Срам за Английския Футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

GreenLady
Контакти:

Re: Срам за Английския Футбол

Мнениеот GreenLady » 16 мар 2012 13:49

megan fox написа:
Alexx написа:megan fox

Eстествено,че ще обясняват как ще победят, все пак от УЕФА няма да се приеме добре играчите на Юнайтед да кажат не на нас не ни се играе в ЛЕ. Дори Платини скастри САФ, че е казал,че този турнир е слаб.

Ако за МЮ този трофей не е бил важен САФ нямаше да пусне титулярите и самите играчи нямаше така настървено да обясняват, че искат да СПЕЧЕЛЯТ турнира.

И ти сериозно мислиш че това е оптималния състав на МЮ? :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.varna-sport.com/pics/1226688166.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 мар 2012 13:57

GreenLady написа:
megan fox написа:
Alexx написа:megan fox

Eстествено,че ще обясняват как ще победят, все пак от УЕФА няма да се приеме добре играчите на Юнайтед да кажат не на нас не ни се играе в ЛЕ. Дори Платини скастри САФ, че е казал,че този турнир е слаб.

Ако за МЮ този трофей не е бил важен САФ нямаше да пусне титулярите и самите играчи нямаше така настървено да обясняват, че искат да СПЕЧЕЛЯТ турнира.

И ти сериозно мислиш че това е оптималния състав на МЮ? :mrgreen: :mrgreen:

А ти сериозно ли мислиш, че МЮ можеха да направят каквото и да е било срещу Атлетик Билбао, независимо с кои играчи бяха излезли на терена? Я ми кажи в реванша колко пъти го видя Руни да играе с топката? Радвайте се на нелепите пропуски, които направиха играчите на баските, че резултата спокойно можеше да е 5-6:1! Да не говорим как ЗАЩИТНИКА на баските Ираола направо се подигра с цялата защита на МЮ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Още след жребият написах във форума, че МЮ ще отпаднат от четата на Биелса и точно това стана. И не виждам нищо изненадващо в това!

Я ми кажете кога за последно някой е виждал в ЕКТ МЮ да бъдат надигравани по такъв категоричен начин? Май от последните им 2 финала в ШЛ...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 мар 2012 14:01

На всички ни е ясно,че има спад в Англия, но преди като имаха силен футбол в Англия отново никой не искаше да играе в ЛЕ и го приемаше за бреме това участие.

Потребителски аватар
Оракулa
Контакти:

Мнениеот Оракулa » 16 мар 2012 15:39

Alexx написа:На всички ни е ясно,че има спад в Англия,

Аз си мисля, че имаше израстване и сега нещата нещата се връщат в нормалното си положение.
Alexx написа:но преди като имаха силен футбол в Англия отново никой не искаше да играе в ЛЕ и го приемаше за бреме това участие.

Е, не е така.
Сезона с петте купи на Ливърпул се помни и уважава. И футболистите, и феновете, и мениджъра се радваха за този невероятен успех. В последните години имаше по-малки отбори, които играха много добре в ЛЕ. Тази година така се получи, че претендентите за титлата са зле (изключвам отделни мачове), националния отбор е зле (понеже е нещо ново да ги няма никакви преди национален турнир), Арсенал, Челси и Ливърпул са зле. На феновете им се искаше успех, но отборите си имат свои цели и сега се правят някакви трагедии. Трагичното (поне за феновете) е че агитките от Билбао и Лисабон в Манчестър се чувстваха като у дома.
На Юнайтед, че не им се играе в ЛЕ е така. Да, бяха завършили 4-ти в групата на ШЛ и да не се занимават с глупости.

