Феновете на ПСВ бесни на Манолев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Феновете на ПСВ бесни на Манолев

Мнениеот Blagoy » 12 мар 2012 12:57

unist_gp написа: само като ти гледам снимката на аватара и ми става ясно, колко жълт си. предполагам, че си от ловеч. остани си със здраве и залагай винаги против гришо, както прави и той самия ;)

Какво значение има откъде съм? Може и от Горно Нанадолнище да съм и пак да имам по-голям умствен багаж от теб. Само да ти кажа, че изречение се започва с главна буква...
Като не можа да измислиш нищо друго и се хвана за аватара ми и това, че съм от Ловеч... Комплексар си ти!
И не ми отговори по какво от мненията на съфорумниците лъха на "меркантилност и чалга"?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 мар 2012 12:59

Бижутера написа:Специално за Гришо е обществена тайна че играе черно тото, ама това е друга тема на разговор :)

каква тайна може да е, след като при мен в Германия всеки, който се интересува от тенис на корт, го знае :mrgreen:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 мар 2012 13:02

Blagoy написа:
unist_gp написа: само като ти гледам снимката на аватара и ми става ясно, колко жълт си. предполагам, че си от ловеч. остани си със здраве и залагай винаги против гришо, както прави и той самия ;)

Какво значение има откъде съм? Може и от Горно Нанадолнище да съм и пак да имам по-голям умствен багаж от теб. Само да ти кажа, че изречение се започва с главна буква...
Като не можа да измислиш нищо друго и се хвана за аватара ми и това, че съм от Ловеч... Комплексар си ти!
И не ми отговори по какво от мненията на съфорумниците лъха на "меркантилност и чалга"?

жив и здрав да си, каквото и колкото си имаш, си е твое. аз не искам и капка от "твоето". остани си със здраве и засега. нямам намерение да водя дискусия с теб

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 12 мар 2012 13:09

И аз нямам намерение да водя дискусия с промит мозък като теб! Нищо конкретно не пишеш, само общи неща и да съм бил "жив и здрав". Благодаря за пожеланията, да ти се връща!
Аз съм бил жълт, но ти вярваш в "жълтини", че Григор залагал срещу себе си. Много си "информиран", отвсякъде имаш информация от "първа ръка". Сигурно и снощи Григор е заложил срещу себе си на мача с номер 5 в света. Със сигурност коефициентът е бил много "голям"... Ти си по-зле и от Сашо Диков...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 мар 2012 13:15

unist_gp написа:
Бижутера написа:Специално за Гришо е обществена тайна че играе черно тото, ама това е друга тема на разговор :)

каква тайна може да е, след като при мен в Германия всеки, който се интересува от тенис на корт, го знае :mrgreen:

трябва да печели пари човека, че ако чака от турнирите...ще умре от глад :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Purple Kush
Контакти:

Мнениеот Purple Kush » 12 мар 2012 14:08

Жълти простотии, Манолев е един от най-постоянните футболисти на ПСВ. Но за нас, българите, е нормално да си правим т*шак с хората направили нещо с живота си :|
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 мар 2012 16:48

Purple Kush написа:Жълти простотии, Манолев е един от най-постоянните футболисти на ПСВ. Но за нас, българите, е нормално да си правим т*шак с хората направили нещо с живота си :|

е той само за три дни им провали два мача...егати постоянния футболист :mrgreen:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 мар 2012 16:51

В четвъртък беше един от най-слабите срещу Валенсия, вчера с червен картон за 35 минути..верно е постоянен, ама в издънките си ;)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 мар 2012 21:09

Бижутера написа:В четвъртък беше един от най-слабите срещу Валенсия, вчера с червен картон за 35 минути..верно е постоянен, ама в издънките си ;)

ама няма смисъл да обясняваш на хора, които се информират за европейския футбол от гонг.

Потребителски аватар
Purple Kush
Контакти:

Мнениеот Purple Kush » 12 мар 2012 21:29

Бижутера написа:
Purple Kush написа:Жълти простотии, Манолев е един от най-постоянните футболисти на ПСВ. Но за нас, българите, е нормално да си правим т*шак с хората направили нещо с живота си :|

е той само за три дни им провали два мача...егати постоянния футболист :mrgreen:

Да не би от 3 дена да играе в ПСВ ?
Изображение
ИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - Свят”