Roma(It) - Клуж(Ру)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: Roma(It) - Клуж(Ру)

Мнениеот birabecks » 17 сеп 2008 00:09

MoNteSo написа:Тоя Кулио направи мач какъвто нито един от смешниците ни в бг първенството не може да направи!Два невероятни гола + още 3-4 ЧИСТИ голови положения за мамалигарите... когато държавата ти е чиста, спорта потръгва и биеш големите...

п.п. FORZA ROMA!!!

Некви шибани румънци,пичове,некви шибани румънци... :o
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 17 сеп 2008 00:18

Румънците още 89-та когато сваляха комунизма си убиха диктатора, а ние повярвахме на "нежната" революция на демокрацията! Явно "диваците" от север са имали нещо предвид като си избиха комунистическите лидери, а не ги оставиха с родата им да смучат от народа до ден днешен. Ама той Вазов си го е казал човека:
"Нека носим йоще срама по челото,
синила от бича, следи от теглото,
нека спомен люти от дни на позор
да висне кат облак в наший кръгозор,
нека ни отрича исторйята, века,
нека е трагично името ни,
нека Беласица стара и новий Батак
в миналото наше фърлят своя мрак,
нека да ни сочат с присмехи обидни
счупенте окови и дирите стидни
по врата ни още от хомота стар,
нека таз свобода да ни бъде дар!

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 17 сеп 2008 00:29

Радвам се за румънците. Това е като реванш за това че обиждат и тормозят румънските гастарбайтери в Италия. Румънците са като нас, съседи са ни и трябва да се поддържаме. Дразня се на комплексарските изказвания на разни мои сънародници че "тия са цигани, ония са цигани", а не се гледаме нас си кви сме мръсни, алчни, неграмотни. Надуваме се с глупости и не виждаме кви са ни мръсни улиците и се правим на тарикати сякаш голямото густо на света е да си ебач-тарикат. Само че ние сме все тарикати на дребно и за тва ни го забиват в гъза. За тва и тарикатите Лвески-ЦСКА ше си гледат футбол само телевизията и ше се лъжат че "Опитваме се да правим нещо положително...".

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 сеп 2008 00:52

urbano написа:Радвам се за румънците. Това е като реванш за това че обиждат и тормозят румънските гастарбайтери в Италия. Румънците са като нас, съседи са ни и трябва да се поддържаме. Дразня се на комплексарските изказвания на разни мои сънародници че "тия са цигани, ония са цигани", а не се гледаме нас си кви сме мръсни, алчни, неграмотни. Надуваме се с глупости и не виждаме кви са ни мръсни улиците и се правим на тарикати сякаш голямото густо на света е да си ебач-тарикат. Само че ние сме все тарикати на дребно и за тва ни го забиват в гъза. За тва и тарикатите Лвески-ЦСКА ше си гледат футбол само телевизията и ше се лъжат че "Опитваме се да правим нещо положително...".

Много добре казано...Евалата брато ;)
Изображение

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 17 сеп 2008 01:16

rhaegar написа:Ти недей за Реал,че да не вземат утре БАТЕ да си тръгнат с 3 точки от Бернабеу.Майтап де ама като ги гледах Реал срещу Нумансия......А иначе това че Клуж не е известен отбор не значи че са слаби а и Рома тая година са нищо и половина.

4ovekooo ako BATE bie Real tva zna4i 4e koeficienta 20 6te razori si4ki v bukmeikarskite punktove,, kato sega.Anortozis ostiska raven a CFR bi tva pravi samo po sebesi kam 12 koeficient az li4no ako bqh hvanal tia ne6ta s 3 leva 6tqh da zema nqkade kam 560 leva plius o6te nqkolko sre6ti,.Ako BATE utre bie koeto 6te e 9 to 4udo na sveta a no ako vse pak se slu4i toq ma4 plius o6te 4-5 da re4em pobeda na Zenit na Juve i nqkoi podobni garantuirat dostata4no pari za sledva6tite 2 godini bre....hhaahahahah
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 сеп 2008 01:22

Е не мисля че ще ги бият просто се бъзикам.Ама представи си го само-излизат трактористите Реал натиска цял мач-греди,положения,Раул изпуска дузпа....и в 87 минута БАТЕ вкарва гол.И хоп bai mile е богааааааат.Колкото до Зенит и Юве-каквото и да направят тия руснаци все ще ги подценяват,ама хич няма да се учудя ако вземат точка утре-тоя Дани ако играе така както срещу Юнайтед за Суперкупата като нищо ще набута поне едно две парчета.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 17 сеп 2008 08:32

Е брвао на Клуж,поредното доказателство,че румънците са много по-добри от нас.Ние и сборен отбор от всички футболисти на "А" група да направиме,пак немаме никакъв шанс на "Стадио Олимпико" срещу Рома,колкото и да са зле в момента :|
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 17 сеп 2008 10:11

хора мисля че малко подценявате ситуацията. Клуж станаха шампиони в Румъния и взеха купата на страната си отбор които прави дубъл в 1 сезон въобще не е за подценяване. Ако щете ми вярваите ама на косъм бях да пусна 20 лева за Клуж ,но се отказах. Сега ме е яд ама какво да се прави
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

vaniq1806
Контакти:

Мнениеот vaniq1806 » 17 сеп 2008 11:16

така е братлета, това е пътя - 4иста държава, добър футбол. рома били зле, аз гледах откъси от ма4а(шото по Премиере дават и осемте ма4а едновременно) Рома игра с 14 души и мамалигарите ги надиграха такти4ески!!! Става дума за Италянския вицешампион!!!
Кога ли български отбор ще го направи? Маи няма да сме живи да видим :x :x

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 сеп 2008 11:52

Ей блазе ти за тая телевизия е тва е предаване на мач което правят там.И F1 ако гледаш там няма да де разочароваш.А пък как не им са дали някаква дузпица на тая Рома щом така викаш-никой не обича малките ама чвно са решили да не ги режат още от първия мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”