Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Димитър Бербатов - Фен тема

Мнениеот Beck's » 30 авг 2012 15:15

grasiani написа:
durex написа:Вие не разбрахте ли, че човека вече не го е*е за купите,а за парите и да играе редовно? Явно е намислил нещо и съм на 90% сигурен, че иска да се върне в националния за да помогне да отиде на така желаното световно и да приключи с кариерата си.

А може да отиде на световното на разходка като турист, вие не му ли разбрахте характера на Бербатов той не е човек за работа под напрежение и голямо натоварване той си е творческа натура лесно се огъва при натиск и не е за сериозна битка,на такива хора им трябва свобода и съвсем деликатно да бъдат побутвани за да вървят напред.Фъргюсън не направи това или не му се занимаваше и резултата е налице.

На същия този Бербатов е нужно само и единствено да му погледнеш статистиката! Коефициента му на полезно действие е убийствен, както на клубно , така и на национално ниво . Не мога да разбера, защо си мислите, че Фулъм е лош избор, наистина и на мене ми се щеше да го погледам в Юве, но нещата не стоят така, както аз искам или ти искаш !

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 30 авг 2012 15:27

Това е прост човек.Вместо да избере да приключи кариерата си в гранд отбор с високи цели и амбиции като Юве (зимата ще стане на 32),той предпочете дърводелците от Фулъм.Можем само да честитим на Бербатов,края на кариерата му в големият футбол!!!!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 30 авг 2012 15:44

Бербатов избра лесното. В Ювентус ще трябва много сериозно да се бори за титулярно място, а него явно го мързи.
Във Фулъм с минимални усилия ще е титуляр и ще щрака с пръсти. Бербатов няма психика, за да се задържи в голям отбор.

Марекчанино
Контакти:

Мнениеот Марекчанино » 30 авг 2012 15:51

Пичове, прочетете лафа на деня, току-що го взех от форума на Фулъм :

"Real reason why Berbatov is to sign for Fulham - He is too lazy to leave the country"

:)
Последна промяна от Марекчанино на 30 авг 2012 16:03, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 авг 2012 15:56

MainEventer написа:Бербатов избра лесното. В Ювентус ще трябва много сериозно да се бори за титулярно място, а него явно го мързи.
Във Фулъм с минимални усилия ще е титуляр и ще щрака с пръсти. Бербатов няма психика, за да се задържи в голям отбор.

Ти сериозно ли мислиш, че в Юве Бербатов нямаше да се пребори с Матри за титулярно място ?!?! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 авг 2012 16:00

Вие сериозно ли мислите, че Бербатов ще избере Фулъм по семейни причини ?! :lol: Ако това беше така, Митко изобщо да не е преговарял с италианските отбори, камо ли да лети до Италия.... Ако Бербатов избере да играе при Мартин Йол, то това няма да е основно заради Елена и детето !!! ;) Не знам изобщо как журналистите могат да пишат подобни простотии :shock:

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 30 авг 2012 16:07

TodorT написа:Вие сериозно ли мислите, че Бербатов ще избере Фулъм по семейни причини ?! :lol: Ако това беше така, Митко изобщо да не е преговарял с италианските отбори, камо ли да лети до Италия.... Ако Бербатов избере да играе при Мартин Йол, то това няма да е основно заради Елена и детето !!! ;) Не знам изобщо как журналистите могат да пишат подобни простотии :shock:

+1 Не знам защо се пренебрегва факта за комисионна на агента на играча,мисля си че точно там се крие изборът на играча.

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 30 авг 2012 16:16

Поради факта, че не знаем всички подробности. Нещата може да се разгледат по два начина.
Първия и по логичния вариант е следния - Фиорентина се интересува и иска да го купи. Получава се запитване от Ювентус, което не е нищо повече от запитване и оферта от Фулъм. При този вариант Ювентус просто е не възможен вариант като дестинация. Изборът на Бербо е между Фулъм и Фиорентина. Честно казано ми се иска да е този вариант.
Втория вариант, лично за мен не вярвам да е така ама всичко възможно - И трите отбора с оферти. Пред варианта игра в Шампионска лига, евентуално шампион на Италия, той избира отбор дето не се бори за нищо или ако се бори то е за някоя Английска купа. Каквато и да е комисионната не мисля, че би наклонила чак толкоз везните. Все пак не говорим за трансфер на Меси или Роналдо да е нещо с 7 цифри само за футболиста.
Това е мое мнение не ангажирам никой с него :mrgreen:
Последна промяна от reddek на 30 авг 2012 16:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 авг 2012 16:18

Beck's написа:На същия този Бербатов е нужно само и единствено да му погледнеш статистиката! Коефициента му на полезно действие е убийствен, както на клубно , така и на национално ниво .

Статистиката на нападателите в резерв често е убийствена. Има много примери. Влизат свежи в края на мачове или играят срещу по-слаби противници.
Само правя вметка, че това не е показател. Трябва да се види като титуляр, когато носи целия товар на гърба си.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 30 авг 2012 16:25

TodorT написа:Ти сериозно ли мислиш, че в Юве Бербатов нямаше да се пребори с Матри за титулярно място ?!?! :lol: :lol: :lol:

Въпросът не е само да се пребори с Матри за титулярно място. Той трябва да играе добре и да е постоянен, защото в противен случай може да не се задържи дълго в отбора. Не е достатъчно само да пребориш конкуренцията в отбора.

Върни се в “Футбол - Свят”