[quote="Без име] Заради Германия ли сме изостанали ? Да не би да се бъркаш с комунягите от "братския" СССР ?[/quote]
Ами доколкото знам и при Първата и при Втората Световна Война сме билина страната на Германия и точно заради това сме имали сериозни санкции и дългове,което си доста сериозна причина.
Ще се откаже ли Италия от ЕП 2012?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще се откаже ли Италия от ЕП 2012?
Federer91 написа:Най-великият европейски национален отбор! Е как няма всички да го мразят. Доказано е,че винаги победителите са ненавиждани от всички останали. Аз се надявам историята от 2006 да се повтори и отново всички всезнайковци да останат с пръст в устата. Винаги ми е било интересно как в България се подкрепят не само спортно, но и в други аспекти държави като Германия, Русия и Испания (въпреки,че първите,като включим и Турция, са виновни за изоставането на държавата ни с 50 години спрямо "белите" държави),а от друга страна по незнайни причини се ненавиждат страни като Италия и Франция.
Страшно велик- няма що

Абсолютни смешници.
- Santiago Munezz
- Контакти:
niki87 написа:Federer91 написа:Най-великият европейски национален отбор! Е как няма всички да го мразят. Доказано е,че винаги победителите са ненавиждани от всички останали. Аз се надявам историята от 2006 да се повтори и отново всички всезнайковци да останат с пръст в устата. Винаги ми е било интересно как в България се подкрепят не само спортно, но и в други аспекти държави като Германия, Русия и Испания (въпреки,че първите,като включим и Турция, са виновни за изоставането на държавата ни с 50 години спрямо "белите" държави),а от друга страна по незнайни причини се ненавиждат страни като Италия и Франция.
Страшно велик- няма щоС една европейска титла в историята, спечелена след жребий, и световна, спечелена със 7-8 аржентинци в състава
![]()
Абсолютни смешници.

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Federer91 написа:Най-великият европейски национален отбор! Е как няма всички да го мразят. Доказано е,че винаги победителите са ненавиждани от всички останали. Аз се надявам историята от 2006 да се повтори и отново всички всезнайковци да останат с пръст в устата. Винаги ми е било интересно как в България се подкрепят не само спортно, но и в други аспекти държави като Германия, Русия и Испания (въпреки,че първите,като включим и Турция, са виновни за изоставането на държавата ни с 50 години спрямо "белите" държави),а от друга страна по незнайни причини се ненавиждат страни като Италия и Франция.
Заради Германия България не губи територии, въпреки че е на страната на губещите... Ти си ги псувай, щото имат ред, дисциплина, спазват договори, магистрали, добра бира и други

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
durex написа:Ама много сте ми интересни всичкитеТова че в Италия хващат черното тото, неозначава,че в Германия също няма залгания! Просто никой не ги търси! Както и в Англия,Испания,Франция и където се сетиш! Футбола отдавна е само и единствено пари,просто само в Италия си вършат работата както трябва!
Италия и добре свършена работа

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Само Сините!
- Контакти:
niki87 написа:Federer91 написа:Най-великият европейски национален отбор! Е как няма всички да го мразят. Доказано е,че винаги победителите са ненавиждани от всички останали. Аз се надявам историята от 2006 да се повтори и отново всички всезнайковци да останат с пръст в устата. Винаги ми е било интересно как в България се подкрепят не само спортно, но и в други аспекти държави като Германия, Русия и Испания (въпреки,че първите,като включим и Турция, са виновни за изоставането на държавата ни с 50 години спрямо "белите" държави),а от друга страна по незнайни причини се ненавиждат страни като Италия и Франция.
Страшно велик- няма щоС една европейска титла в историята, спечелена след жребий, и световна, спечелена със 7-8 аржентинци в състава
![]()
Абсолютни смешници.
А противния немски отбор,пълен турци,поляци и какви ли още не,какъв е бре?
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]
Federer91 написа:Ами доколкото знам и при Първата и при Втората Световна Война сме билина страната на Германия и точно заради това сме имали сериозни санкции и дългове,което си доста сериозна причина.
Ами не знаеш особено много.

Германия имат мнооого повече репарации от нас. Виж ги къде са те, къде сме ние.
До 44-та година по икономически показатели, били сме на ПЪРВО място на Балканите и на ШЕСТО място в Европа, докато в момента сме...!
И всичко това, не е заради Германия, а заради комунистите, които ни управляваха до 89.

[center]1914[/center]
Италия ще се сгромоляса с гръм и трясък на това европейско,ОСВЕН ако Чезаре Прандели не измисли някаква печеливша стратегия
Отбора е прекалено млад,необигран и реално ще изпита сериозни трудности срещу ирландци,хървати и особено испанци 

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"