TV + взима Шампионската лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Re: TV + взима Шампионската лига!

Мнениеот MaCuMo » 25 апр 2012 19:19

Seichov написа:
гарфилд написа:
arsenvengerin написа:Аз доста се замислям и ще взема да им стана абонат, само не знам как и е нета

Преди малко,го казах,че нет-а ми е на Булсат и ще добавя,че съм доволен.Пусни си и ти.

Абонат съм и на цифровата им и на нета-никакъв проблем-доволен! :idea:

Минах на техния нет преди 7-9 месеца и съм много доволен, а за телевизията им няма какво да се добави, най-добрия национален оператор.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Steve Wayne
Контакти:

Мнениеот Steve Wayne » 25 апр 2012 19:36

Супер неприятна новина, понякога мачовете по Диема са ми били по-интересни, а пък сега не е сигурно, дали ще мога да ги гледам.По принцип, TV+ ми го пускат, когато има някакъв голям мач от Ла Лига, но да видим, може и да трябва да ги гледам в Нета.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 25 апр 2012 19:38

Аз пък съм клиент на булсатком и съм страшно доволен. Който няма, ще си гледа в интернет и толкоз.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

St.Kostadinov
Контакти:

Мнениеот St.Kostadinov » 25 апр 2012 19:41

В Испания мачовете от местната La Liga 1 и 2, Copa del Rey и UEFA Europa League се предават от Canal+. Без никакви мачове от др.страни, таксата ми е 28,75евро на месец. Инсталационната такса беше 118евро. Имам общо 80канала, но не са хитовите. Другите първенства ги гледаме главно в кръчми, много е скъпо.

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 25 апр 2012 19:50

имам 4 стаи в едната БЛИЗУ в другата БУЛСАТКОМ в третата МСАТ в четвъртата компа със силен нет е какво му трябва на човека :)
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 апр 2012 19:51

към колебаещите се за нов оператор
аз бях от онези, които плюеха, че ТВ+ са взели мачовете на БГ-отборите в предварителните кръгове. Викам си........те нашите в групите нема да влезат - то поне в предварителните да ги гледам. И аз запалих форумите зарад ТВ+ Случи се така, че трябваше да сменя оператора. Вкарах си Булсат. Истината е, че съм със смесени чувства. От една страна: поддръжката е зле. Ако имам проблем, в най-добрия случай разговарям по телефона с някакъв оператор, а ако случайно искам да намине към нас - от 5 до 10 дни. Ужасно се изнервих, че трябваше да си слагам HD приемник в последствие, но уви......явно са под бройка, че се чака за тях. Предлагат малко канали /не че гледам всички, но принципа е такъв - и ТВ-то ми е 100 HZ, но в България - за сега подобна екстра няма предлагана от оператор, но си търсих с 100 мин. - като принцип/ и са малко като цяло HD каналите.
Плюсовете са си плюсове......като един прагматик - винаги съм предпочитал да се нагодя към минусите. С хубавото, лесно се свиква

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Мнениеот Жозе Моуриньо » 25 апр 2012 20:52

Много се радвам , дано след време се преместят всички мачове по ТВ+ и Филм+ и да се отърем завинаги от босфор тв екшън . От всички БТВ-та само това гледам само заради ШЛ . В момента много се радвам , че мога да гледам Формула 1 по Филм+HD .

Pifa
Контакти:

Мнениеот Pifa » 25 апр 2012 21:13

евала на булсата.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 25 апр 2012 21:14

St.Kostadinov написа:В Испания мачовете от местната La Liga 1 и 2, Copa del Rey и UEFA Europa League се предават от Canal+. Без никакви мачове от др.страни, таксата ми е 28,75евро на месец. Инсталационната такса беше 118евро. Имам общо 80канала, но не са хитовите. Другите първенства ги гледаме главно в кръчми, много е скъпо.
В Германия съм на SKY със HD приемник на 106 см Аcer със стандартният пакет плюс спортният пакет!! ;) Всички мачове от Шампионската лига на УЕФА и ДФБ Cup,mачовете от Лига Европа , английската Висша лига и Серия А,Формула 1, голф, тенис и хокей на лед,, както и професионалните лиги на САЩ- НФЛ и МЛБ . Цялото удоволствие струва 44 euro месечно,като първите 6 месеца плащаш половината сума.

Потребителски аватар
DerrickRose
Контакти:

Мнениеот DerrickRose » 25 апр 2012 21:15

Bok Dzeko написа:ТВ+ ще бъде една от двете телевизии, които ще излъчват Шампионската лига на територията на България през следващите три сезона, съобщи вестник "Преса". Другата, както и до момента, ще бъде bTV Action. Това означава, че ТВ+ ще замени Диема, която ще се съсредоточи отново върху основния си продукт - английската Висша лига.

Другата новост е, че има голяма вероятност т.нар. първи избор на най-интересния мач от кръга да бъде правен на ротационен принцип. Досега той бе притежание на bTV, откъдето имаха право да излъчват и репортажи от останалите срещи. Сега обаче ще се наложи двата канала да си разменят на всеки две седмици най-интригуващия двубой в програмата.

По неофициална информация пакетът за излъчване на Шампионската лига струва по един млн. евро на сезон. Все още не е ясно кои телевизии ще отразяват втория по сила турнир Лига Европа. Досега това правеха БНТ 1 (първи избор) и Ring.bg.

[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”