Фабрис Олинга

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Any
Контакти:

Re: Фабрис Олинга

Мнениеот Any » 22 авг 2012 23:06

Tommi написа:
Any написа:
Tommi написа:То и Мариян Огнянов се появи в игра за Левски на 15-16 години и вкара два гола, ама... :lol: :mrgreen:
Това по-скоро са изключения, отколкото някаква тенденция.

Абе изключения друг път виж все повече и повече започват да се появяват 16,17,18 годишни в големите отбори и не само

Нашите вместо да ги пускат чакат да станат на 20 години когато вече няма какво да учат ами не се прави така драги ми треньори ... да гледат малко и да се учат ....

Казвам ти, че не е практика 16-17-годишните да са титуляри. Ти за колко 16-годишни момчета, които вече са спечелили титулярно място, се сещаш?

Абе те хубаво са малко ама нашите да играят по 5 минути на 2-3 месеца... как ти се струва с развитието ,а за тези 19 годишни дето казавш че е друго нещо са играли със сигурност от време на време и титуляри ... но няма какво да споря аз съм си казал мнението искам да чуя и другите какво мислят

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 22 авг 2012 23:44

В този ред на мисли се сещам за Лукаку, който направи фурор с екипа на Андерлехт и бе привлечен от Челси. Е, там съвсем естествено не му бе даден голям шанс за изява и го преотстъпиха на УБА, където онзи ден се отчете с гол във вратата на Ливърпул при дебюта си за отбора. Че за това иде реч - на 17-18г. дебютират за такива отбори, вкарват важни голове, а на 19-20г. вече са едва ли не основни фигури в клубовете си. Докато нашите на 25г. още ги броим за "надежди"!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 23 авг 2012 00:14

russia написа:В този ред на мисли се сещам за Лукаку, който направи фурор с екипа на Андерлехт и бе привлечен от Челси. Е, там съвсем естествено не му бе даден голям шанс за изява и го преотстъпиха на УБА, където онзи ден се отчете с гол във вратата на Ливърпул при дебюта си за отбора. Че за това иде реч - на 17-18г. дебютират за такива отбори, вкарват важни голове, а на 19-20г. вече са едва ли не основни фигури в клубовете си. Докато нашите на 25г. още ги броим за "надежди"!

Е т'ва ми е мисълта :)

Един прост пример Левски нали имат близнаците,Вутов и още 3-4 надежди у-а вкарват ги в групата и к'во ? я играят 5 мин на мач я не ,а вместо това Йовов го пускат резерва ами няма как да имаме добри играчи... като почват да играят от 20+ годишни

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 23 авг 2012 00:29

Аз пък се сещам последния ни футболист, който отговаря на условията. Валери Божинов. Не съм казал последния още действащ футболист.

Ами у нас все се говори, че нивото е ниско, че се вземат некадърни чужденци. Може да се даде шанс на талантите ни. Но те дали го искат? Дали искат толкова много, колкото мацките, дискотеките и модните дрешки? Ей на - Ивелин Попов, който е най-голямата надежда, успя да излъже само едни турци да го вземат. Ама поне замина някъде и има време, докато се върне. Ама с този манталитет ще се върне пак тук. Но пък поне един може и да стане нов Стилиян Петров. Или може би на никой от футболните "президенти" не му се дава пари на ненаучен* играч. По-добре тройно повече пари на научен, отколкото на млад и желаещ да се докаже.

*ненаучен играч е такъв, който не знае как се нагласят мачове и понякога бърка в мач, че трябва да го шамарят още на терена

п.с. като гледам и нашите "таланти" до 17 години, дето падат от кой ли не, може би трябва да се почака по-малките...

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 23 авг 2012 00:33

Xamy написа:Аз пък се сещам последния ни футболист, който отговаря на условията. Валери Божинов. Не съм казал последния още действащ футболист.

Ами у нас все се говори, че нивото е ниско, че се вземат некадърни чужденци. Може да се даде шанс на талантите ни. Но те дали го искат? Дали искат толкова много, колкото мацките, дискотеките и модните дрешки? Ей на - Ивелин Попов, който е най-голямата надежда, успя да излъже само едни турци да го вземат. Ама поне замина някъде и има време, докато се върне. Ама с този манталитет ще се върне пак тук. Но пък поне един може и да стане нов Стилиян Петров. Или може би на никой от футболните "президенти" не му се дава пари на ненаучен* играч. По-добре тройно повече пари на научен, отколкото на млад и желаещ да се докаже.

*ненаучен играч е такъв, който не знае как се нагласят мачове и понякога бърка в мач, че трябва да го шамарят още на терена

п.с. като гледам и нашите "таланти" до 17 години, дето падат от кой ли не, може би трябва да се почака по-малките...

БАТЕ Борисов близо до ново участие в групите на ШЛ със 17 белоруси и само 1 чужденец в състава

Явно може и сам да си ги научиш но .... :)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 авг 2012 11:30

От 1 000 000 такива таланти по цял свят , що ли си мисла дека не повече от 10 след това оставят следа с името си в футбола
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Футбол - Свят”