Бербатов подписва с Галатарасай

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: Бербатов се разбра с Галатасарай, подписва зa 3 години

Мнениеот Btovfan80 » 29 юли 2012 19:33

runnersa написа:
mit@k@_88 написа:Според мен Бербатов направи голяма грешка като прие офертата на Галатасарай.Нали искал да игре в Шампионската лига,това няма как да стане с Галатасарай.Те не игарали в Шампионската лига от 2002/2003.Ще взима по-малко пари (4 милиона евро на година) и в първенството им няма класни футболисти.Затова Бербатов само ще си загуби времето в Галатасарай.Сега офертата за руския град Зенит Санкт Петербург.Зенит му предлагат 5 милиона евро годишна заплата.Зенит участват в Шампионската лига всяка година и в Русия играят класни играчи,като Дани,Самуел Ето'о,Роберто Карлуш,Кевин Курани и др.Лошо ли ще му е на Бербо да си партнира с Александър Кержаков в атаката на Зенит.

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2012.html

И си игра да търсиш цялата тази информация, за да му докажеш, че Галатасарай ще играе в Шампионска лига? :o Остави го, той е един от многото, които мразят Бербатов! Според мен обаче, можеше да отиде в доста по-класен отбор, дори в Испания го искаха, а така няма да можем да го гледаме редовно и да се наслаждаваме на играта му! :(
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 29 юли 2012 19:45

И си игра да търсиш цялата тази информация, за да му докажеш, че Галатасарай ще играе в Шампионска лига? :o Остави го, той е един от многото, които мразят Бербатов! Според мен обаче, можеше да отиде в доста по-класен отбор, дори в Испания го искаха, а така няма да можем да го гледаме редовно и да се наслаждаваме на играта му! :([/quote]
Така е не го отричам ама той го изкарва че отива в някои средняк, а това си е актуалния шампион! ;)
Пък и не мисля че там няма класни играчи това да не му е Българското?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 29 юли 2012 19:46

Не лоша резерва е Митко-пейката.Всеки вика вземи го ти. :)

Потребителски аватар
mit@k@_88
Контакти:

Мнениеот mit@k@_88 » 29 юли 2012 20:04

Не мразя Бербатов.Просто казва,че трябваше да отиде в Зенит.Само да ви светна,че руското първенство е на 5-то място по сила в Европа в класацията на ФИФА.Пък и ако не знаете в Русия играят футболисти като Самуел Ето'о и Роберто Карлош,това само по себе си говори за класата на Руската Премиер Лига.Кажете ми някой известeн футболист,който в момента игаре в Турция.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 29 юли 2012 20:05

По-добре там да играе редовно, отколкото в Ман. Ю., да е резерва.
Левски завинаги в моето сърце![

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 29 юли 2012 20:14

Надявах се Зенит да отправи оферта и да отиде при тях. Поне руското го дават по тв и щеше да го гледаме.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 юли 2012 20:16

sandi74 написа:Не лоша резерва е Митко-пейката.Всеки вика вземи го ти. :)

Абе ти на 13 в петък ли си правен ?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 29 юли 2012 20:20

Sisi 1914 написа:По-добре там да играе редовно, отколкото в Ман. Ю., да е резерва.

Еми чи има си само това лято идват Dirk Kuyt i Hamit Altintop с директни трансфери от Реал М и Ливърпул...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 юли 2012 20:23

mit@k@_88 написа:Не мразя Бербатов.Просто казва,че трябваше да отиде в Зенит.Само да ви светна,че руското първенство е на 5-то място по сила в Европа в класацията на ФИФА.....

Класацията не е на ФИФА, а на УЕФА. За 2012 г. руското първенство е на 7-мо място (на 5-то е португалската Liga Sagres). През 2013 г. отива на 9-то. ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficients
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 29 юли 2012 20:26

Бербатов откакто се отказа от националния ми е през оная работа къде ще играе. Хич не го броя за жив. Уважавам играчи, които независимо от всичко играят за държавата си, а не разни примадони с претенции. Новите "пу*тки -бербатовки" са Матей Казийски и Андрей Жеков.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Върни се в “Футбол - Свят”