Ето как се печелят 511евро в 93 мин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ето как се печелят 511евро в 93 мин
Споко нямам много загуби на големи залози
е да ти кажа чесно играя с по 10-20 евро .Това ми е един от малките залози на такива суми.И от както играя в нета съм все още напред
.Но нали се сещаш къква е тръпката да спечелиш в 93 мин 
За мене една Болярка
Защо не каза мачовете ве 
Защо не каза мачовете ве Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Честито ! 
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
-
KingdomOfmine
- Контакти:
да , ама до 93 мин са ти били потънали гемиите
И то при положение ,че всичките мачове дето си ги играл са със смешно малки коефициенти.Самият риск не си струва.Много слаб играч си и ще е чудо ако наистина си напред с парите с такива эалози. 
Браво пич,завиждам ти благородно
В кой сайт атакуваш 
KingdomOfmine написа:да , ама до 93 мин са ти били потънали гемиите![]()
И то при положение ,че всичките мачове дето си ги играл са със смешно малки коефициенти.Самият риск не си струва.Много слаб играч си и ще е чудо ако наистина си напред с парите с такива эалози.
Абсолютно съм съгласен.Да играеш за ПСВ и Литекс айде за едните 1.90 другите мача е ясен,ама да играеш Евертън при тая форма ... И то излезнаха на уникален ташак с дузпа в 93 мин ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
koi4i написа:KingdomOfmine написа:да , ама до 93 мин са ти били потънали гемиите![]()
Абсолютно съм съгласен.Да играеш за ПСВ и Литекс айде за едните 1.90 другите мача е ясен,ама да играеш Евертън при тая форма ... И то излезнаха на уникален ташак с дузпа в 93 мин ...
Май нещо ви е яд,нека да е слаб играч и нека играе малки коеф. ,ама прибра 500 евро.
Еми нека прибира и 5000 ако ще мен не ми пречи.Нито ги зима от мен,нито нищо.И аз съм печелил и съм губил 
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
- plovdivmraziselskiq
- Контакти:
За мене една каца Каменица няма да е зле 
- BRIGATE_1936
- Контакти:
Аз ще искам една бутилка водка Абсолют Ванилия

LIBERTA' PER GLI ULTRAS