Манчестър Юнайтед е най-скъпият отбор и тази година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед е най-скъпият отбор и тази година

Мнениеот lrlazarov_19 » 20 апр 2012 01:54

aguias написа:МЮ докато ги тупаше Атлетик Б се намери по-беден отбор който отупа баските -Спортинг Л ;)

Манчестър Юнайтед не са най-богатият отбор, а най-скъпият отбор ;) Така че сравнението ти "по-беден" не е уместно. И ако изобщо си някакъв фен на футбола спри във всеки един твой коментар да обиждаш Юнайтед, имай елементарно уважение. Откъде тази омраза?
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 20 апр 2012 01:55

ShtrudeL написа:Заглавието по-скоро трябва да е най-скъпият клуб. :P

Много точна забележка!
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 апр 2012 01:58

CTAHKO написа:
Tommi написа:
CTAHKO написа:По печалба,доколкото ми е известно,Бйерн са в тройката,дали не са и на първо място,но не съм сигурен :roll: Макар,че в другите класации са по-назад.Немците като цяло,ми се струва,че вдоят най-успешна финансова политика.

По-горе дадох пример само за приходи, че Юнайтед са след Реал и Барса. А по печалба тройката е Реал, Юнайтед и Шалке (от 10-и в класацията, трети само по печалба). :) Байерн са 6-и, а 4-и и 5-и са Арсенал и Барселона.

Байерн доколото знам са назад покрай стадиона и по-точно покрай това,че изплатиха дяла за Алианц Арена на Мюнхен 1860 :? Ама в този клуб имат участие и големи концерни,така че всичко си е по реда на нещата.Иначе за Шалке,едно глоямо БРАВО.Спомням си,че в началото на 90-те години бяха пред фалит и бяха между отборите борещи се за оцеляване в първа Бундеслига.А аз лично им симпатизирам от времето,когато Хюб Стевес им дойде като треньор за първи път 8-)А сега щом са трети по печалба от клубовете в света,няма какво повече да говорим 8-)

Те си имат и много сериозен спонсор - третата компания по печалба в света. :) Но и добре си ръководят отбора, не може да се отрече.
А по времето на Стевенс си бяха фактор, както и сега. Даже имаше един сезон, когато загубиха титлата накрая. В последния кръг Байерн вкара гол в последните минути от непряк свободен в наказателното поле, но не си спомням срещу кой отбор, и стана шампион.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 20 апр 2012 02:03

Tommi написа:
CTAHKO написа:По печалба,доколкото ми е известно,Бйерн са в тройката,дали не са и на първо място,но не съм сигурен :roll: Макар,че в другите класации са по-назад.Немците като цяло,ми се струва,че вдоят най-успешна финансова политика.

По-горе дадох пример само за приходи, че Юнайтед са след Реал и Барса. А по печалба (преди данъци, амортизация и др.) тройката е Реал, Юнайтед и Шалке (от 10-и в класацията, трети само по печалба). :) Байерн са 6-и, а 4-и и 5-и са Арсенал и Барселона.

Можеш ли да я споделиш тази класация с печалбите (но с цифри и т.н.) :roll: Защото тя най-точно отразява нещата според мен.
[/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 20 апр 2012 02:05

PhilippeCoutinho написа:Юве 9-ти, а Интер ги няма?

ХАХАХАХАХХАха... Мале, вие вярно се взехте за нещо повече ми се струва.. :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 апр 2012 02:09

lrlazarov_19 написа:
Tommi написа:

По-горе дадох пример само за приходи, че Юнайтед са след Реал и Барса. А по печалба (преди данъци, амортизация и др.) тройката е Реал, Юнайтед и Шалке (от 10-и в класацията, трети само по печалба). :) Байерн са 6-и, а 4-и и 5-и са Арсенал и Барселона.

Можеш ли да я споделиш тази класация с печалбите :roll: Защото тя най-точно отразява нещата според мен.

