Изхвърлиха Ксамакс от елита на Швейцария

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Изхвърлиха Ксамакс от елита на Швейцария

Мнениеот Gonzi_407 » 19 яну 2012 14:31

vaskonti написа:
Gonzi_407 написа:
Old_death написа:Ако не бяхте вие,нямаше да говорим на най-скъпите тарифи в Европа.Бягай сега да го търсиш!

Има и други оператори отворко, а май един и на вас даваше кинти опс и другита 2 в различно време даваха кинти така че пак сте по вредни!

Да, само дето първо имаше 5 годишен монопол и 2.50лвна минута.
Идея си нямам защо така здраво оспамихте тая тема... :roll:

Да но винаги можеш да не си купиш, а от такса смет спасение няма...
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 яну 2012 15:22

Gonzi_407 написа:
vaskonti написа:
Gonzi_407 написа:Има и други оператори отворко, а май един и на вас даваше кинти опс и другита 2 в различно време даваха кинти така че пак сте по вредни!

Да, само дето първо имаше 5 годишен монопол и 2.50лвна минута.
Идея си нямам защо така здраво оспамихте тая тема... :roll:

Да но винаги можеш да не си купиш, а от такса смет спасение няма...

Това ли ти е оправданието за монопола - можеш и да не си купиш телефон? Чудно просто!
Спасение няма от такса смет, ама ти пръв ще се разбучиш ако 3 месеца не изхвърлят контейнерите пред блока ти, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 19 яну 2012 16:15

vaskonti написа:Това ли ти е оправданието за монопола - можеш и да не си купиш телефон? Чудно просто!
Спасение няма от такса смет, ама ти пръв ще се разбучиш ако 3 месеца не изхвърлят контейнерите пред блока ти, нали?

Естествено че ще се разбуча, платим съм, ще чистят! Ти ако не си доволен от покритието или скоростта на нета имаш алтернатива! А пак те питам вие имате ли нещо общо с високите цени имайки предвид че другите два оператора също ви бяха спонсори?
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 яну 2012 16:31

Gonzi_407 написа:
Old_death написа:Ако не бяхте вие,нямаше да говорим на най-скъпите тарифи в Европа.Бягай сега да го търсиш!

Има и други оператори отворко, а май един и на вас даваше кинти опс и другита 2 в различно време даваха кинти така че пак сте по вредни!

Това отворко като обида,закана или признак на подуенско възпитание да го разбирам?Като не ти харесват таксите за смет,сменяй жилището и отивай да живееш във Факултета.И без това основната ви фенска маса живее там,пък и там ток,вода и смет не се плащат :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 19 яну 2012 17:05

Old_death написа:
Gonzi_407 написа:

Това отворко като обида,закана или признак на подуенско възпитание да го разбирам?Като не ти харесват таксите за смет,сменяй жилището и отивай да живееш във Факултета.И без това основната ви фенска маса живее там,пък и там ток,вода и смет не се плащат :)

Сега разбрах къде си се крил до сега! Благодаря за достоверната и изчерпателна информация, но нямам намерение да ти ставам комшия!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 яну 2012 17:55

от Gonzi_407 на 19 Яну 2012 18:05

Old_death написа:
Gonzi_407 написа:
Old_death написа:
Ако не бяхте вие,нямаше да говорим на най-скъпите тарифи в Европа.Бягай сега да го търсиш!

Това отворко като обида,закана или признак на подуенско възпитание да го разбирам?Като не ти харесват таксите за смет,сменяй жилището и отивай да живееш във Факултета.И без това основната ви фенска маса живее там,пък и там ток,вода и смет не се плащат

Сега разбрах къде си се крил до сега! Благодаря за достоверната и изчерпателна информация, но нямам намерение да ти ставам комшия!

Мой комшия там няма да станеш,но 100 процента ще станеш комшия на майка си и баща си.Напълно те разбирам.Имаш си го в кръвта,щом си се кръстил на един пловдивски циганин и поддържаш отбор,чиито стадион е близо до една от циганските махали в София.Прегледай си предишните постове и виж кой започна с тия откровения.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - Свят”