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 16 мар 2012 17:06

megan fox написа:
lrlazarov_19 написа:Смотан си, брат ;) Искате да изкарате, че Атлетик Билбао (при цялото ми уважение към отбора) има по-богата история, повече спечелени трофеи и е дал по-велики футболисти на света от Арсенал??? Защото това означава да си велик ;) В света, в който живея, Арсенал са велик отбор. Ти не знам в кой свят живееш ;) Това, че в момента се намират в такова положение, не може да им отнеме от славата, защото всичко е временно ;)

:lol: :lol: :lol:
Олеле, ти наистина си много зле! И да, баските имат повече трофеи от топчиите и имат далеч по-богата история от Арсенал, а колкото до това кой от двата отбора са дали повече велики играчи... това вече е дискусионно, защото ще има разминаване в мненията кой играч е велик и кой не е! Но да ми посочиш някой значим игрaч, който да е излязал от школата на Арсенал последните няколко години? И не визирам отмъкнатите 15-16 годишни таланти от школите на другите отбори, а играча да е плод изцяло на школата на топчиите? За сметка на това баските имат двама световни шампиони на национално ниво в състава си! ;)

Не мога да търпя хора като теб, които ще наречат и черното бяло, само и само, за да си държат на своето ;) Не знам дали един път в живота си си признавал, когато грешиш, честно казано не го вярвам. Но щом си казал, че Атлетик Билбао е по-велик клуб от Арсенал в исторически план, значи от тук нататък цялата футболна общност трябва да се съобразява с твоето велико мнение ;)
П.С. Уважавай всички отбори, защото колелото се върти и не знаеш, къде ще се озовеш един ден...
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 мар 2012 17:33

Чудно защо ли вместо отговор на въпроса ми получих лични нападки... Нали знаеш кои правят така? - тези, които нямат какво да кажат, или поне нямат нужните топки да си признаят, че не са прави.
Вместо лични нападки да ми беше отговорил на въпроса, така щеше да ме накараш далеч повече да уважавам мнението ти и да се замисля над него, а сега буди в мен само присмех! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 мар 2012 17:35

Не им се играло,ала,бала.Английските отбори са много слаби в момента.А тия след 6 място играят направо извратен футбол който прилича повече на ръгби отколкото на футбол.И всички в хор като креснат:"Аз предпочитам КПР-УБА пред Осасуна-Билбао".Ами предпочитайте си,само че не изкарвайте ония който харесва Осасуна-Билбао малоумници, защото вчера се видя кой е малоумника.Ман Ю бяха жалки. И не заради това че не им се играе в този турнир,а защото си бяха по-слаби.Никой отбор във висшата лига не им е предлагал това което им игра Билбао.Те два мача гледат като натровени.Отпаднали щото не им се играло в ЛЕ,ами в ШЛ не им ли се играе? Що не играят там? Щото са слаби ,що.

Според мен разликата между английския футбол не е в резултатите ,а в играта.И в Испания и в Англия винаги в последните 10 години се е играл такъв футбол,какъвто се играе сега .Аз гледам испански футбол заради играта а не заради резултатите,а когато бият навън е още по-добре.Още повече се радвам.

Англичаните каквито и резултати да имат,това което се играе там направо ме разбива.Блъскане на топката,повтаряне схематично на едно и също упражнение и който направи повече грешки пада.Нито можеш да видиш някаква комбинация която не си я виждал,нито можеш да видиш техническо изпълнение което рядко се вижда.Няма грам импровизация,фантазия или някакво изненадващо отиграване.Такива като Бербатов които могат да покажат нещо подобно или влизат в матрицата ( Модрич) или ги гонят или им чупят краката.Сега гледам Силва и Агуеро ( слагам го в списъка защото стана играч в Испания и въпреки че не е испанец играе точно така както играят в Испания) са нещо много по-различно от всичко останало.Дано се върнат в Испания час по-скоро защото другите два варианта не са хубави нито за тях,нито за феновете на футбола.