Класацията е същата, ето я http://www.forbes.com/soccer-valuations/list/#p_1_s_d2_ . Последната колона е за печалбата (но оперативната печалба, т.е. преди данъци, амортизация и т.н.). Другите колони са стойността на клуба, процентната промяна на стойността спрямо миналата година, процента на дълга и приходите. Като кликнеш на някое от тях, подрежда отборите по възходящ ред (от най-ниско към най-голямо), а като кликнеш още веднъж ги подрежда от най-голямо към най-малко.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 20 апр 2012 08:04

DmG написа:
messi7 написа:Oстави ги онея гмурците от Юнайтед. Кои сме били,хахаха?! :lol:
Колко е куул да се гавриш с Ливърпул през 2012. А да се върнем през 1969-94г когато е било обратното - бъзикали се с фенчитата на дяволчетата като за световно. Но яко е да си фен на манчестърските грандове, те СА СИЛНИТЕ МЪЖЕ ПО ДИЕМА. Другите на боклука...
А Тотнъм няма смисъл да ги коментирам - ако ще и за 200 млн да си продадат играчите, пак ще са кръгла нула. Отбори като Астън Вила, Евертън винаги ще бъдат по-уважавани от Хотспърс. СЪДБА! 8-)

Ето за това Тотнъм ще са по-уважавани от Ливърпул и Манчестър , заради фенчета като теб !

Казвам, че такива са нагласите в последно време , а НЕ ЧЕ НЕ УВАЖАВАМ ОСТАНАЛИТЕ АНГЛИЙСКИ ОТБОРИ. Просто ми е писнало да се гаврят с Ливърпул привърженици на отбори, които са толкова далеч от успехите, традициите, та дори и морала на скаузърите. Юнайтед ги уважавах, ама само заради някой футболисти като Кантона, Гигс, Солскяер, а не днешните манекенчета... И Фъргюсън е супер циничния и гаден перко, такава наглост като неговата няма. :roll:
Както и да е темата не е само за английските отбори, живи и здрави. :)
Изображение

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 20 апр 2012 11:51

Tommi написа:
lrlazarov_19 написа:
Tommi написа:По-горе дадох пример само за приходи, че Юнайтед са след Реал и Барса. А по печалба (преди данъци, амортизация и др.) тройката е Реал, Юнайтед и Шалке (от 10-и в класацията, трети само по печалба). :) Байерн са 6-и, а 4-и и 5-и са Арсенал и Барселона.

Можеш ли да я споделиш тази класация с печалбите :roll: Защото тя най-точно отразява нещата според мен.

Класацията е същата, ето я http://www.forbes.com/soccer-valuations/list/#p_1_s_d2_ . Последната колона е за печалбата (но оперативната печалба, т.е. преди данъци, амортизация и т.н.). Другите колони са стойността на клуба, процентната промяна на стойността спрямо миналата година, процента на дълга и приходите. Като кликнеш на някое от тях, подрежда отборите по възходящ ред (от най-ниско към най-голямо), а като кликнеш още веднъж ги подрежда от най-голямо към най-малко.

Благодаря! Да, прав си Operating income реално е печалбата без данъците, лихвите и амортизацията. Направи ми впечатление, че Валенсия са затънали в дългове :roll: Дългът им представлява 186% от всички приходи... За сравнение при Юнайтед (който всички набеждават за затънал в дългове) този процент е 32%.
[/center]

САМО БЕРОЕ
Контакти:

Мнениеот САМО БЕРОЕ » 20 апр 2012 12:16

По чиста печалба Байерн са на първо място и то без арабски шейх или руски милиардер. Клубът се самоиздържа и няма дългове.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/63/2B/5005018ad85b632b.png[/wrapimg]
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D8/CF/9c83c667251fd8cf.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 20 апр 2012 12:20

САМО БЕРОЕ написа:По чиста печалба Байерн са на първо място и то без арабски шейх или руски милиардер. Клубът се самоиздържа и няма дългове.

Покажи го някъде черно на бяло?
[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”