Наследствено некадърен холандски фризьор класира Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

didi1969
Контакти:

Re: Наследствено некадърен холандски фризьор класира Дузполона

Мнениеот didi1969 » 04 апр 2012 07:35

да им дават купата и да се приключва с ШЛ ,всяка година ги подпират яко . затова много хора започнаха да ги мразят , ще видите в оставащите мачове какво подпиране ще става . а играчите на барса са ГОЛЕМИ симуланти

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 04 апр 2012 07:48

ако бях на стадиона, щях да си искам парите обратно!
така наречения сблъсък на титани, не се състоя!!! егати рекламите, подведоха ме и мене! беше си ясно че Барса са по-добри и че ще продължат напред, но се надявах да го направят с техния фамозен футболен стил, а не с мишкуване и криминални практики!
първия мач Барса нищо не игра и не видяхме нищо от супер футбола им! ама те явно са знаели че двубоя ще се реши на техния им стадион!
и то само как се реши!
още в 10-тата минута дуспа, която е много спорна, защото защитника игра с топката! въпреки това италианците изравниха след чудесна атака, матирала каталунците! ето тогава си казах, че явно ще стане битката и ще се наслаждавам на стойностен футбол! ама не би! битката продължи едва 8 минути, докато не се намеси съдията! всичко рухна! всички илюзии, че ще има солиден двубои бяха изпарени! стана ясно, че има ДИРЕКТИВА, каталунците да отидат по-напред в турнира!
а към тая горчилка се добави и усещането за ДЕЖА ВЮ, спомняйки си за слепия съдия в двубоите им с Челси преди години и за стриктния съдия в мача реванш срещу Арсенал!
даже не догледах полувремето! изгасих телевизора и отидох да се любя с жена ми, а и бях намекнал, че тая вечер заради мача няма да се закачаме!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 04 апр 2012 07:57

Барселона не може да "измъква" вечно така. Съгласен съм, че са отбора който играе най-хубавия футбол в света в момента, но това не е оправдание да им помагат съдиите във повечето важни мачове.
Избутаха ги срещу Челси преди няколко години в Шампионската лига, сега срещу Милан. Но моето мнение е, че си има една сила, която ще сложи всичко на мястото си.
Не може само да се бие и точно за това си мисля, че на Барса ще им кацнат Реал Мадрид или Байерн Мюнхен на финала и няма да ги бият ами ще ги разбият.
Мачът с Челси или Бенфика почти го отписвам, защото или Барса ще си бият, или ако не могат съдиите ще им помогнат и пак ще бият.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 04 апр 2012 08:48

Защо не ревахте миналата седмица, когато съдията подмина дузпа за Барса??? Това ако е велик Милан :oops:

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 04 апр 2012 08:58

W84me написа:И двете дузпи са 100%!Просто няма и грам съмнение!Прочетете малко правилници,разпоредби,указания към съдиите и тогава коментирайте!

Бегай да се лекуваш. Втората дузпа е само в главата на барселонските подлоги, а първата е достатъчно смешна и тя!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 04 апр 2012 09:00

SANSIRO7 написа:
W84me написа:И двете дузпи са 100%!Просто няма и грам съмнение!Прочетете малко правилници,разпоредби,указания към съдиите и тогава коментирайте!

Бегай да се лекуваш. Втората дузпа е само в главата на барселонските подлоги, а първата е достатъчно смешна и тя!

А това не първото закопаване на Милан на този стадион, всички помним Маркус Мерк какъв гол отмени на Шева, за други съдийски геройства в полза на Барса даже не нужно да се споменава!

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 04 апр 2012 09:02

аз само да питам неста държи ли фабрегас за фланелката в момента на изпълнението на корнера?
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 04 апр 2012 09:07

gin написа:аз само да питам неста държи ли фабрегас за фланелката в момента на изпълнението на корнера?

фабрегас държили фланелката на Неста , Пуйол хваща ли Неста през корема . Съдиите не предупреждават ли за държане по време на корнер ? Особено преди неговото изпълнение .

Потребителски аватар
гарата
Контакти:

Мнениеот гарата » 04 апр 2012 09:09

Първо да кажач че съм фен на Милан от съвсем малък. Масаро, Малдини, Десаи, Ван Бастен, Гулит, Рийкард и компания ме гледаха от стената на детстката ми стая. И до ден днешен преживявам (не)успехите на този отбор.

НО... Барса беше много по-добрият отбор (и в двата мача) и заслужаваше да продължи. Втората дузпа наистина е спорна. Съдията трябваше да спре играта още преди изпълнението на корнера.
Но един отбор е играл добре в даден мач, когато е създал положения. В случая 8:1 в очертанията на вратата! За владеене на топката няма да говорим.
Не видях фенове на Барса да реват за съдийските тесли в първенството - разликата в точките от Реал идва само от там!
Но сега всички прожектори са насочени към Барса-Милан и оправдания има, колкото и да са безмислени.
Давам си сметка, и че хегемонията на един отбор в ШЛ намаля интереса към този турнир. Аз лично съм щастлив че съм съвременник на велики играчи в този отбор, играчи които правят тази игра КРАСИВА.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 04 апр 2012 09:12

има хора, които никога на са играли футбол със съдия, но тук са експерти, та дори и лекция изнасят. аз продължавам да си питам, неста държи ли видимо фабрегас? или иначе казано, неста възпрепятства ли със своите отбранителни действия движението на фабрегас към топката? защо му е на пуйол да хваща неста, ако играта е чиста?

[offtopic]липса на елементарна словестна култура е да се отговаря на въпроса с въпрос[/offtopic]
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Върни се в “Футбол - Свят”