Мен най-много ме дразни че основното нещо което прави така че да има толкова фенове на английския футбол е това че те просто не гледат друг.Аз съм сигурен че за една година английското първенство бъде предавано така както испанското ( с условности),а испанското може да го гледа всеки който има кабелна ,за една година половина фенове на английското първенство ще станат фенове на испанското.Тука сега пак ще се почне ....интрига нямало ,това онова.И интрига има,за този който си го следи ,но най-вече е това че там всеки кръг в повечето мачове се играе мнооооого по-различен футбол от английския и знака за повечето обективни хора ще е положителен в полза на испанския футбол.
Последна промяна от sl321 на 16 мар 2012 17:41, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Оракулa
Контакти:

Мнениеот Оракулa » 16 мар 2012 17:37

lrlazarov_19 написа:
megan fox написа:
lrlazarov_19 написа:Смотан си, брат ;) Искате да изкарате, че Атлетик Билбао (при цялото ми уважение към отбора) има по-богата история, повече спечелени трофеи и е дал по-велики футболисти на света от Арсенал??? Защото това означава да си велик ;) В света, в който живея, Арсенал са велик отбор. Ти не знам в кой свят живееш ;) Това, че в момента се намират в такова положение, не може да им отнеме от славата, защото всичко е временно ;)

:lol: :lol: :lol:
Олеле, ти наистина си много зле! И да, баските имат повече трофеи от топчиите и имат далеч по-богата история от Арсенал, а колкото до това кой от двата отбора са дали повече велики играчи... това вече е дискусионно, защото ще има разминаване в мненията кой играч е велик и кой не е! Но да ми посочиш някой значим игрaч, който да е излязал от школата на Арсенал последните няколко години? И не визирам отмъкнатите 15-16 годишни таланти от школите на другите отбори, а играча да е плод изцяло на школата на топчиите? За сметка на това баските имат двама световни шампиони на национално ниво в състава си! ;)

Не мога да търпя хора като теб, които ще наречат и черното бяло, само и само, за да си държат на своето ;) Не знам дали един път в живота си си признавал, когато грешиш, честно казано не го вярвам. Но щом си казал, че Атлетик Билбао е по-велик клуб от Арсенал в исторически план, значи от тук нататък цялата футболна общност трябва да се съобразява с твоето велико мнение ;)
П.С. Уважавай всички отбори, защото колелото се върти и не знаеш, къде ще се озовеш един ден...

Не е излъгал. Казва, че Билбао имат повече трофей и е прав. Арсенал имат 25 трофея в Англия (7 за Чарити Шийлд не ги броя, от тях 1 е поделена с Тотнъм), Билбао 31(2 суперкупи не ги броя). При това в Англия има една купа в повече, а не броя успехите на Билбао в Бискайската купа (май са около 20). Билбао никога не са изпадали от Премиера и са един от основателите.
Не мисля, че между двата отбора може да се определи кой е по-"великия", но и твоето незнание не е причина да се умаловажават успехите на Билбао.
Това, което трябва да се признае на англичаните, е че именно английски треньор е в основата на първите големи успехи на Билбао.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 мар 2012 18:05

sl321 написа:Те два мача гледат като натровени.Отпаднали щото не им се играло в ЛЕ,ами в ШЛ не им ли се играе? Що не играят там? Щото са слаби ,що.

DA Юнайтед е толкова слаб отбор,че игра 3 финала за 4 години. Еба си слабия отбор. Честно. :) Ако Юнайтед са слаби то какво да кажем за вечния 1/8 финалист до преди две години Реал Мадрид ? Ааа той е втория по сила отбор в света според феновете на испанския футбол. :oops:

sl321 написа:А тия след 6 място играят направо извратен футбол който прилича повече на ръгби отколкото на футбол.Ман Ю бяха жалки. И не заради това че не им се играе в този турнир,а защото си бяха по-слаби.Никой отбор във висшата лига не им е предлагал това което им игра Билбао.

Само искам да ми дефинираш извратен футбол ? Защото отборите в испания след 6 място го изповядват май ... симуации, цигании, лежене по терена, бавене на времето .... Сигурно и Суонзи играе извратен футбол ? Отборът който е на 5то място по най-много дадени точни пасове ? Само Барселона,Байерн,Сити и Реал са пред тях, а самите Суонзи мисля,че са на 11 или 10 място в Англия ...

sl321 написа:И всички в хор като креснат:"Аз предпочитам КПР-УБА пред Осасуна-Билбао".Ами предпочитайте си,само че не изкарвайте ония който харесва Осасуна-Билбао малоумници, защото вчера се видя кой е малоумника.

