sl321 написа:Те два мача гледат като натровени.Отпаднали щото не им се играло в ЛЕ,ами в ШЛ не им ли се играе? Що не играят там? Щото са слаби ,що.
DA Юнайтед е толкова слаб отбор,че игра 3 финала за 4 години. Еба си слабия отбор. Честно.

Ако Юнайтед са слаби то какво да кажем за вечния 1/8 финалист до преди две години Реал Мадрид ? Ааа той е втория по сила отбор в света според феновете на испанския футбол.
sl321 написа:А тия след 6 място играят направо извратен футбол който прилича повече на ръгби отколкото на футбол.Ман Ю бяха жалки. И не заради това че не им се играе в този турнир,а защото си бяха по-слаби.Никой отбор във висшата лига не им е предлагал това което им игра Билбао.
Само искам да ми дефинираш извратен футбол ? Защото отборите в испания след 6 място го изповядват май ... симуации, цигании, лежене по терена, бавене на времето .... Сигурно и Суонзи играе извратен футбол ? Отборът който е на 5то място по най-много дадени точни пасове ? Само Барселона,Байерн,Сити и Реал са пред тях, а самите Суонзи мисля,че са на 11 или 10 място в Англия ...
sl321 написа:И всички в хор като креснат:"Аз предпочитам КПР-УБА пред Осасуна-Билбао".Ами предпочитайте си,само че не изкарвайте ония който харесва Осасуна-Билбао малоумници, защото вчера се видя кой е малоумника.
Никой не нарича тези които гледат Осасуна Билбао молоумници просто тези които ги гледат са малко сравнение с УБА и КПР, дори феновете на испанския футбол не ги гледат само някои, докато и феновете на испански отбори гледат средняците в Англия и знаят какви играчи играят там. Колкото до вчерашния мач Юнайтед излязоха без ясна стратегия за мача.Просто решиха да поритат топка . Ако имаше стратегия щяха да излезнат със защитна тактика и прагматизъм . Както играят в ЕКТ,а не да се надиграват с противника.
sl321 написа:Англичаните каквито и резултати да имат,това което се играе там направо ме разбива.Блъскане на топката,повтаряне схематично на едно и също упражнение и който направи повече грешки пада.Нито можеш да видиш някаква комбинация която не си я виждал,нито можеш да видиш техническо изпълнение което рядко се вижда.Няма грам импровизация,фантазия или някакво изненадващо отиграване.Такива като Бербатов които могат да покажат нещо подобно или влизат в матрицата ( Модрич) или ги гонят или им чупят краката.Сега гледам Силва и Агуеро ( слагам го в списъка защото стана играч в Испания и въпреки че не е испанец играе точно така както играят в Испания) са нещо много по-различно от всичко останало.Дано се върнат в Испания час по-скоро защото другите два варианта не са хубави нито за тях,нито за феновете на футбола.
Айде бе сигурно си гледал 5-6 мача от Англия и правиш някакви генерални заключения ...
sl321 написа:Мен най-много ме дразни че основното нещо което прави така че да има толкова фенове на английския футбол е това че те просто не гледат друг.Аз съм сигурен че за една година английското първенство бъде предавано така както испанското ( с условности),а испанското може да го гледа всеки който има кабелна ,за една година половина фенове на английското първенство ще станат фенове на испанското.Тука сега пак ще се почне ....интрига нямало ,това онова.И интрига има,за този който си го следи ,но най-вече е това че там всеки кръг в повечето мачове се играе мнооооого по-различен футбол от английския и знака за повечето обективни хора ще е положителен в полза на испанския футбол.
И пак стигаме да темата която винаги нямате аргументи, но я повтаряте като грамофонна плоча. Защо английското първенство е толкова масово предлагано ? Ми защото има едно правило то е следното "търсенето определя предлагането " ! Който е учил малко икономика щеше да му е ясно това правило. Нали ти е ясно,че ако спрат английското ще настанат в преносен смисъл бунтове ? Всичко добре помним каква олелия се дигна когато искаха да спират английските мачове миналото лято заради мачове от А група.