Пет ли са отборите борещи се за оцеляване във ВЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
welldonehero
Контакти:

Re: Пет ли са отборите борещи се за оцеляване във ВЛ

Мнениеот welldonehero » 12 фев 2012 21:35

Ще се радвам ако КПР,Блекбърн и Уигън оформят тройката изпадащи...

Потребителски аватар
Speranza
Контакти:

Мнениеот Speranza » 12 фев 2012 22:34

Според мен сигурния изпадащ е Уигън, с оглед представянето и отбора им. Иначе Уулвс имат много сериозни проблеми предимно в отбрана , а и в скоро време се очаква мениджърска рокада. Ако си сменят трениора , може и да има импулс в играта и да оцелеят. Третия отбор е неясен, може би QPR, тъй като те направиха една манджа с грозде, привличайки Сисе и компания на които не мисля ,че им е там мястото. Така че 5 са да, най вероятно - Уигън , Уулвс и QPR.
Изображение

You'll never walk alone!!

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 12 фев 2012 23:45

Пет са, вече се очертаха, като според мен Уигън и Уулвс са сигурни. До тази седмица бях сигурен че Болтън ще се спаси но след такава загуба бих ги поставил като третия изпадащ.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 13 фев 2012 00:26

11. Суонзи Сити 30
13. Стоук Сити 30
14. Уест Бромич 29

16. КПР 21
17. Блекбърн 21
18. Уулвърхемптън 21
19. Болтън 20
20. Уигън 19

Твърде рано е да се каже. Някои от отборите с по 30 точки , ако влезнат в лоша серия , може и да влезнат в битката накрая.
Единият изпадащ е Уигън. Изненадващо дълго останаха във Висшата лига. Малък отбор , на чиито стадион се играе повече ръгби , отколкото футбол.
Болтън са ми доста скучен отбор. Като белите им фланелки - празнота. Надявам се и те да изпаднат , въпреки че ще ми е жал за Юси Яскелайнен и Кевин Дейвис.
Иска ми се третият отбор да е измежду дърварите Стоук и У.Б.А. , но едва ли ;) Дано само третият изпаднал да не е Блекбърн.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 фев 2012 09:49

Уулвс и Уигън ми се струват основни фаворити !!!
3-ти изпадащ измежду Болтън,КПР и Блекбърн.
От 3-те отбора най-много искам да се спаси Блекбърн .
КПР накупиха звезди но това не винаги води до положителна промяна и въпреки М.Хюз може и да
изпаднат. Общо взето те харчат много повече пари за играчи от Суонзи и Норич но пък
е видно че това няма ефект засега .

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 13 фев 2012 13:59

Астън Вила колкото и абсурдно да звучи има шанс да се борят за оцеляване. Те да продължават да играят тоя идиотски футбол пък и в А група ще ги мачкат. С тоя треньор и с тоя стил на игра няма да се учудя ако станат сериозно замесени в оцеляването.
Само им вижте последните мачове.... никва идея кво да праат с топката и то дори срещу 'малките' отбори
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 13 фев 2012 16:55

Миналият сезон си спомням как Съндърланд направиха доста силно начало и уж бяха сигурни, че ще останат в елита, а накрая след няколко поредни загуби бяха много близо до границата на изпадащите. Дори треньорът им заяви в интервю, че не е сигурен в оцеляването на отбора си. А пък какво да кажем за Блекпул? Направиха много силно начало, стояха стабилно в средата на таблицата, но както Съндърланд ги последва тежка поредица от загубени мачове и в края на краищата изпаднаха. Така че според мен няма да са 5 отборите, борещи се за оцеляване във Висшата Лига. Едни може да навлезнат в много победоносна серия, благодарение на добрата си форма, други пък може да навлезнат във един вид криза и да има огромен спад във формата им. Все пак смятам, че Уигън ще бъдат първите сигурни изпадащи. Няколко сезона подред отново седяха на дъното, но в последните мачове се добираха до победи, които им гарантираха оцеляването. Но според мен този сезон няма да имат същия късмет. За останалите е непредвидимо кои ще изпаднат и кои не.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”