Никой не нарича тези които гледат Осасуна Билбао молоумници просто тези които ги гледат са малко сравнение с УБА и КПР, дори феновете на испанския футбол не ги гледат само някои, докато и феновете на испански отбори гледат средняците в Англия и знаят какви играчи играят там. Колкото до вчерашния мач Юнайтед излязоха без ясна стратегия за мача.Просто решиха да поритат топка . Ако имаше стратегия щяха да излезнат със защитна тактика и прагматизъм . Както играят в ЕКТ,а не да се надиграват с противника.

sl321 написа:Англичаните каквито и резултати да имат,това което се играе там направо ме разбива.Блъскане на топката,повтаряне схематично на едно и също упражнение и който направи повече грешки пада.Нито можеш да видиш някаква комбинация която не си я виждал,нито можеш да видиш техническо изпълнение което рядко се вижда.Няма грам импровизация,фантазия или някакво изненадващо отиграване.Такива като Бербатов които могат да покажат нещо подобно или влизат в матрицата ( Модрич) или ги гонят или им чупят краката.Сега гледам Силва и Агуеро ( слагам го в списъка защото стана играч в Испания и въпреки че не е испанец играе точно така както играят в Испания) са нещо много по-различно от всичко останало.Дано се върнат в Испания час по-скоро защото другите два варианта не са хубави нито за тях,нито за феновете на футбола.

Айде бе сигурно си гледал 5-6 мача от Англия и правиш някакви генерални заключения ...

sl321 написа:Мен най-много ме дразни че основното нещо което прави така че да има толкова фенове на английския футбол е това че те просто не гледат друг.Аз съм сигурен че за една година английското първенство бъде предавано така както испанското ( с условности),а испанското може да го гледа всеки който има кабелна ,за една година половина фенове на английското първенство ще станат фенове на испанското.Тука сега пак ще се почне ....интрига нямало ,това онова.И интрига има,за този който си го следи ,но най-вече е това че там всеки кръг в повечето мачове се играе мнооооого по-различен футбол от английския и знака за повечето обективни хора ще е положителен в полза на испанския футбол.

И пак стигаме да темата която винаги нямате аргументи, но я повтаряте като грамофонна плоча. Защо английското първенство е толкова масово предлагано ? Ми защото има едно правило то е следното "търсенето определя предлагането " ! Който е учил малко икономика щеше да му е ясно това правило. Нали ти е ясно,че ако спрат английското ще настанат в преносен смисъл бунтове ? Всичко добре помним каква олелия се дигна когато искаха да спират английските мачове миналото лято заради мачове от А група.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 мар 2012 18:14

Няма да влизам в полемики кой бил по-силен, кой по-слаб кой нямал желание да играе .
Тука ми хареса едно мнение което напълно съвпада с моето - за КПР - УБА и Осасуна - Атлетик .
Аз даже съм по-краен предпочитам Селта - Депортиво пред Уулвс - Стоук .
Относно това с колко резерви били играли Юнайтед и колко не ги интересувала ЛЕ.
1 мач :
De Gea,P. Evra,J. Evans,Rafael,C. Smalling,P. Jones,Ji-Sung Park,A. Young,R. Giggs,W. Rooney,J. Hernández
Substitutes :M. Carrick,Nani,Anderson
2 мач :
De Gea,R. Ferdinand,P. Evra,J. Evans,Rafael,M. Carrick,Ji-Sung Park,A. Young,R. Giggs,T. Cleverley,W. Rooney
Substitutes :C. Smalling,D. Welbeck,P. Pogba

Единствения периферен играч който игра за Юнайтед в тези 2 мача е Погба. Всичко друго са основите играчи на
Ман. Ю през сезона. Единственото читаво неизползвано име е П.Скоулс - не знам дали въобще има право да играе
в ЛЕ. Истината е че Атлетик направиха 2 безплатни открити урока на Ман. Ю и САФ по играта футбол !!!
И англичаните дори трябва да са доста доволни от резултатите и в 2 -та мача защото можеше да са
доста по-срамни за тях . Важно е да се отбележи че в отбора на Атлетик няма нито един чужденец !!!

Върни се в “Футбол - Свят”