Генков вкара гол при равенство на Висла срещу Хановер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Генков вкара гол при равенство на Висла срещу Хановер

Мнениеот Pride » 29 юли 2012 13:17

Жоржиньо написа:
Pride написа:Май забравяш че ние ви класирахме ама то повечето левскари сте такива неблагодарници, преброители, дето ви видяхме колко милиона сте като паднете два пъти :lol:

Ми да не сте ни класирали бе хаха,дреме ми на шапката,че сте ни класирали.По-скоро Черноморец го направиха с нежеланието си да ви бият,не вие ;)

Да поредния дето затвърди мнението ми не искали, затова Херо блъскаше по оградата.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 29 юли 2012 13:24

Pride написа:
Жоржиньо написа:
Pride написа:Май забравяш че ние ви класирахме ама то повечето левскари сте такива неблагодарници, преброители, дето ви видяхме колко милиона сте като паднете два пъти :lol:

Ми да не сте ни класирали бе хаха,дреме ми на шапката,че сте ни класирали.По-скоро Черноморец го направиха с нежеланието си да ви бият,не вие ;)

Да поредния дето затвърди мнението ми не искали, затова Херо блъскаше по оградата.

Херо,няма да каже да не искаме да играем в Европа и набутахме Левски там,той това никога няма да го направи.Вие ако искахте да ни класирате щяхте да ни легнете в мача между нас ама той завърши 1-1.Сещаш ли се ?

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 29 юли 2012 13:53

Истината е ,че във Висла Цецо има кой да му подава докато в националния ...
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 29 юли 2012 23:10

hazza написа:Истината е ,че във Висла Цецо има кой да му подава докато в националния ...

Мани недей, че ще те обявят за предател... Разни разбирачи, дето не им е ясно каква е идеята играта с чист нападател. Сигурно и за Герд Мюлер биха казали, че е некадърен...

П.С. Специално за urkoto-дрисльо, синко можеш да викаш на тия, дето ти си ги правил. Аз не съм лъжица за твоята уста...

Върни се в “Футбол - Свят”