Тука играхме в Пловдив мачовете, забравих с кой отбори беше....не е изненада, че ни няма....аз непомня къде сме се класирали при юноши и деца.
p.p. ще дават ли мачовете някъде?
p.p.2 браво за темата на автора
Европейско първенство до 19г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Европейско първенство до 19г.
vasko1 написа:Тука играхме в Пловдив мачовете, забравих с кой отбори беше....не е изненада, че ни няма....аз непомня къде сме се класирали при юноши и деца.
Да ще ги дават по Евроспорт и Евроспорт2
vasko1 написа:Тука играхме в Пловдив мачовете, забравих с кой отбори беше....не е изненада, че ни няма....аз непомня къде сме се класирали при юноши и деца.
Май по Евроспорт 1 или 2

Страшен гол 

Понеже не съм много навътре в нещата,да питам,защо групите са само две?
Във момента скаути от цял свят наблюдават ей такива подобни шампионати,защото знаят,че в момента се изграждат бъдещите световни величия във футбола.Нашите клубове да не се чудят къде и какво да търсят,а да си мятат скаутите там и да гледат и да анализират...
-
- Контакти:
dunavfc написа:Във момента скаути от цял свят наблюдават ей такива подобни шампионати,защото знаят,че в момента се изграждат бъдещите световни величия във футбола.Нашите клубове да не се чудят къде и какво да търсят,а да си мятат скаутите там и да гледат и да анализират...
Нито едно от тези момчета няма да дойде в България дори и да му се гарантира титулярно място. Тук няма да научи абсолютно нищо - най-много как да пие и да ходи по курви, а играч така не се става освен от тия по масите!!
Жалко че Уил Кийн се контузи жестоко преди началото на тунира,и сигурно ще изгори и за новия сезон....
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
steve_mcgarrett написа:dunavfc написа:Във момента скаути от цял свят наблюдават ей такива подобни шампионати,защото знаят,че в момента се изграждат бъдещите световни величия във футбола.Нашите клубове да не се чудят къде и какво да търсят,а да си мятат скаутите там и да гледат и да анализират...
Нито едно от тези момчета няма да дойде в България дори и да му се гарантира титулярно място. Тук няма да научи абсолютно нищо - най-много как да пие и да ходи по курви, а играч така не се става освен от тия по масите!!
Може,може повярвай ми...Стига отборът "Х" да покаже нужният професионализъм и организация ! И стига с тия ограничени и повърхностни подмятания за пиенето,чалгата и курвите..Вие в какъв заблуден свят живеете ? Наистина ли мислите,че футболистите в Испания,Англия или Италия не правят същите неща,каквито правят и българските футболисти ?