Папа Сисе подписа с Нюкасъл!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nikogapak
Контакти:

Re: Папа Сисе подписа с Нюкасъл!

Мнениеот nikogapak » 18 яну 2012 13:08

t0bl3ro_bg написа:
nikogapak написа:За всички фенове на Свраките- ЧЕСТИТО!!!! Мисля, че това е страхотен трансфер и ако с малко шанс успеем да привлечем и Кристофър Самба от Блекбърн, състават ще има страхотен облик!!! Как мислите, до къде може да стигне отбора този сезон, с това ново попълнение, който е голова машина, според мен?? И моля без коментари за Гара Дембеле и за това, че му се отваря място в отбора на Фрайбург!

Е сега ще ми е много интересно какво ще ги правят Демба Ба и Сисе, а още по-интересно ще ми е ако Ба отиде в Ливърпул и играе със Суарез ?!

[offtopic]Какво лошо има да се коментира и за Гарата ? Дано да има повече шанс за изява и да го видим в по-добър отбор до 2 години.[/offtopic]

Не е лошо, просто темата ми е за феновете на Нюкасъл и за новия играч в клуба! Иначе поводи да се коментира Гарата, може много да се намерят, но мисля че не е сега момента, а и мястото :)

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 18 яну 2012 13:44

nikogapak написа:Еххххх, такива като теб са ми любимци!!!!!!!!! Понеже си голям всезнайко, нека ти кажа, че цялото му име е Папа Демба Родни Сисе.... И прочети малко какво означава да си неграмотник и тогава ползвай думата!!!

Името му е "Papiss", а галено му викат "Pape", което се чете Пап, не Папа или Папе.

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 18 яну 2012 13:57

гледах няколко мача на Фрайбург разбира се заради головата машина Дембеле и спокойно мога да кажа ,че този Сисе е едно дърво ,от фрайбург се чудеха как да го разкарат заради изтичащият му договор и голямата заплата .пропускаше такива положения дето и бербатов не би изтървал ,Нюкасъл яко са се набутали !
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Върни се в “Футбол - Свят”