Мижава душица, слабохарактерен тип, п**тка, винаги е бил такъв. Затова и няма как да го уважавам. Никога не е бил с психика на победител и атлет....още наркомана Топмьолер казваше, че е страшно талантлив, но е мързелив и ленив...когато Барбков беше на 21-22.
Един победител, който обича професията си/спорта си винаги би избрал отбор с амбиции, с дух, с публика, който се бори винаги за най-доброто.(Ювентус) А п..ка ще избере познатата държава, че да не се налага да учи език (отделен въпрос е колко добре знае езика, за 7 години прекарани в Англия го знае на ниво петокласник) и да се мести, селския Фулъм...да не се напряга много, без амбиции и най-важното - ще послуша жена си! Бербатов за мен е 300 по-талантлив от стоичков ,но мекушавия му характер го докара до това положение половин Европа да му се смее.Ако имаше и 1/10 от амбицията за победа и развития на Стоичков ,нямаше да е такова положението.Какво има един Рууни повече от Бербатов?????????????НИЩО ,но има хъс, желание за развития,самочувствие и най-вече има характер ,а нашия има повеедение на типичен лузър.Ако се беше върнал в националние щеше да се издигне в очите на много българи, но той пак в типичен негов стил се скри ,за да не го псуват след мача ,ако не дай си боже паднем от Италия.
Една от най-големите му грешки беше ,че тръгна срещу феновете.Гонзо в началото на кариерата си беше псуван адски много ,но никога не каза нищо за феновете.Йовов в момента е псуван ,но си мълчи.Същото се отнася и за Тодор Янчев.Един истински футболисти никога няма да тръгне да коментира публиката и феновете.
Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Димитър Бербатов - Фен тема
Последна промяна от flo на 03 сеп 2012 14:56, променено общо 1 път.
acmilan написа:Никога не съм очаквал такова държание на пресконференция от страна на Бербатов. Караше се час и половина на журналистите, как ли не ги нарече, в какво ли не ги обвини, чак замахна уж на шега към водещия на брифинга и всички си мълчаха като мишки и го гледаха в очите. Именно те са една от основните причина от скромното и затворено момче да се превърне в Звезделин. Не го отразявайте изобщо този, отказа отново да играе за България, пореден треньор му се моли като на любовница и накрая сърдит, че никой от БФС не го е молил... Егати наглостта, айде стига вече с този. Затворена страница е от днес окончателно.
Точно това най-много ме издразни, не какви глупости говореше ,а държанието му.Ако така се държеше на пресконференция в Англия, журналистите щяха да го разчекнат.
- dreben23
- Контакти:
Аз що си мисля, че човека се държи естествено! Вярно е, че подобно поведение в очите на хората и на официална пресконференция не е прилично, ама я се поставете на неговото място и отговорете на въпроси като - ще имаш ли второ дете, спиш ли с Николета и боли ли те нещо за Фъргюсън? Как бихте се държали вие на негово място- като безизразния да речем Пламен Марков или като Димитър Бербатов? Той си ги удряше с техните камъни по техните глави цитат "Ексклузивно: Бербатов избра Англия, защото я дават по телевизията".
Бате Митко каза още нещо,отговаряйки на Сашо Диков за личните въпроси: едни порастват и се променят към добро като остареят, други напротив!
Разсипа ги с по един лаф за всеки!
Само някакви тикове е получил и се клатушкаше като на резервната скамейка на Манчестър, но баце Митко си е номер едно и ще си го зяпаме и във Фулъм, пък нъц! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Udoji90
- Контакти:
Аз само не разбирам какъв е проблемът, че Бербатов се е съобразил с мнението на жена си да остане в Англия. Ако беше егоист, сигурно щеше да отиде в Ювентус, но човекът е избрал това, което е най-добре за семейството му. Някои хора го изкараха едва ли не женчо заради тази негова постъпка, а според мен истинският мъж е точно този, който мисли за семейството.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- зеленобелия
- Контакти:
Ако има класация за най мързелив футболист то Бербатов е номер едно без конкуренция.
Мисля,че журналистите не трябва да му обръщат никакво внимание.Все едно,че не съществува за България.

Мисля,че журналистите не трябва да му обръщат никакво внимание.Все едно,че не съществува за България.

- just one is eric
- Контакти:
flo написа:Тук в България много му знае устата, ама ако се беше държал по тоя начин на пресконференция в Англия журналистите щяха да го съсипят.Просто за пореден път се доказа що за мижава душица е
за какво Бербатов ще дава пресконференция във Англия и кога е давал ??? във Англия и Германия е давал само интервюта и най-малко им пука за националния . Докато във България има интерес към него . Дали от хора , които го подкрепят или от "такива" като теб .
- just one is eric
- Контакти:
venger написа:„Понякога не ви ли се е случвало да действате импулсивно? Какво като няма да играя в Шампионската лига? Играл съм там колко, 10 или 12 години, нека отстъпя място на друг българин да играе там и да му се радвате.“
Когато прочетох, че Бербатов се отказва окончателно от националния отбор на България, не се зарадвах особено. Но после прочетох всичко от пресконференцията и след като размислих вече знам, че решението му е правилно. Няма връщане назад от решение, което вече е било взето преди, това означава липса на принципи.
Поведението на Бербатов и отношението на обикновените хора/фенове показва много неща. "Една птичка пролет не прави" е казал народът и това е вярно. Дори и Бербатов да е в националния отбор, нищо съществено няма да се случи, няма да заиграем на топ ниво веднага.
Хората прекалено много се вкопчат в темата "Бербатов". Тази тема е повод за много коментари, емоции, изблици на обикновена завист и злоба. Това показва една много съществена българска черта. Вместо да мислим като колектив и да си помагаме, ние завиждаме и преживяваме (понякога злобно и трагично) успехите на другия. Още повече, когато "другия" е известна личност, утвърдила се в областта си. Ако не обръщаме внимание на другата, чуждата паничка, ще живеем много по- спокойно.
Замислете се над цитата по- горе. Българите, децата, успелите хора ще дойдат (дано) от тази България, в която сега живеем. Ако говорим конкретно за футбол, успелите футболисти ще дойдат от школите, българските школи, които в момента са съсипвани от ламтежа за пари, от същите тези долни чувства, които са изразявани тук по повод делата на един успял българин. Това, дали ще гледаме български футболни успехи зависи от нас самите.
много пъти съм казвал, че има разлика между градивна критика и критикарстване.
+1 Много истина има във думите ти .
obi4am_pirin написа:Митака остава не само в историята на БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ НО И ОСТАВА ПОД НОМЕР 1!Да се разчекнете от яд не можете да промените този факт!И след 20 години нещата ще са така!
Какъв номер 1, ти добре ли си ??! Това, че се спукваше да вкарва в приятелски мачове и на слабаците в официалните такива, не значи нищо. Гледа се качеството най-вече, не количеството.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
flo написа:Тук в България много му знае устата, ама ако се беше държал по тоя начин на пресконференция в Англия журналистите щяха да го съсипят.Просто за пореден път се доказа що за мижава душица е
Я кажи за възраждането на кариерата му с връщането в националния. Нали щеше да се връща с такава цел? Сега каква е новата версия?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- зеленобелия
- Контакти:
Щял да ни оправи футбола ха-ха-ха