dunavfc написа:steve_mcgarrett написа:dunavfc написа:Във момента скаути от цял свят наблюдават ей такива подобни шампионати,защото знаят,че в момента се изграждат бъдещите световни величия във футбола.Нашите клубове да не се чудят къде и какво да търсят,а да си мятат скаутите там и да гледат и да анализират...
Нито едно от тези момчета няма да дойде в България дори и да му се гарантира титулярно място. Тук няма да научи абсолютно нищо - най-много как да пие и да ходи по курви, а играч така не се става освен от тия по масите!!
Може,може повярвай ми...Стига отборът "Х" да покаже нужният професионализъм и организация ! И стига с тия ограничени и повърхностни подмятания за пиенето,чалгата и курвите..Вие в какъв заблуден свят живеете ? Наистина ли мислите,че футболистите в Испания,Англия или Италия не правят същите неща,каквито правят и българските футболисти ?
Изобщо не живея в заблуда имам честа да познавам едно от момчетата юношески национали на Испания и много добре знам как седят нещата при тях. Да не споменавам, че там дейността на школите не се ограничава само и единствено с футболните аспекти, а и с това какви хора ще станат за в бъдеще. Освен това тук не говорим само за липсата на добра организация, а и за липсата на добри специалисти, които знаят как се работи с подрастващи деца, а не като нашите уж доказали се като футболисти взели една тапия и хоп великите футболни възпитатели!