Прандели обяви разширения състав на Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- football_fb
- Контакти:
Re: Прандели обяви разширения състав на Италия
Миланист съм .. миланист! Но Абате ... чудя му се как в Милан играе, а пък той в националния отбор. Не виждам много бъдеще на европейското за този отбор. Италия си е Италия, но ако направят нещо ще си е чиста изненада според мен.
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!
- psychopath
- Контакти:
Оня зализания момък от Юве,Бориело няма ли да го викнат поне в групата?
Иначе Forza Azzuri,нека да ни подценяват пък ние да си станем шампиони,ей така без напрежение.

Иначе Forza Azzuri,нека да ни подценяват пък ние да си станем шампиони,ей така без напрежение.
[center][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/f5de9dc2ada50d7df028d1c7b3122042/tumblr_mjrtygDkFz1r7jzw9o4_500.png[/wrapimg][/center]
- 1912chaflio
- Контакти:
майко мила АБАТЕ
иначе си мисля че Матри щеше да свърши добра работа ,но Прандели си знае за нас е по важно защитата и средата а на пред все някой ще е вкара

иначе си мисля че Матри щеше да свърши добра работа ,но Прандели си знае за нас е по важно защитата и средата а на пред все някой ще е вкара
- 1912chaflio
- Контакти:
storm написа:durex написа:Ех, тоя Интер бе! И какво като имаме един национал? Ние и на световното имахме само Матераци,ама 50% от световната титла е заслуга на него! Не е важно количеството колега,а качеството
Аааааааа тука сцепи с коментар просто...![]()
Човека вкара гол, ама направи и глупава дузпа...И как така може да се определи процентово, кой каква заслуга е имал ? ..
Ако на Матераци е 50%, то значи на Буфон трябва да е 147.5%...
НЯМА какво да делим кой отбор колко футболиста има , и каква заслуга ,за мен няма значение важното е Италия да побеждава. БУФОН винаги си е бил класа ,каквото и да кажа за него все ще е малко
но СТОРМ недей да си кривиш душата че Матераци изигра огромна роля през 2006 ,голмайстор на отбора и изскаран чарвения картон на ЗИДАН
storm написа:durex написа:Ех, тоя Интер бе! И какво като имаме един национал? Ние и на световното имахме само Матераци,ама 50% от световната титла е заслуга на него! Не е важно количеството колега,а качеството
Аааааааа тука сцепи с коментар просто...![]()
Човека вкара гол, ама направи и глупава дузпа...И как така може да се определи процентово, кой каква заслуга е имал ? ..
Ако на Матераци е 50%, то значи на Буфон трябва да е 147.5%...
Говорим за финалния мач

Жоржиньо написа:Е то ние почти нямаме италиански играчи,откъде пък национали чак.Даже и компаса не заслужава да е там,но съм сигурен че няма и минута да запише.
Компаса както го наричаш след време ще затвори много усти само да остане при нас и да бъде налаган,помни ми думата!
durex написа:Жоржиньо написа:Е то ние почти нямаме италиански играчи,откъде пък национали чак.Даже и компаса не заслужава да е там,но съм сигурен че няма и минута да запише.
Компаса както го наричаш след време ще затвори много усти само да остане при нас и да бъде налаган,помни ми думата!
Ще видим,ама е много неорентирано момчето трябва с компас на ръката да върви.
Жоржиньо написа:durex написа:Жоржиньо написа:Е то ние почти нямаме италиански играчи,откъде пък национали чак.Даже и компаса не заслужава да е там,но съм сигурен че няма и минута да запише.
Ще видим,ама е много неорентирано момчето трябва с компас на ръката да върви.
Ами и тебе да те пускат в 3-4 мача през целия сезон и ти ще си така. Майката му е практика и да играе за да израстне. Само с тренировки и стоене на скамейката няма как да я бъде.
Миналата година играеше по-добре,ама тая и смените на треньорите много му повлия.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
любимци са ми, но с този състав да вземат европейската купа е налудничево
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!