Never walk alone

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

velinsky
Контакти:

Re: Never walk alone

Мнениеот velinsky » 13 сеп 2008 17:27

Винаги през всичките години откакто съм фен на Юнайтед/от онова гостуване във Варна за КНК през 77-ма/съм казвал,че трябва Лузърпуул да се бие постоянно!Малко да паднеш и веднага си подават носовете над блатото наречено Анфийлд Роуд.Ето и сега-от 7/СЕДЕМ/ДЪЪЪЪЛГИ години нямаха победа и веднага-"ние сме най-великите"-почти като оня откачен Иван от Мюзик Айдъл!Не,че оправдавам безобразно слабата игра на халфовете,нелепата контузия на Майкъл и грубите грешки на най-опитните-Саар и Гигс.Не ни върза...жалко-сега смешниците се смеят....до следващата среща... ;)

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 сеп 2008 17:30

Моето уважение за духа!!! Така се защитава фанелка!!! А не като някои от нашия син отбор "Левски"! САМО "ЛЕВСКИ"!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 13 сеп 2008 17:38

усещам аз, че се връща оня, големия ливърпул. голямото чакане свърши. ето това е отбор с характер в собственото си първенство а не само в европа. жалко за бербо, но той тепърва ще ни радва. отборът му не ми е по сърце, но с него ми е малко по-симпатичен. жалко и за хората, дето намесват червено-сини спорове даже в тоя форум. всичко това показва, че от толкова отдавна не сме гледали качествен футбол у нас, че плачем като вдовици за *й и понякога не се усещаме колко сме смешни на фона на истинския футбол как спорим за първенството в надпреварата между деветте магарета.

Zappy
Контакти:

Мнениеот Zappy » 13 сеп 2008 18:04

Моля само феновете на Юнайтед да не говорят за късмет ... от сумати и мачове насам бийте с голове в 80+ като гола е рикошет с греда ...

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 13 сеп 2008 18:09

Zappy написа:Моля само феновете на Юнайтед да не говорят за късмет ... от сумати и мачове насам бийте с голове в 80+ като гола е рикошет с греда ...

Да, ама не всичките четири мача да са ни така, както вашите.
GGMU

veidar45
Контакти:

Мнениеот veidar45 » 13 сеп 2008 18:56

Жалко за Бербатов

Потребителски аватар
l-pool
Контакти:

Мнениеот l-pool » 13 сеп 2008 20:52

LIVERPOOL FOREVER-ТОВА Е ИСТИНАТА,ДРУГОТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

Потребителски аватар
kfcbm

Мнениеот kfcbm » 13 сеп 2008 23:10

Ха луди ли са тия фенове на т.н.Манчо-юнака????????????? :shock:
Въпросните са най-големите късметлий откакто се рита тази топка!
Това да сравняваш Ливърпул с Маню е като да сравняваш Байерн с леверкузен-Бъдете грамотни Моля ви-отборчето от манчестър има 3 кеш,2 от които абсолютно незаслужени.....ЛИВЪРПУЛ е истината в английския футбол-мъжкари,бойци и истински футболисти!Наистина и мен ме е яд че Митко който все пак е българин отиде в тоя долен тим,но все пак му желая късмет!
FC BAYERN FUER IMMER UND EWIG !
Jeanette FOREVER !

Върни се в “Футбол - Свят”