TV + взима Шампионската лига!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: TV + взима Шампионската лига!
И Аз си гледам всичко през нета и за това са виновни турците от бтв които качиха шампионската лига на кабеларка.Та на вилата си писнах булшитком заради тях и общо взето съм доволен .
- 1912chaflio
- Контакти:
Аз съм много доволен от Булсатком,само информативно ще ви кажа че за два приемника и качествен нет плащам 24 лв на месец
Добре бе мама му да е.а не разбирате ли,че това е простотия в случая ? Аз защо да минавам на друг оператор като си имам идеални договорни отношения с моя оператор и освен телевизия получава и интернет и телефон на изгодни цени ! Моя оператор получи правата да излъчва Висшата лига по новия канал на Нова ТВ, където ще е бъде HD . Нещо което го няма по Булсат ! Ми то скоро ще решат Близу примерно да купят Висшата лига, а Булсат да са с ШЛ и Испания ! Тогава какво правим бе ? Ае обяснете ми ? Аз прост ли съм,че не разбирам,че това е хубаво по вашите думи ?
- CSKA_MONTANA
- Контакти:
Ми супер ще е !!! Картината на каналите на Булсатком е повече от добра
Какво по-хубво от това да се излегнеш на дивана с бира в ръка и да гледаш супер мач като днешния с ХД картина !!!Дано вземат и българското първенство и задържат КупаБг 

- 1912chaflio
- Контакти:
Alexx написа:Добре бе мама му да е.а не разбирате ли,че това е простотия в случая ? Аз защо да минавам на друг оператор като си имам идеални договорни отношения с моя оператор и освен телевизия получава и интернет и телефон на изгодни цени ! Моя оператор получи правата да излъчва Висшата лига по новия канал на Нова ТВ, където ще е бъде HD . Нещо което го няма по Булсат ! Ми то скоро ще решат Близу примерно да купят Висшата лига, а Булсат да са с ШЛ и Испания ! Тогава какво правим бе ? Ае обяснете ми ? Аз прост ли съм,че не разбирам,че това е хубаво по вашите думи ?
Ами недей да минаваш като си доволен ,просто твоя оператор щом са толкова загрижини за клиентити си да плати на булсатком и ще гледате
-
Alexx написа:Добре бе мама му да е.а не разбирате ли,че това е простотия в случая ? Аз защо да минавам на друг оператор като си имам идеални договорни отношения с моя оператор и освен телевизия получава и интернет и телефон на изгодни цени ! Моя оператор получи правата да излъчва Висшата лига по новия канал на Нова ТВ, където ще е бъде HD . Нещо което го няма по Булсат ! Ми то скоро ще решат Близу примерно да купят Висшата лига, а Булсат да са с ШЛ и Испания ! Тогава какво правим бе ? Ае обяснете ми ? Аз прост ли съм,че не разбирам,че това е хубаво по вашите думи ?
Пазарна икономика му се казва пич. Винаги някой е ощетен. С една дума -КАПИТАЛИЗЪМ.Сами си го избрахме

Аз съм си напълно доволен от моя оператор, защото ще пусне Нова ТВ с HD за Висшата лига на Англия. И тогава какво правим в тоя случай, защото абонатоите на Булсат няма да могат да имат този услуга, а примерно тези които са на Близу няма да имат ШЛ.Иначе това не е пазарна икономика,а олигопол или монопол.
PFC Litex написа:luxorus написа:В нета?Няма да си го пуснеш на плазмата с перфектно качество,ами ще гониш стриймове дето забиват,с арабски коментар.![]()
![]()
Има стриймове с над 2500kbps които вадят качество по-добро от на ТВ+
От този сайт - http://livetv.ru/bg ли намираш стриймовете, за които говориш?
-
arsenvengerin написа:Аз доста се замислям и ще взема да им стана абонат, само не знам как и е нета
При мен нета е екстра! Пък за тия дето не щяли чинии по терасите, ако щете! Гледам си Примера, Формула 1, NBA, Moto GP,всички яки тенис турнири и прочее, и прочее.....гледайте си стриймове в нета и се надявайте да не прекъсне, хахахахахахаха.
Оня ден Барса - Реал, дето си го пуснах през сопкаст, ми беше с пъти по-добро качество отколкото от кабелната 

СТАДИОНЪТ Е МЯСТОТО ЗА ФЕНОВЕТЕ! ДОРИ КОГАТО ОТБОРЪТ ГУБИ