aguias написа:МЮ докато ги тупаше Атлетик Б се намери по-беден отбор който отупа баските -Спортинг Л
Манчестър Юнайтед не са най-богатият отбор, а най-скъпият отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
aguias написа:МЮ докато ги тупаше Атлетик Б се намери по-беден отбор който отупа баските -Спортинг Л
ShtrudeL написа:Заглавието по-скоро трябва да е най-скъпият клуб.
CTAHKO написа:Tommi написа:CTAHKO написа:По печалба,доколкото ми е известно,Бйерн са в тройката,дали не са и на първо място,но не съм сигуренМакар,че в другите класации са по-назад.Немците като цяло,ми се струва,че вдоят най-успешна финансова политика.
По-горе дадох пример само за приходи, че Юнайтед са след Реал и Барса. А по печалба тройката е Реал, Юнайтед и Шалке (от 10-и в класацията, трети само по печалба).Байерн са 6-и, а 4-и и 5-и са Арсенал и Барселона.
Байерн доколото знам са назад покрай стадиона и по-точно покрай това,че изплатиха дяла за Алианц Арена на Мюнхен 1860Ама в този клуб имат участие и големи концерни,така че всичко си е по реда на нещата.Иначе за Шалке,едно глоямо БРАВО.Спомням си,че в началото на 90-те години бяха пред фалит и бяха между отборите борещи се за оцеляване в първа Бундеслига.А аз лично им симпатизирам от времето,когато Хюб Стевес им дойде като треньор за първи път
А сега щом са трети по печалба от клубовете в света,няма какво повече да говорим
Tommi написа:CTAHKO написа:По печалба,доколкото ми е известно,Бйерн са в тройката,дали не са и на първо място,но не съм сигуренМакар,че в другите класации са по-назад.Немците като цяло,ми се струва,че вдоят най-успешна финансова политика.
По-горе дадох пример само за приходи, че Юнайтед са след Реал и Барса. А по печалба (преди данъци, амортизация и др.) тройката е Реал, Юнайтед и Шалке (от 10-и в класацията, трети само по печалба).Байерн са 6-и, а 4-и и 5-и са Арсенал и Барселона.
PhilippeCoutinho написа:Юве 9-ти, а Интер ги няма?
lrlazarov_19 написа:Tommi написа:CTAHKO написа:По печалба,доколкото ми е известно,Бйерн са в тройката,дали не са и на първо място,но не съм сигуренМакар,че в другите класации са по-назад.Немците като цяло,ми се струва,че вдоят най-успешна финансова политика.
По-горе дадох пример само за приходи, че Юнайтед са след Реал и Барса. А по печалба (преди данъци, амортизация и др.) тройката е Реал, Юнайтед и Шалке (от 10-и в класацията, трети само по печалба).Байерн са 6-и, а 4-и и 5-и са Арсенал и Барселона.
Можеш ли да я споделиш тази класация с печалбитеЗащото тя най-точно отразява нещата според мен.
DmG написа:messi7 написа:Oстави ги онея гмурците от Юнайтед. Кои сме били,хахаха?!![]()
Колко е куул да се гавриш с Ливърпул през 2012. А да се върнем през 1969-94г когато е било обратното - бъзикали се с фенчитата на дяволчетата като за световно. Но яко е да си фен на манчестърските грандове, те СА СИЛНИТЕ МЪЖЕ ПО ДИЕМА. Другите на боклука...
А Тотнъм няма смисъл да ги коментирам - ако ще и за 200 млн да си продадат играчите, пак ще са кръгла нула. Отбори като Астън Вила, Евертън винаги ще бъдат по-уважавани от Хотспърс. СЪДБА!
Ето за това Тотнъм ще са по-уважавани от Ливърпул и Манчестър , заради фенчета като теб !
Tommi написа:lrlazarov_19 написа:Tommi написа:По-горе дадох пример само за приходи, че Юнайтед са след Реал и Барса. А по печалба (преди данъци, амортизация и др.) тройката е Реал, Юнайтед и Шалке (от 10-и в класацията, трети само по печалба).Байерн са 6-и, а 4-и и 5-и са Арсенал и Барселона.
Можеш ли да я споделиш тази класация с печалбитеЗащото тя най-точно отразява нещата според мен.
Класацията е същата, ето я http://www.forbes.com/soccer-valuations/list/#p_1_s_d2_ . Последната колона е за печалбата (но оперативната печалба, т.е. преди данъци, амортизация и т.н.). Другите колони са стойността на клуба, процентната промяна на стойността спрямо миналата година, процента на дълга и приходите. Като кликнеш на някое от тях, подрежда отборите по възходящ ред (от най-ниско към най-голямо), а като кликнеш още веднъж ги подрежда от най-голямо към най-малко.
САМО БЕРОЕ написа:По чиста печалба Байерн са на първо място и то без арабски шейх или руски милиардер. Клубът се самоиздържа и няма дългове.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта