Измама или не - с голмайстора на ЕП от букмейкър?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Измама или не - с голмайстора на ЕП от букмейкър?
Бетфеър е борса за спортни залози,а не букмейкър.Там играеш срещу други хора,а те са само посредници и нямат никакъв интерес да те ограничават от към залози,дори напротив,защото комисионната ще им е по-голяма.За това не бива да се сравнява с букмейкърите,още повече българските
Иначе и аз съм на мнение,че там е истината,но съм спрял да залагам от мноого,много време.

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
mmitko написа:Ако Гомес се определя за голмайстор на първенството, то всички които са заложили, че Манчестър Юнайтед ще е шампион в Англия за миналия сезон е редно да си получат печалбите. Да припомня Юнайтед и Сити завършиха с еднакъв точков актив.
Няма логика в това което казваш

mmitko написа:В случая.. Манчестър Юнайтед шампион ли е на Англия за сезон 2011/2012 ?bez-nick написа:mmitko написа:Ако Гомес се определя за голмайстор на първенството, то всички които са заложили, че Манчестър Юнайтед ще е шампион в Англия за миналия сезон е редно да си получат печалбите. Да припомня Юнайтед и Сити завършиха с еднакъв точков актив.
Да, но ЕФ не е вписал в програмата, че при равни точки на върха в крайното класиране на Англия се дели на две, както е направил в случея с голмайсторите, нали така?
А в случая Гомез голмайстор ли е на ЕП за 2012г

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:А в случая Гомез голмайстор ли е на ЕП за 2012г
Щом не са го обявили за голмайстор не е !

Кажете ми само, кое е по-добре за Еврофутбол - да изплати според това, което е вписала в правилника си при повече от един голмайстор, т.е да изплаща печалбите на 6-те голмайстора, или по-евтиния и удобен вариант - да се възползва от решението на Уефа, което изобщо никъде не беше споменато в програмата на нашето буки?
-
- Контакти:
CTAHKO написа:Бетфеър е борса за спортни залози,а не букмейкър.Там играеш срещу други хора,а те са само посредници и нямат никакъв интерес да те ограничават от към залози,дори напротив,защото комисионната ще им е по-голяма.За това не бива да се сравнява с букмейкърите,още повече българскитеИначе и аз съм на мнение,че там е истината,но съм спрял да залагам от мноого,много време.
Прав си ,посредници са ,но аз следях залозите и в бет365 там вървяха залози за голмайстор на всички които имат по 3 гола.ако се гледаха други неща би трябвало да има само 1 от тях,например който има най-малко минути или най-много асистенции и аз незнам ,щом се твърди ,че трябва задължително да има 1 голмайстор
bez-nick написа:Наш букмейкър, няма да назовам име, за да не правя реклама преди започването на ЕП е отбелязъл следното нещо в програмата си за Европейското, цитирам:Участикът трябва да предвиди голмайстора на Европейското първенство 2012. При наличието на повече от един голмайстор в съзтезанието, съответните им коефиценти се разделят на броя на голмайсторите и получените числе се умножават по съответните залози
Днес проверявам фиша си със залог от 40 лв за голмайстор - Марио Гомес и излиза - ''не печели'', чета в интернет какво определила Уефа, но след като този наш букмейкър е записал това, според вас редно ли е да потърся правата си?Предполагам, че няма никакъв смисъл, но е просто смешно как така пише едно в програмата им, а накрая се отметят?!
Хвърляй фиша защото нищо не разбираш от футбол и отивай да се жалваш на арменския поп.

Последна промяна от sandi74 на 02 юли 2012 19:53, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
bez-nick написа:Кажете ми само, кое е по-добре за Еврофутбол - да изплати според това, което е вписала в правилника си при повече от един голмайстор, т.е да изплаща печалбите на 6-те голмайстора, или по-евтиния и удобен вариант - да се възползва от решението на Уефа, което изобщо никъде не беше споменато в програмата на нашето буки?
като разделят печалбата на 6 идва същото
Потвърждение на Залога - KD6154859510F - Flash Час на залога: 01/07/2012 22:22:03 Принтирай
Селекции
Ho. Селекции Събитие Дата на Събитието Условия на Подсигурен Залог Коефициент Резултат
1 Mario Balotelli (Италия) Евро 2012
(Голмайстор) 01/07/2012 Никой 4.00 Печеливш
Правило за равен резултат на 5
Залог: 1,00 Печели: 3,00 Печалби: 0,80
Общ Залог: 1,00 Общо печалби: 0,80
Ето как действат в bet365
Селекции
Ho. Селекции Събитие Дата на Събитието Условия на Подсигурен Залог Коефициент Резултат
-
- Контакти:
vladi4a80 написа:Потвърждение на Залога - KD6154859510F - Flash Час на залога: 01/07/2012 22:22:03 Принтирай
Селекции
и аз това казвам ,а и така трябва да бъде