Официален сайт на Премиер Лига(Русия)
http://www.rfpl.org/
Руски футбол:първенството и всичко интересно+live streams
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red_champions
Re: Руски футбол:първенството и всичко интересно+live streams
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- to6kata1912
С голям кеф ще следя темата ти! УСПЕХ
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
"Амкар": новички выбрали номера
В субботу, 1 августа, Российская Футбольная Премьер-лига открывает трансферное "окно" – до 31 августа все команды элиты проведут дозаявочные компании. В преддверии этого события новички Клуба определились со своими игровыми номерами, под которыми они будут выступать: Сергей Морозов (№2), Димитар Телкийски (№6), Эдин Юнузович (№20), Инал Пухаев (№51), Дмитрий Соколов (№77), Алан Багаев (№80).
В субботу, 1 августа, Российская Футбольная Премьер-лига открывает трансферное "окно" – до 31 августа все команды элиты проведут дозаявочные компании. В преддверии этого события новички Клуба определились со своими игровыми номерами, под которыми они будут выступать: Сергей Морозов (№2), Димитар Телкийски (№6), Эдин Юнузович (№20), Инал Пухаев (№51), Дмитрий Соколов (№77), Алан Багаев (№80).
- Red_champions
Благодаря за интереса и информацията,която дават и вие,дано се получи интересна тема. 

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- Red_champions
[center]Резултати от изминалия вече 15 кръг,който се игра миналата седмица:[/center]
Химки - Амкар-2:0
Криля Советов - Сатурн-0:2
Локомотив - Динамо-1:1
http://www.youtube.com/watch?v=79nhT8qI ... r_embedded
Зенит - Рубин-0:0
Ростов - Том-0:0
ЦСКА - Спартак (М)-1:2
http://www.youtube.com/watch?v=r5xlLcmd ... r_embedded
Спартак (Н) - Москва-0:0
Кубан - Терек-1:1
Химки - Амкар-2:0
Криля Советов - Сатурн-0:2
Локомотив - Динамо-1:1
http://www.youtube.com/watch?v=79nhT8qI ... r_embedded
Зенит - Рубин-0:0
Ростов - Том-0:0
ЦСКА - Спартак (М)-1:2
http://www.youtube.com/watch?v=r5xlLcmd ... r_embedded
Спартак (Н) - Москва-0:0
Кубан - Терек-1:1
Браво и от мен на автора на темата.Само не я претрупвай още в началото - че се зачудих къде по напред да чета...
Досега се чудех къде да пиша относно руския футбол, който следя от много години - някак не вървеше да натоварваме форума с милион теми....
модераторите пък ми изтриха една тема за Херо и Амкар, ама не им се сърдя много:lol:
Айде да се включа и аз с една новина :

Ектор Бракамонте е новото попълнение на "Терек" Грозни.
Днес около 17.00 местно време новото попълнение на "Терек" Ектор Бракамонте пристигна в чеченската столица.Той бе посрещнат от вицепрезидента на "Терек" Хайдар Алханов и заведен лично от него на стадиона, за да изгледа заедно с президента на отбора Рамзан Кадиров мача между младежките отбори на "Терек" и ФК "Москва" ( победа за домакините с 3:2).
Преди срещата с Кадиров обаче, Бракамонте и Алханов дадоха малка пресконференция :
" - Ектор, какво ви доведе в "Терек"? Много футболисти правят обратното - стремят се да играят за московските отбори...
- "Терек" беше много настоятелен да ме види в своите редици а за мен това от кой град е не е от голямо значение.Сега искам да излекувам напълно травмата си за да започна да играя и да бележа..."Терек" има високи амбиции и това ми харесва.
В Грозни отбора може да победи всеки противник.
Ако започнем да печелим повече срещи навън, сигурен съм че ще сме в челната петица на шампионата.
- Кой отбор ще подкрепяте утре ?
- Трудно е да отговора.
Мисля, че ще изпитвам смесени чувства.Все пак трябва да свиквам, че вече съм играч на "Терек".
- Трудно ли бе да се решите да напуснете ФК "Москва"?
- Разбира се, все пак съм играл там 6 години.Никога няма да забравя това време, но аз съм футболист.Имаше оферти от много клубове, включително и през тази година но на предложението на "Терек" не можеше да се откаже.
- Смятате ли, че ще постигнете успех в Грозни?
- Разбира се.Трябва да вярваме в отбора и да работим здраво!
- Познавате ли някои от играчите?
- Играл съм доста пъти срещу "Терек", наблюдавал съм и много мачове на отбора по телевизията.Като имена на футболистите ги познавам всички, а за лични запознанства тепърва има време.
- Ние много искахме да привлечем Бракамонте - допълва Хайдар Алханов - още миналия сезон искахме Ектор в нашия състав.
Опасявайки се от конкуренцията, работехме без излишен шум.
Много се надявам, че с негова помощ отбора ще завоюва блестящи победи и ще вкарваме красиви голове.
- В пресата се появиха информации, че "Терек" преговаря със защитника на "Спартак" Родригес...?
- Това не е вярно.Аз не преговарям с никой.Освен с израелския защитник Зевик Хаймович, с никой друг нов играч нямаме подписан договор и не преговаряме към момента." - завърши вицепрезидента на "Терек".

Досега се чудех къде да пиша относно руския футбол, който следя от много години - някак не вървеше да натоварваме форума с милион теми....

