Наследствено некадърен холандски фризьор класира Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Наследствено некадърен холандски фризьор класира Барселона

Мнениеот saffron » 04 апр 2012 10:49

съдията в тоя мач беше геизер...винаги ги бутат на тея каталунски индианци :mrgreen: ама то тва е за добро... феновете на всички други отбори им дават доволно да си хапнат ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 04 апр 2012 10:49

Изображение
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Мнениеот danchovalev » 04 апр 2012 11:11

[offtopic]Аз имам едно предложени - още 1 помощник - на тъча с голям телевизор и микрофон - да дава сигнали на главния след всяко повторение... Някой за има ли... И тогава няма да се караме като селски бекове...[/offtopic]
"Ако спечеля - печели цял народ..."

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2012 11:14

danchovalev написа:[offtopic]Аз имам едно предложени - още 1 помощник - на тъча с голям телевизор и микрофон - да дава сигнали на главния след всяко повторение... Някой за има ли... И тогава няма да се караме като селски бекове...[/offtopic]

[offtopic]То много хора са ЗА това, ама никога няма да бъде въведено. Няма как тогава да си играят мръсните игрички управляващите футбола.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Мнениеот danchovalev » 04 апр 2012 11:18

mistreated написа:
danchovalev написа:[offtopic]Аз имам едно предложени - още 1 помощник - на тъча с голям телевизор и микрофон - да дава сигнали на главния след всяко повторение... Някой за има ли... И тогава няма да се караме като селски бекове...[/offtopic]

[offtopic]То много хора са ЗА това, ама никога няма да бъде въведено. Няма как тогава да си играят мръсните игрички управляващите футбола.[/offtopic]

[offtopic]Прав си...ама не само в Европа, а и в националните първенства - виж Милан колко дузпи са им дали този сезон, виж как свирят срещу конкурентите им... Виж срещу Р. Мадрид КФ колко дузпи са спестени... И после Вияр, не знам си кой... Виж и Хауър Уеб...жена ми казва, че вкъщи и с децата не може да се оправи, а свири финал на световно...[/offtopic]

Rudolf Hess
Контакти:

Мнениеот Rudolf Hess » 04 апр 2012 11:26

Вчера беше срам за футбола! От няколко години насам Барселона са жестоко подкрепяни... Преди години отмениха гол на Шева и се класираха на финал... После дойде Челси... 2 кристални дузпи не дадоха.. мача с Арсенал миналата година предполагам всичко го помнят... вчера с Милан.... повечето им мачове с Мадирд пак съдийско рамо... До кога френския идиот в Уефа ще се гаври по тоя тъп начин с феновете на футбола... Пожела си финал Барса - Мадрид и така като гледам, очаквам да си ги добута до там, освен ако те не се справят сами.В може би най скапаното и коромпирано време живеем!
Фалшива коса, фалшив футбол!

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Мнениеот danchovalev » 04 апр 2012 11:33

Rudolf Hess написа:Вчера беше срам за футбола! От няколко години насам Барселона са жестоко подкрепяни... Преди години отмениха гол на Шева и се класираха на финал... После дойде Челси... 2 кристални дузпи не дадоха.. мача с Арсенал миналата година предполагам всичко го помнят... вчера с Милан.... повечето им мачове с Мадирд пак съдийско рамо... До кога френския идиот в Уефа ще се гаври по тоя тъп начин с феновете на футбола... Пожела си финал Барса - Мадрид и така като гледам, очаквам да си ги добута до там, освен ако те не се справят сами.В може би най скапаното и коромпирано време живеем!

Първо си неграмотен, "корОпцио", второ - погледни линковете от поста ми преди твоя... Трето - знаеш ли кой е Рудолф Хес :)

Потребителски аватар
Пернишка Снежанка
Контакти:

Мнениеот Пернишка Снежанка » 04 апр 2012 11:36

Няма човек,който да иска да гледа ИСТИНСКИ и КАЧЕСТВЕН футбол да е фен на Барселона :!: Да,навремето имаше,но вече и те не могат да ги траят :!:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2012 11:43

danchovalev написа:
mistreated написа:

[offtopic]Прав си...ама не само в Европа, а и в националните първенства - виж Милан колко дузпи са им дали този сезон, виж как свирят срещу конкурентите им... Виж срещу Р. Мадрид КФ колко дузпи са спестени... И после Вияр, не знам си кой... Виж и Хауър Уеб...жена ми казва, че вкъщи и с децата не може да се оправи, а свири финал на световно...[/offtopic]

[offtopic]Аз не казвам, че авантите са само и единствено в полза на Барса. Говоря в конкретния случай. Футболът отдавна е само пари. Вече дори и ШЛ изгуби своя блясък, заради тях.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Футбол - Свят”