Гръцките дербита не са това което бяха преди. От около 4-5 години има закон в големите дербита да няма гостуваща агитка, което доста притъпява обстановката на стадиона. Иначе по темата
1. Звезда - Партизан
2. Аякс - Фейнорд
3. Лацио - Рома
Топ 3 на европейки дербита с най-гореща подкрепа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Топ 3 на европейки дербита с най-гореща подкрепа
Фалшива коса, фалшив футбол!
Вардар - Шкендия е наи якото дерби.... от няколко години има забрана за гостуващи агитки... ако се премахне забраната ше се лее шиптарска кръв и македонска спер*а
Другите велики дербита са Милоул - Уест Хям! и Челси - Тотнъм!

Другите велики дербита са Милоул - Уест Хям! и Челси - Тотнъм!

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
1. Фенербахче - Галатасарай
2. Ботев - Локо Пд
3. Партизан - Ц.Звезда
2. Ботев - Локо Пд
3. Партизан - Ц.Звезда

1.Панатинайкос-Олимпиакос
2.Арис-ПАОК
3.Фенербахче-Галатасарай
Това са мачовете с най-голям заряд, пълни трибуни, пироефекти, хореографии и нечовешка подкрепа от трибуните. Първият е с голява уговорка, тъй като от няколко години фенове на гостуващия отбор не се допускат и липсва съревнование по трибуните.
4.Глазгоу Рейнджърс-Селтик - винаги препълнени трибуни, неистова подкрепа и голяма омраза на градско, религиозно и футболно ниво.
5.Лацио-Рома - същото важи и за това делби, с изключение на религиозното противопоставяне, но пък има враждуващи фракции, които излизат извън чисто футболното съперничество.
Дербито Звезда-Партизан не е това, което беше и вече 20 000 са постижение. За ЦСКА-Левски няма какво да говорим - празни трибуни, слаби хореографии, лош синхрон.
2.Арис-ПАОК
3.Фенербахче-Галатасарай
Това са мачовете с най-голям заряд, пълни трибуни, пироефекти, хореографии и нечовешка подкрепа от трибуните. Първият е с голява уговорка, тъй като от няколко години фенове на гостуващия отбор не се допускат и липсва съревнование по трибуните.
4.Глазгоу Рейнджърс-Селтик - винаги препълнени трибуни, неистова подкрепа и голяма омраза на градско, религиозно и футболно ниво.
5.Лацио-Рома - същото важи и за това делби, с изключение на религиозното противопоставяне, но пък има враждуващи фракции, които излизат извън чисто футболното съперничество.
Дербито Звезда-Партизан не е това, което беше и вече 20 000 са постижение. За ЦСКА-Левски няма какво да говорим - празни трибуни, слаби хореографии, лош синхрон.
realist написа:1.Панатинайкос-Олимпиакос
2.Арис-ПАОК
3.Фенербахче-Галатасарай
Гледа ли снощи Арис - ПАОК и какво толкова те впечатли?

Снощи не, но съм гледал други мачове и мисля, че такава атмосфера по трибуните могат да създадат само южноамериканци. В момента на гърците им е само до футбол, така че един мач не е показателен. Дръпни клипчета и ще видиш за какво става въпрос.
- Бижутера
- Контакти:
Аз бих добавил и Санкт Паули - Ханза Росток:

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
ПАОК - Арис
Локо - Ботев
Лацио - Рома
Галата - Фенербахче
Кардиф - Суонзи
ПАО - Олимпиакос
а аз бих добавил две не европейски със страхотен заряд Коринтианс - Палмейрас и Бака - Ривър
Локо - Ботев
Лацио - Рома
Галата - Фенербахче
Кардиф - Суонзи
ПАО - Олимпиакос
а аз бих добавил две не европейски със страхотен заряд Коринтианс - Палмейрас и Бака - Ривър
http://ultras.bg/5576/Atmosferata-na-Aris-PAOK-(video).html
Само вижте това и ми кажете на кой европейски мач сте виждали такава атмосфера?
Само вижте това и ми кажете на кой европейски мач сте виждали такава атмосфера?