Любимата на Сокачеви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Re: Любимата на Сокачеви

Мнениеот IvanAtanasov » 26 апр 2012 13:09

Затова пускайте "Ал Джазирите" ! Хем не разбираш какво ти говорят, хем е забавно когато някой вкара гол :lol:

Потребителски аватар
raZorblade

Мнениеот raZorblade » 26 апр 2012 13:38

Твърде много за Сокачев и Делов и твърде малко за главния кукловод на целия този театър на абсурда в спортния отдел на тази телевизия - Красимир Минев, който един приятел с право нарича Путимир Минев.
За завършено мрънкало и непрофесионалист като него, е напълно нормално да се обгради със себеподобни.
"Посредствеността не търпи таланта" - това в обобена степен важи и за тримата глупаци - Минев, Сокачев и Делов.....

Прочетох статията на Кеворкян , споделям я , макар и принзавам си, не съм бил свидетел на най-новите велики футболни отркрития на двамата мушмороци.
Същите, които ме принудиха да гледам мачове от ШЛ на руски стриймове по СопКаст. С отлично качество обаче, длъжен съм да отбележа ;)
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 26 апр 2012 13:45

Алекси Смукачев е дразнещ истерик. Особено когато играят Барса. Забелязал съм, че двамата се редуват в коментирането през около 10 минути. Васил Делов пък в повечето от половината отредено му време мълчи. В тези периоди често се чува подсмърчане, покашляне, разлистване на листи, потропване с предмет (вероятно химикалка) по стъклена повърхност. Изключително непрофесионално и дразнещо. За Смукачев като че ли не съществува буква "о"- например, казва Рубиню, Кристиану Руналду и т.н.
Тия от ТВ7 и БНТ, които коментират българското първенство пък се правят, че не виждат съдийските грешки и постоянно се опитват да ги оправдаят. Например, казват- "мисля, че съдията взе правилното решение в тази ситуация", а в следващия момент дават доста по-добро повторение, на което се вижда, че съдията е сгрешил. Коментаторите, обаче вместо да си признаят, че и те са сгрешили си замълчават. Последният такъв пример- ситуацията с дузпата срещу Галин Иванов на Лудогорец-Литекс.
По Диема доста от статистиките са скучни и дразнещи. Стремежът им да поднесат абсолютно всичко, което имат като статистически данни често отегчава.
На други като Борислав Касабов пък адски много им личат фенските пристастия и трудно ги прикриват по време на мачовете.
Общо взето, в нито една телевизия няма кой знае колко добри коментатори. Това е и една от причините, поради които все по-често започнах да гледам мачовете чрез лайв-стрийминг с руски или английски коментар. И мога да кажа, че руските и английските коментатори са с класи над българските.
Последна промяна от Blagoy на 26 апр 2012 15:23, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 26 апр 2012 13:49

bultras4e написа:
Alex написа:(мен най-много ме кефеше обаче пича от БНТ, дето коментираше сините очи на Диего Форлан)

+1 :lol: :lol: В БНТ са най-забавни.Особено Никола Ибришимов.Това за сините очи на Диего Форлан,както и за "малкия бобър" Муслера бяха култови :mrgreen: http://vbox7.com/play:c192115e Ивайло Ангелов също няма равен: http://vbox7.com/play:1e9ad2cd

+1 Аз пък си спомням как миналия сезон по време на Ливърпул - Брага Ив. Ангелов каза, че на трибуните е "легендата на Ливърпул АНДИ Ръш". :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 26 апр 2012 13:50

Делов както и да е, търпи се, ама Сокачев е толкова противен и досаден тип....

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 26 апр 2012 14:21

Кеворкян е много прав за Сокачев и Делов на мене одавна ми писнада ги гледам и слушам.Хареса ми и последния абзац за Тишански само забрави да каже нещо за Борето Касабов според мен това е най-добрият коментатор в БГ и много се кефя че той коментира мачовете на Реал по Булсат.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 26 апр 2012 14:49

Сокачев е ужасен това е ясно за нищо не става, но не съм съгласен за Васко, да прави по някои друг гаф говори понякога небивалици, но определено е добър коментатор поне за мен. Диемите много ги хвали и аз съм съгласен с него наистина са големи професионалисти, но е изпуснал една голяма подробност, а именно това, че не са безпристрани в мачовете на Юнайтед почти всеки ако не и всички са фенове на Юнайтед и много дразнят с коментарите си. Давам пример при 0:0 срещу Блекбърн Да видим колко още Юнайтед ще издържи без да отбележи гол, въпросът е само кога ще вкарат. При 1:2 има още време дори и за пълен обрат. При равенство в края това са минутите на Юнайтед. А при друг отбор Тотнъм е на път да измъкне равенство от Челси. Уигън почти сигурно ще запише победа срещу Арсенал. Така че и те не са толкова перфектни колкото ги изкара Кеворкян. Аз не съм фен на Юнайтед и това хич не ми харесва да се надъхват самите те и да дават надежди на феновете им, а с другите отбори вече всичко свършило.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 26 апр 2012 14:59

Слушайте дарик и няма да сбъркате,с картина от телевизора и с коментар на дарик е най-добре,ето аз например в неделя за дербито точно така ще направя
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 26 апр 2012 15:03

dindan написа:Слушайте дарик и няма да сбъркате,с картина от телевизора и с коментар на дарик е най-добре,ето аз например в неделя за дербито точно така ще направя

Защо са толкова безпристрастни особено Томито, Грънчаров и Никито :lol: .
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 26 апр 2012 15:12

За мен основния проблем на БТВ е,че нямат голяма практика. Сокачев и Делов не коментират толкова много мачове и другото което е казал Кеверкнян е,че ни представят фактите едва ли е ШЛ е единствения турнир който се предава по българския ефир и хората не гледат други първенства. Друго което е,че много малко се подготвят за мачовете, не канят качествени гости и т.н.. Неща които правят в Диемата въпреки, че коментарите им падна нивото. Същото важи донякъде за Евроспорт.

fero написа: но е изпуснал една голяма подробност, а именно това, че не са безпристрани в мачовете на Юнайтед почти всеки ако не и всички са фенове на Юнайтед и много дразнят с коментарите си. Давам пример при 0:0 срещу Блекбърн Да видим колко още Юнайтед ще издържи без да отбележи гол, въпросът е само кога ще вкарат. При 1:2 има още време дори и за пълен обрат. При равенство в края това са минутите на Юнайтед. А при друг отбор Тотнъм е на път да измъкне равенство от Челси. Уигън почти сигурно ще запише победа срещу Арсенал. Така че и те не са толкова перфектни колкото ги изкара Кеворкян. Аз не съм фен на Юнайтед и това хич не ми харесва да се надъхват самите те и да дават надежди на феновете им, а с другите отбори вече всичко свършило.

Не знам дали са пристрастни на тема Юнайтед, но там няма нито един фен на Юнайтед от техния екип. ;)

Върни се в “Футбол - Свят”