Айде да се включа и аз с една новина :

Ектор Бракамонте е новото попълнение на "Терек" Грозни.
Днес около 17.00 местно време новото попълнение на "Терек" Ектор Бракамонте пристигна в чеченската столица.Той бе посрещнат от вицепрезидента на "Терек" Хайдар Алханов и заведен лично от него на стадиона, за да изгледа заедно с президента на отбора Рамзан Кадиров мача между младежките отбори на "Терек" и ФК "Москва" ( победа за домакините с 3:2).
Преди срещата с Кадиров обаче, Бракамонте и Алханов дадоха малка пресконференция :
" - Ектор, какво ви доведе в "Терек"? Много футболисти правят обратното - стремят се да играят за московските отбори...
- "Терек" беше много настоятелен да ме види в своите редици а за мен това от кой град е не е от голямо значение.Сега искам да излекувам напълно травмата си за да започна да играя и да бележа..."Терек" има високи амбиции и това ми харесва.
В Грозни отбора може да победи всеки противник.
Ако започнем да печелим повече срещи навън, сигурен съм че ще сме в челната петица на шампионата.
- Кой отбор ще подкрепяте утре ?
- Трудно е да отговора.
Мисля, че ще изпитвам смесени чувства.Все пак трябва да свиквам, че вече съм играч на "Терек".
- Трудно ли бе да се решите да напуснете ФК "Москва"?
- Разбира се, все пак съм играл там 6 години.Никога няма да забравя това време, но аз съм футболист.Имаше оферти от много клубове, включително и през тази година но на предложението на "Терек" не можеше да се откаже.
- Смятате ли, че ще постигнете успех в Грозни?
- Разбира се.Трябва да вярваме в отбора и да работим здраво!
- Познавате ли някои от играчите?
- Играл съм доста пъти срещу "Терек", наблюдавал съм и много мачове на отбора по телевизията.Като имена на футболистите ги познавам всички, а за лични запознанства тепърва има време.
- Ние много искахме да привлечем Бракамонте - допълва Хайдар Алханов - още миналия сезон искахме Ектор в нашия състав.
Опасявайки се от конкуренцията, работехме без излишен шум.
Много се надявам, че с негова помощ отбора ще завоюва блестящи победи и ще вкарваме красиви голове.
- В пресата се появиха информации, че "Терек" преговаря със защитника на "Спартак" Родригес...?
- Това не е вярно.Аз не преговарям с никой.Освен с израелския защитник Зевик Хаймович, с никой друг нов играч нямаме подписан договор и не преговаряме към момента." - завърши вицепрезидента на "Терек".

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Red_champions написа:Реших да направя една такава тема,като първо се обръщам с молба към модераторите и едновременно с това разяснявам ,какво правя.Имам идея да напряв тази тема и преди всеки мач от руското първенство,турнира за купата и националния отбор на Русия да внасям информация за мачовете,тук ще е и чудесното място за любителите на залаганията да разберат в каква форма е даден отбор преди да играят.Ще можем да даваме прогнозите си за мачовете в Русия.Правя темата,защото гледам и следя руския футбол и ви прави впечатление,че от скоро те вървят нагоре и влагат доста средства в изграждането на един мащабен проект,а именно Русия-футболна сила,което на този етап изглежда трудно осъществимо,но си личи напредъкът ,който е постигнат.Определено мога да кажа,че руският футбол е много интересен и за залагане,тй като често стават изненади.Играе се здрав и нападателен футбол,има интрига по всички линии и си мисля,че ще е добре посетителите на форума да се запознаят още по-отблизо с особленостите на руския футбол-на който му е интересно де.Точно затова имам като идея в тази тема да слагам стриймове на всеки един мач от руското първенство,както и много интересни неща,за това се обръщам към модераторите с молба да не заключват темата.Още от следващите постове темата ще стане интересна.
Не разбрах каква е молбата към модераторите? Иначе успех на темата!
Тия там са въшливи с пари.Иначе Рубин ако запазят формата си може да стана първия отбор от няколко години защитил титлата си.Успех и на Спартак!!!
- Бижутера
- Контакти:
Любимите ми руски отбори са Рубин Казан и Фк Москва.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Red_champions
kartago написа:Red_champions написа:Реших да направя една такава тема,като първо се обръщам с молба към модераторите и едновременно с това разяснявам ,какво правя.Имам идея да напряв тази тема и преди всеки мач от руското първенство,турнира за купата и националния отбор на Русия да внасям информация за мачовете,тук ще е и чудесното място за любителите на залаганията да разберат в каква форма е даден отбор преди да играят.Ще можем да даваме прогнозите си за мачовете в Русия.Правя темата,защото гледам и следя руския футбол и ви прави впечатление,че от скоро те вървят нагоре и влагат доста средства в изграждането на един мащабен проект,а именно Русия-футболна сила,което на този етап изглежда трудно осъществимо,но си личи напредъкът ,който е постигнат.Определено мога да кажа,че руският футбол е много интересен и за залагане,тй като често стават изненади.Играе се здрав и нападателен футбол,има интрига по всички линии и си мисля,че ще е добре посетителите на форума да се запознаят още по-отблизо с особленостите на руския футбол-на който му е интересно де.Точно затова имам като идея в тази тема да слагам стриймове на всеки един мач от руското първенство,както и много интересни неща,за това се обръщам към модераторите с молба да не заключват темата.Още от следващите постове темата ще стане интересна.
Не разбрах каква е молбата към модераторите? Иначе успех на темата!
Здравей,приятел,молбата ми е само да не я заключвате темата.