Форум на Манчестър Сити кога ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Форум на Манчестър Сити кога ?

Мнениеот Levskar_90 » 18 авг 2012 21:46

Кога шампиона ще получи своя форум ? Няколко модератора бяха обещали, че ще има форум, когато станат шампиони, а все още форум няма. Иначе във форума на гонг има привърженици на Сити :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Форум на Манчестър Сити кога ?

Мнениеот dreben23 » 18 авг 2012 21:53

:lol: :lol: Ти ме разсмя! Аз не знаех, че няма, ей тва се вика голем куриоз! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 авг 2012 22:15

Да го слагат на мястото на подфорумът на Байерн Мюнхен ,който я има 1 тема на 5 месеца - я не :)
Форум на СИТИ ще е много посещаван ,тъй като много хора гледат ВЛ и ще искат да им коментират мачовете-вече като един от грандовете там
Последна промяна от shotgun blues на 18 авг 2012 22:16, променено общо 1 път.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 авг 2012 22:16

shotgun blues написа:Да го слагат на мястото на подфорумът на Байерн Мюнхен ,който я има 1 тема на 5 месеца - я не :)

ХАХА!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Мнениеот just one is eric » 18 авг 2012 22:19

Оставки за всички виновни !!!!! И нека техните имена да се назоват пред обществото , НЕКА ЦЯЛ ЖИВОТ ДА " БЕРАТ СРАМ " .

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 авг 2012 22:34

shotgun blues написа:Да го слагат на мястото на подфорумът на Байерн Мюнхен ,който я има 1 тема на 5 месеца - я не :)
Форум на СИТИ ще е много посещаван ,тъй като много хора гледат ВЛ и ще искат да им коментират мачовете-вече като един от грандовете там

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Обещавам пръв ще съм там да коментирам. :twisted:
Още не можеш да си обясниш и да ни простиш как така ние минахме групата миналата година, даже я и спечелихме, а вие отпаднахте, нали. ;)
С подобни предложения наистина ще допринесеш за посещаването на този форум, ама повечето от мненията в него няма да ти харесват. :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 авг 2012 22:46

doktora25 написа:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Обещавам пръв ще съм там да коментирам. :twisted:
Още не можеш да си обясниш и да ни простиш как така ние минахме групата миналата година, даже я и спечелихме, а вие отпаднахте, нали. ;)
С подобни предложения наистина ще допринесеш за посещаването на този форум, ама повечето от мненията в него няма да ти харесват. :)

По-скоро не мога да ви простя ,че бихте РЕАЛ с дузпи,отколкото че сте продължили за сметка на СИТИ - за които въобще не ми пука ,просто факт е - темите във форумът на Байерн не са много на често и са основно за финали и полуфинали в ШЛ,Купата и супекупата на Германия ...не са много на често
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

11.11.2011

Мнениеот 11.11.2011 » 18 авг 2012 22:50

Levskar_90 написа:Кога шампиона ще получи своя форум ? Няколко модератора бяха обещали, че ще има форум, когато станат шампиони, а все още форум няма. Иначе във форума на гонг има привърженици на Сити :)

Съгласен съм.Време е малко статуквото във форумите на Гонг да се разшири, без да си седят едни и същи отборите,а и съм убеден ,че във форума на Сити, ще има много повече хора ,отколкото например в този на Интер.

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 18 авг 2012 23:08

Ехааа, взеха една купа и вече се мислят за центъра на света. Всички отбори от Англия са ми еднакво неприятни, но не е нужно да се правят форуми за половината ВЛ. По-същата логика може да искаме и форуми на Борусия Дортмунд, ПСЖ или Наполи. Вече ако спечелят ШЛ, вече ще е основателна причина след като всички международни отбори с подфоруми тука имат европейски купи.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 авг 2012 23:18

Ако нямат достатъчно фенове във форума, то тогава титлата им не е достатъчен аргумент да им направят подфорум. Феновете на "Валенсия" във форума на 99% сме повече от тези на "Сити", но не се оплакваме, че нямаме подфорум, нали? ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - Свят”