали българин там и вече трябва да обърнем цяяялооотоо си внимание на долнопробната статийка, която иначе щеше да си остане в небитието.
И друг път съм казвал, че нямам нищо лично против Бербатов, но като футболист и стил на игра не го харесвам.То е ясно, че като играе в извесен тим и струва 8-цифрена сума ще му мелят сол на главата за всичко.За играта му в МЮ не знам много тъй като самия отбор ми е антипатичен, та предполагам, че има доста други хора, които ще се изкажат по-компетентно как се справя там и дали си струва.
НО за сметка на това мога да видя какво прави на Васил Левски.НЕ ДОСТАТЪЧНО!Този човек отдавна се е отказал да търси победата за лъвовете и няма разбирателство.От доста време спря да бъде голаджия, а вместо това търси своите съотборници, за да им подаде.Като се добави и 'пестеливия' му и 'интелигентен' става една доста 'мила' картинка
Факт е, че в единствения си мач, в който НЕ е играл имахме победа срещу Кипър.Не стана ясно дали от Острова на Афродита са по-зле от Черна Гора и Грузия или нещо друго, но е нужно да се отчете липсата на нашия капитан и победата.
Към фенчетата на Берба : ИМАМ право да пиша каквото си искам!Това е ЛИЧНО мнение.НЕангажиращо, който и да било.С няколко критики в някакъв интернет форум едва ли ще осакатее или ще му се срине кариерата.Повече ми се иска да заиграе ИСТИНСКИ добре и мъжки за националите, отколкото да го няма, но просто в момента е дупка за националите.Или по-точно казано не си дава 100-те процента.
Аз мисля,че си доста обективен,но и съм на мнение,че в националния отбор,както и във първенството ни отдавна всичко е поставено и се развива в полза единствено на мениджърски интереси и на тези които печелят от залозите.Порочната практика досега не само разяжда футбола,но и фактически демотивира легионерите да играят и да се раздават.Просто неизказаните истини,мърморенията,скритите кавги и размяната на удари под и над масата остават само в кухнята на футбола ни и хората въвлечени в тесните интереси на печелещите от това са най-често и треньори,и съдии,и футболисти.Ако си спомните дългата история на футбола ни,ще забележите неслучайните и нелогични слаби или силни мачове на много от звездите ни.И четвъртото място на световното е единствена заслуга на футболистите от отбора,които наччело със Стоичков показаха среден пръст на всички и играха като един,а не заради "гениалния" селяндур Пенев и пияндето Славков.Видяхте и накрая какво стана,отгоре продадоха мача с Италия и точно затова Стоичков им тегли майната на всички.Скоро имаше подобни случки и със замесени Ст.Петров и Стоичков/вече от другата страна/,после и със следващите.И аз мисля,че трябва наистина да се учат хората от БФС от ЦСКА,защото ГОСПОДА, ДОКАТО НЕ ОСТАВИТЕ ВЪВ ПЪРВЕНСТВОТО НИ И В НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР ТРЕНЬОРИТЕ И ФУТБОЛИСТИТЕ ДА СИ ВЪРШАТ ТОВА ЗА КОЕТО СА ДОШЛИ,ДОКАТО НЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА РЕДИТЕ ПЪРВЕНСТВОТО,ОТБОРИТЕ И РЕЗУЛТАТИТЕ,В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ФУТБОЛ,ПЪРВЕНСТВОТО НИ ЩЕ Е "ВЕСЕЛЯШКО" И ТРАГИЧНО,РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ СА ЕПИЗОДИЧНО ТЪЖНО-СМЕШНИ,А ТАЛАНТИТЕ НИ-ЛОШИ И В КЪЩИ И НАВЪН,ПРОСТО ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ.АЗ ЛИЧНО ПРЕПОРЪЧВАМ И НАСТОЯВАМ::: "БАТКОВците И БАндиТКОВците - ВЪН ОТ ФУТБОЛА"[/color]