grasiani написа:durex написа:Вие не разбрахте ли, че човека вече не го е*е за купите,а за парите и да играе редовно? Явно е намислил нещо и съм на 90% сигурен, че иска да се върне в националния за да помогне да отиде на така желаното световно и да приключи с кариерата си.
А може да отиде на световното на разходка като турист, вие не му ли разбрахте характера на Бербатов той не е човек за работа под напрежение и голямо натоварване той си е творческа натура лесно се огъва при натиск и не е за сериозна битка,на такива хора им трябва свобода и съвсем деликатно да бъдат побутвани за да вървят напред.Фъргюсън не направи това или не му се занимаваше и резултата е налице.
На същия този Бербатов е нужно само и единствено да му погледнеш статистиката! Коефициента му на полезно действие е убийствен, както на клубно , така и на национално ниво . Не мога да разбера, защо си мислите, че Фулъм е лош избор, наистина и на мене ми се щеше да го погледам в Юве, но нещата не стоят така, както аз искам или ти искаш !