Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
danchovalev написа:[offtopic]Аз имам едно предложени - още 1 помощник - на тъча с голям телевизор и микрофон - да дава сигнали на главния след всяко повторение... Някой за има ли... И тогава няма да се караме като селски бекове...[/offtopic]
mistreated написа:danchovalev написа:[offtopic]Аз имам едно предложени - още 1 помощник - на тъча с голям телевизор и микрофон - да дава сигнали на главния след всяко повторение... Някой за има ли... И тогава няма да се караме като селски бекове...[/offtopic]
[offtopic]То много хора са ЗА това, ама никога няма да бъде въведено. Няма как тогава да си играят мръсните игрички управляващите футбола.[/offtopic]
Rudolf Hess написа:Вчера беше срам за футбола! От няколко години насам Барселона са жестоко подкрепяни... Преди години отмениха гол на Шева и се класираха на финал... После дойде Челси... 2 кристални дузпи не дадоха.. мача с Арсенал миналата година предполагам всичко го помнят... вчера с Милан.... повечето им мачове с Мадирд пак съдийско рамо... До кога френския идиот в Уефа ще се гаври по тоя тъп начин с феновете на футбола... Пожела си финал Барса - Мадрид и така като гледам, очаквам да си ги добута до там, освен ако те не се справят сами.В може би най скапаното и коромпирано време живеем!
danchovalev написа:mistreated написа:danchovalev написа:[offtopic]Аз имам едно предложени - още 1 помощник - на тъча с голям телевизор и микрофон - да дава сигнали на главния след всяко повторение... Някой за има ли... И тогава няма да се караме като селски бекове...[/offtopic]
[offtopic]То много хора са ЗА това, ама никога няма да бъде въведено. Няма как тогава да си играят мръсните игрички управляващите футбола.[/offtopic]
[offtopic]Прав си...ама не само в Европа, а и в националните първенства - виж Милан колко дузпи са им дали този сезон, виж как свирят срещу конкурентите им... Виж срещу Р. Мадрид КФ колко дузпи са спестени... И после Вияр, не знам си кой... Виж и Хауър Уеб...жена ми казва, че вкъщи и с децата не може да се оправи, а свири финал на световно...[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта