Особено през втората част шотландците изтърваха доста положения, но какво от това...
Динамо има голям шанс да ги елиминира, което ще си е изненада, не знам колко сериозна, бомба, тротил, динамит - на който както му харесва...

Кержаков игра цял мач титуляр и даде головия пас на 18-годишния Александър Кокорин, който до този момент има само 2 гола в премиер лигата на Русия този сезон а иначе общо 4 гола....
Семшов и Дани не играха за московчани, което си е сериозен запас за реванша, ако имат право да играят ( не съм запознат в детайли защо пропуснаха този мач )...
Преди 2 години "Селтик" игра със "Спартак Москва", като го отстрани много трудно, дори на реванша в Шотландия Спартак изпусна дузпа и поне 4-5 чисти голови положения....
Изненада ме равенството на "Шахтьор" с "Тимишоара", румънците не са слабички, но смятах, че Луческу е направил необходимото проучване и е дал нарежданията си ( това, че се въстановява все още от инфаркт и не бе на пейката малко го оправдава, ама само малко.... ), за да избегне този неприятен домакински хикс.....
Цял мач атаки за "Шахтьор" и с 2 контри румънците вкараха два гола, при това и двата пъти те повеждаха в резултата, но такъв е живота, бате