Giggs написа:"Вашето" - ти на кой отбор си фен ?
А й между другото,Юнайтед пак е първи колкото и да не ти е приятно.Юнайтед пак би кръвния си враг Пуул,би и Челси,би и Арсенал и то с 8:2.Искаш да ревем ли
Нема да вденеш... така че нема се напиням да ти обяснявам...
Rofles написа:За много неща си прав, но и бъркаш тук-там. Не може винаги да мачкаме помните какво ги правехме 2007-2009 непобедими бяхме всичко бой, бой, бой ... Сега просто се изгражда нов състав( Скоулс и Гигс ) изключение. Аз обаче съм против Скоулс да остане още 1 година, как да се открие новия Скоулс като не играе ? Трябва да се наложи някой от школата, а ако е с повече талант от Скоулс на времето ? Еми, за да разберем дали може някой да замести Скоулс първо трябва Скоулс да си тръгне, за да направи път на младитеЗначи САФ си е САФ просто не може да го хулиш по-такъв начин, защото той е изградил половината история на Манчестър Юнайтед и не може сега за 2 сезона понеже играем слабо да го хулиш. Аз искам Скоулс и Гигс, Парк и Фърдинанд да си тръгнат и да направят път на бъдещето.
Бе аз не претендирам винаги да съм прав и безгрешен. Не съм фен заради самото фенство... Както казах, очи и акъл си имам. Това което виждам, не ми харесва. На какво да се радвам? Стига с тоя новия състав... абсолютно несериозно е да се говори за нов състав в този му вид.