За коментаторите по родните телевизии

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dimitar59
Контакти:

Re: За коментаторите по родните телевизии

Мнениеот dimitar59 » 26 апр 2012 22:01

Моята антикласация е:
1.Ивайло Ангелов
2.Данчо Георгиев
3.Петър Василев
4.Тодор Шабански
5.Сашо Йовков
Само след минути започват реваншите на ''Лига Европа'' и по всичко личи отново ще си изключа звука.

рабо карабекян

Мнениеот рабо карабекян » 27 апр 2012 08:19

Жельо, дето коментира мачовете по Дарик от Сливен е № 1!
Също и всички коментатори на Гонг. Освен пословичната си обективност, прикривайки успешно своята клубна привързаност и с блестящ книжовен български език, всеки от тях има поне по един говорен дефект. С една дума всеки от тях е безценно богатсво за всеки уважаващ себе си логопед! Като прибавим към тях Борето Касабов, Тодор Шабански, героите от БНТ - Ивайло, Ибришима, Петела, изкопаемите от Хоризонт, Алекси (С.) Делов, корифеите Кедъра, Сашо Йовков и Тодор Алексиев става ясно, че българската спортна журналистика е съзадала такава уникална коментаторска гилдия, че всеки опит за оплюването й изглеждат като дребнаво заяждане.
Харесвам коментаторите на Диема, с малки изключения и коментаторите на колоезденето по Евроспорт...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 апр 2012 11:41

На 100 процента подкрепям, че по0тъп коментатор от Петър Василев няма, добре че изявите му се ограничиха. Борето Касабов обаче е един от доайените на съвременната ни спортна журналистика. Лично мнение, разбира се, но аз лично много го харесвам като ерудираност, като емоционалност на коментарите му, независимо че съм цесекар.
Пичове, не знам дали снощи някой тук е гледал Атлетик Билбао- Спортинг по Ринг, но тоя Петър Мисов направи един от най-слабите коментари на мач, който съм слушал в последните 3-4 години сигурно. Нямам нищо против момчето, но снощи на моменти беше трагичен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Футбол - Свят”