Европейско първенство до 19г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

steve_mcgarrett
Контакти:

Re: Европейско първенство до 19г.

Мнениеот steve_mcgarrett » 04 юли 2012 09:52

dunavfc написа:
steve_mcgarrett написа:
dunavfc написа:Във момента скаути от цял свят наблюдават ей такива подобни шампионати,защото знаят,че в момента се изграждат бъдещите световни величия във футбола.Нашите клубове да не се чудят къде и какво да търсят,а да си мятат скаутите там и да гледат и да анализират...

Нито едно от тези момчета няма да дойде в България дори и да му се гарантира титулярно място. Тук няма да научи абсолютно нищо - най-много как да пие и да ходи по курви, а играч така не се става освен от тия по масите!!

Може,може повярвай ми...Стига отборът "Х" да покаже нужният професионализъм и организация ! И стига с тия ограничени и повърхностни подмятания за пиенето,чалгата и курвите..Вие в какъв заблуден свят живеете ? Наистина ли мислите,че футболистите в Испания,Англия или Италия не правят същите неща,каквито правят и българските футболисти ?

Изобщо не живея в заблуда имам честа да познавам едно от момчетата юношески национали на Испания и много добре знам как седят нещата при тях. Да не споменавам, че там дейността на школите не се ограничава само и единствено с футболните аспекти, а и с това какви хора ще станат за в бъдеще. Освен това тук не говорим само за липсата на добра организация, а и за липсата на добри специалисти, които знаят как се работи с подрастващи деца, а не като нашите уж доказали се като футболисти взели една тапия и хоп великите футболни възпитатели!

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 04 юли 2012 10:12

Нямам фаворит,но добро впечатление ми направихаа французите.Водеха Сърбия 3-0,мисля,че и така свърши мача и впечатлиха с много подавания,стил Барселона.Имат добри играчи и играят красив футбол,мисля,че ще са фактор на ЕП19 :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

svetliok
Контакти:

Мнениеот svetliok » 04 юли 2012 11:09

Може би аз не мога да намеря, но някой знае ли кой сайт отразява първенството. Никаде не виждам новини, снимки, видеорепортажи и тн.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 04 юли 2012 18:11

Испания 2 ; 1 Гърция
Португалия 3 ; 0 Естония
Франция 3 ; 0 Сърбия
Хърватия 1 ; 1 Англия

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 05 юли 2012 09:31

Напред Франция!!!
Учуден съм,че само двама младежи от Лион присъстват в разширения състав. Явно конкуренцията става все по-голяма и всички школи бълват все повече млади таланти.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 15 юли 2012 23:36

Браво на малките испанци!!! 8-) 8-) 8-)
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Върни се в “Футбол - Свят”