Пет ли са отборите борещи се за оцеляване във ВЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- welldonehero
- Контакти:
Re: Пет ли са отборите борещи се за оцеляване във ВЛ
Ще се радвам ако КПР,Блекбърн и Уигън оформят тройката изпадащи...
Според мен сигурния изпадащ е Уигън, с оглед представянето и отбора им. Иначе Уулвс имат много сериозни проблеми предимно в отбрана , а и в скоро време се очаква мениджърска рокада. Ако си сменят трениора , може и да има импулс в играта и да оцелеят. Третия отбор е неясен, може би QPR, тъй като те направиха една манджа с грозде, привличайки Сисе и компания на които не мисля ,че им е там мястото. Така че 5 са да, най вероятно - Уигън , Уулвс и QPR.

You'll never walk alone!!
Пет са, вече се очертаха, като според мен Уигън и Уулвс са сигурни. До тази седмица бях сигурен че Болтън ще се спаси но след такава загуба бих ги поставил като третия изпадащ.

11. Суонзи Сити 30
13. Стоук Сити 30
14. Уест Бромич 29
16. КПР 21
17. Блекбърн 21
18. Уулвърхемптън 21
19. Болтън 20
20. Уигън 19
Твърде рано е да се каже. Някои от отборите с по 30 точки , ако влезнат в лоша серия , може и да влезнат в битката накрая.
Единият изпадащ е Уигън. Изненадващо дълго останаха във Висшата лига. Малък отбор , на чиито стадион се играе повече ръгби , отколкото футбол.
Болтън са ми доста скучен отбор. Като белите им фланелки - празнота. Надявам се и те да изпаднат , въпреки че ще ми е жал за Юси Яскелайнен и Кевин Дейвис.
Иска ми се третият отбор да е измежду дърварите Стоук и У.Б.А. , но едва ли
Дано само третият изпаднал да не е Блекбърн.
13. Стоук Сити 30
14. Уест Бромич 29
16. КПР 21
17. Блекбърн 21
18. Уулвърхемптън 21
19. Болтън 20
20. Уигън 19
Твърде рано е да се каже. Някои от отборите с по 30 точки , ако влезнат в лоша серия , може и да влезнат в битката накрая.
Единият изпадащ е Уигън. Изненадващо дълго останаха във Висшата лига. Малък отбор , на чиито стадион се играе повече ръгби , отколкото футбол.
Болтън са ми доста скучен отбор. Като белите им фланелки - празнота. Надявам се и те да изпаднат , въпреки че ще ми е жал за Юси Яскелайнен и Кевин Дейвис.
Иска ми се третият отбор да е измежду дърварите Стоук и У.Б.А. , но едва ли

Уулвс и Уигън ми се струват основни фаворити !!!
3-ти изпадащ измежду Болтън,КПР и Блекбърн.
От 3-те отбора най-много искам да се спаси Блекбърн .
КПР накупиха звезди но това не винаги води до положителна промяна и въпреки М.Хюз може и да
изпаднат. Общо взето те харчат много повече пари за играчи от Суонзи и Норич но пък
е видно че това няма ефект засега .
3-ти изпадащ измежду Болтън,КПР и Блекбърн.
От 3-те отбора най-много искам да се спаси Блекбърн .
КПР накупиха звезди но това не винаги води до положителна промяна и въпреки М.Хюз може и да
изпаднат. Общо взето те харчат много повече пари за играчи от Суонзи и Норич но пък
е видно че това няма ефект засега .
Време е Уигън и Болтън да се махат
- Hakercheto
- Контакти:
Астън Вила колкото и абсурдно да звучи има шанс да се борят за оцеляване. Те да продължават да играят тоя идиотски футбол пък и в А група ще ги мачкат. С тоя треньор и с тоя стил на игра няма да се учудя ако станат сериозно замесени в оцеляването.
Само им вижте последните мачове.... никва идея кво да праат с топката и то дори срещу 'малките' отбори
Само им вижте последните мачове.... никва идея кво да праат с топката и то дори срещу 'малките' отбори
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- pesho_1913
- Контакти:
Миналият сезон си спомням как Съндърланд направиха доста силно начало и уж бяха сигурни, че ще останат в елита, а накрая след няколко поредни загуби бяха много близо до границата на изпадащите. Дори треньорът им заяви в интервю, че не е сигурен в оцеляването на отбора си. А пък какво да кажем за Блекпул? Направиха много силно начало, стояха стабилно в средата на таблицата, но както Съндърланд ги последва тежка поредица от загубени мачове и в края на краищата изпаднаха. Така че според мен няма да са 5 отборите, борещи се за оцеляване във Висшата Лига. Едни може да навлезнат в много победоносна серия, благодарение на добрата си форма, други пък може да навлезнат във един вид криза и да има огромен спад във формата им. Все пак смятам, че Уигън ще бъдат първите сигурни изпадащи. Няколко сезона подред отново седяха на дъното, но в последните мачове се добираха до победи, които им гарантираха оцеляването. Но според мен този сезон няма да имат същия късмет. За останалите е непредвидимо кои ще изпаднат и кои не.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]