Ненавижданите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ненавижданите
Аве Интер с кво ви бъркат в гъза не мога да разбера?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Fichango написа:Лесен въпрос - най-ненавижданите винаги са най-добрите
не винаги. Например аз мразя Славия .....
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
W84me написа:Аве Интер с кво ви бъркат в гъза не мога да разбера?
и аз това се чудя? при условие че дават максикум 50 милиона за покупки което си е напълно нормално,ако погледнем Реал,Сити,Челси, има доста клубове с по-голям бюджет от нашия,но явно хората не ни харесват
- vrajdebec
- Контакти:
Не знам Барса с требъл ли е или с петебъл , но европейските титли на Реал , Ливърпул и Милан може само да ги сънуват
А колкото до shumnaliq ще му кажа първо да си види отбора,после да говори за подарени титли.Интер ли ги вкараха в Б-групите за уговорени мачове,не ми приказвай за такива,защото по жалки отрепки от Юве няма в цялото Калчо
1.Интер е 1 от най-смешните отбори ... Хартиен шампион,който се възползва от наказанията на Юве и взе най-добрите играчи в Италия.Въпреки всичко на международна сцена показват колко са класни ...
2.Челси-Отбор,чиято фенска маса 60% е след идването на Абрамович.
3.Ман. Сити-Тука го оставям без коментар.
2.Челси-Отбор,чиято фенска маса 60% е след идването на Абрамович.
3.Ман. Сити-Тука го оставям без коментар.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Всички, които говорят за подпиране на Ман Ю, могат ли да си припомнят фарса, с който Барса отстрани Челси миналата година? А и не ми казвайте, че другите грандове в Англия не са подпирани от съдиите... особено в мачовете срещу отбори от средата на таблицата и надолу.
Колкото за дузпата срещу Арсенал... Как решавате, че това е подпиране от съдията, а не просто некадърност и невиждане на ситуациите. Веднага се категоризира като подпиране.
Завистта е голяма... особено от отбора непечелил шампионата на Англия от масата години!
Колкото за дузпата срещу Арсенал... Как решавате, че това е подпиране от съдията, а не просто некадърност и невиждане на ситуациите. Веднага се категоризира като подпиране.
Завистта е голяма... особено от отбора непечелил шампионата на Англия от масата години!
1.Интер
1.Реал Мадрид
1.Ливърпул
1.Реал Мадрид
1.Ливърпул
1.Ман Сити
2.Челси
3.Байерн М
2.Челси
3.Байерн М
durex написа:А колкото до shumnaliq ще му кажа първо да си види отбора,после да говори за подарени титли.Интер ли ги вкараха в Б-групите за уговорени мачове,не ми приказвай за такива,защото по жалки отрепки от Юве няма в цялото Калчо
За Юве не знам дали са най-жалки в калчото, но имаше статистика, че са най-обичания отбор в Италия като цяло.