Любимата на Сокачеви
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- IvanAtanasov
- Контакти:
Re: Любимата на Сокачеви
Затова пускайте "Ал Джазирите" ! Хем не разбираш какво ти говорят, хем е забавно когато някой вкара гол 

- raZorblade
Твърде много за Сокачев и Делов и твърде малко за главния кукловод на целия този театър на абсурда в спортния отдел на тази телевизия - Красимир Минев, който един приятел с право нарича Путимир Минев.
За завършено мрънкало и непрофесионалист като него, е напълно нормално да се обгради със себеподобни.
"Посредствеността не търпи таланта" - това в обобена степен важи и за тримата глупаци - Минев, Сокачев и Делов.....
Прочетох статията на Кеворкян , споделям я , макар и принзавам си, не съм бил свидетел на най-новите велики футболни отркрития на двамата мушмороци.
Същите, които ме принудиха да гледам мачове от ШЛ на руски стриймове по СопКаст. С отлично качество обаче, длъжен съм да отбележа
За завършено мрънкало и непрофесионалист като него, е напълно нормално да се обгради със себеподобни.
"Посредствеността не търпи таланта" - това в обобена степен важи и за тримата глупаци - Минев, Сокачев и Делов.....
Прочетох статията на Кеворкян , споделям я , макар и принзавам си, не съм бил свидетел на най-новите велики футболни отркрития на двамата мушмороци.
Същите, които ме принудиха да гледам мачове от ШЛ на руски стриймове по СопКаст. С отлично качество обаче, длъжен съм да отбележа

Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....
Алекси Смукачев е дразнещ истерик. Особено когато играят Барса. Забелязал съм, че двамата се редуват в коментирането през около 10 минути. Васил Делов пък в повечето от половината отредено му време мълчи. В тези периоди често се чува подсмърчане, покашляне, разлистване на листи, потропване с предмет (вероятно химикалка) по стъклена повърхност. Изключително непрофесионално и дразнещо. За Смукачев като че ли не съществува буква "о"- например, казва Рубиню, Кристиану Руналду и т.н.
Тия от ТВ7 и БНТ, които коментират българското първенство пък се правят, че не виждат съдийските грешки и постоянно се опитват да ги оправдаят. Например, казват- "мисля, че съдията взе правилното решение в тази ситуация", а в следващия момент дават доста по-добро повторение, на което се вижда, че съдията е сгрешил. Коментаторите, обаче вместо да си признаят, че и те са сгрешили си замълчават. Последният такъв пример- ситуацията с дузпата срещу Галин Иванов на Лудогорец-Литекс.
По Диема доста от статистиките са скучни и дразнещи. Стремежът им да поднесат абсолютно всичко, което имат като статистически данни често отегчава.
На други като Борислав Касабов пък адски много им личат фенските пристастия и трудно ги прикриват по време на мачовете.
Общо взето, в нито една телевизия няма кой знае колко добри коментатори. Това е и една от причините, поради които все по-често започнах да гледам мачовете чрез лайв-стрийминг с руски или английски коментар. И мога да кажа, че руските и английските коментатори са с класи над българските.
Тия от ТВ7 и БНТ, които коментират българското първенство пък се правят, че не виждат съдийските грешки и постоянно се опитват да ги оправдаят. Например, казват- "мисля, че съдията взе правилното решение в тази ситуация", а в следващия момент дават доста по-добро повторение, на което се вижда, че съдията е сгрешил. Коментаторите, обаче вместо да си признаят, че и те са сгрешили си замълчават. Последният такъв пример- ситуацията с дузпата срещу Галин Иванов на Лудогорец-Литекс.
По Диема доста от статистиките са скучни и дразнещи. Стремежът им да поднесат абсолютно всичко, което имат като статистически данни често отегчава.
На други като Борислав Касабов пък адски много им личат фенските пристастия и трудно ги прикриват по време на мачовете.
Общо взето, в нито една телевизия няма кой знае колко добри коментатори. Това е и една от причините, поради които все по-често започнах да гледам мачовете чрез лайв-стрийминг с руски или английски коментар. И мога да кажа, че руските и английските коментатори са с класи над българските.
Последна промяна от Blagoy на 26 апр 2012 15:23, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

- Udoji90
- Контакти:
bultras4e написа:Alex написа:(мен най-много ме кефеше обаче пича от БНТ, дето коментираше сините очи на Диего Форлан)
+1![]()
В БНТ са най-забавни.Особено Никола Ибришимов.Това за сините очи на Диего Форлан,както и за "малкия бобър" Муслера бяха култови
http://vbox7.com/play:c192115e Ивайло Ангелов също няма равен: http://vbox7.com/play:1e9ad2cd
+1 Аз пък си спомням как миналия сезон по време на Ливърпул - Брага Ив. Ангелов каза, че на трибуните е "легендата на Ливърпул АНДИ Ръш".

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Делов както и да е, търпи се, ама Сокачев е толкова противен и досаден тип....
- alexveselinov
- Контакти:
Кеворкян е много прав за Сокачев и Делов на мене одавна ми писнада ги гледам и слушам.Хареса ми и последния абзац за Тишански само забрави да каже нещо за Борето Касабов според мен това е най-добрият коментатор в БГ и много се кефя че той коментира мачовете на Реал по Булсат.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Сокачев е ужасен това е ясно за нищо не става, но не съм съгласен за Васко, да прави по някои друг гаф говори понякога небивалици, но определено е добър коментатор поне за мен. Диемите много ги хвали и аз съм съгласен с него наистина са големи професионалисти, но е изпуснал една голяма подробност, а именно това, че не са безпристрани в мачовете на Юнайтед почти всеки ако не и всички са фенове на Юнайтед и много дразнят с коментарите си. Давам пример при 0:0 срещу Блекбърн Да видим колко още Юнайтед ще издържи без да отбележи гол, въпросът е само кога ще вкарат. При 1:2 има още време дори и за пълен обрат. При равенство в края това са минутите на Юнайтед. А при друг отбор Тотнъм е на път да измъкне равенство от Челси. Уигън почти сигурно ще запише победа срещу Арсенал. Така че и те не са толкова перфектни колкото ги изкара Кеворкян. Аз не съм фен на Юнайтед и това хич не ми харесва да се надъхват самите те и да дават надежди на феновете им, а с другите отбори вече всичко свършило.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Слушайте дарик и няма да сбъркате,с картина от телевизора и с коментар на дарик е най-добре,ето аз например в неделя за дербито точно така ще направя
dindan написа:Слушайте дарик и няма да сбъркате,с картина от телевизора и с коментар на дарик е най-добре,ето аз например в неделя за дербито точно така ще направя
Защо са толкова безпристрастни особено Томито, Грънчаров и Никито

Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
За мен основния проблем на БТВ е,че нямат голяма практика. Сокачев и Делов не коментират толкова много мачове и другото което е казал Кеверкнян е,че ни представят фактите едва ли е ШЛ е единствения турнир който се предава по българския ефир и хората не гледат други първенства. Друго което е,че много малко се подготвят за мачовете, не канят качествени гости и т.н.. Неща които правят в Диемата въпреки, че коментарите им падна нивото. Същото важи донякъде за Евроспорт.
Не знам дали са пристрастни на тема Юнайтед, но там няма нито един фен на Юнайтед от техния екип.
fero написа: но е изпуснал една голяма подробност, а именно това, че не са безпристрани в мачовете на Юнайтед почти всеки ако не и всички са фенове на Юнайтед и много дразнят с коментарите си. Давам пример при 0:0 срещу Блекбърн Да видим колко още Юнайтед ще издържи без да отбележи гол, въпросът е само кога ще вкарат. При 1:2 има още време дори и за пълен обрат. При равенство в края това са минутите на Юнайтед. А при друг отбор Тотнъм е на път да измъкне равенство от Челси. Уигън почти сигурно ще запише победа срещу Арсенал. Така че и те не са толкова перфектни колкото ги изкара Кеворкян. Аз не съм фен на Юнайтед и това хич не ми харесва да се надъхват самите те и да дават надежди на феновете им, а с другите отбори вече всичко свършило.
Не знам дали са пристрастни на тема Юнайтед, но там няма нито един фен на Юнайтед от техния екип.