шофьори - пияници има по цял свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Гара Дембеле в Мадрид

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 яну 2012 16:33

obi4am_pirin написа:Реших че е отишъл на алкохолен туризъм...Той си е алкохолик-това го разбра цяла България и е футболен турист-това го разбраха и в Германия!Обаче е научил нещо от Гонзо докато беше в Левски...а именно как да не бележи голове!Във Фрайбург се чувстват така както се чувстваха в Рен при престоя на Гонзо там!

[offtopic]Очаквайте най-новия хит на пазара- "Пиринско-резерва" :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 17 яну 2012 17:00

velchev написа:Свръхзвездата на "Фрайбург"
:lol: :lol: :lol:

Друго е да си звезда в Мерсин Иманюдрурурур :lol:

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 17 яну 2012 17:03

Навсякъде ги хващат да карат пияни. Явно навсякъде футболистите си мислят, че са безсмъртни. В Англия мине се не-мине, и медиите гръмнат, че са хванали някой да кара пиян. Даже Пенант май доста беше загазил и го грозеше затвор.
При нас пък "отличниците" са Рабех и Мариян Огнянов хващани по няколко пъти... :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 яну 2012 17:10

Къде е тръгнал с тези мижави 0,54 % промила алкохол да се сравнява с любимеца на сините фенове.А иначе заглавието на темата не става.Малко се пренебрегват Огнянов,Митрев,Рабех и други легенди.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 яну 2012 17:11

obi4am_pirin написа:Реших че е отишъл на алкохолен туризъм...Той си е алкохолик-това го разбра цяла България и е футболен турист-това го разбраха и в Германия!Обаче е научил нещо от Гонзо докато беше в Левски...а именно как да не бележи голове!Във Фрайбург се чувстват така както се чувстваха в Рен при престоя на Гонзо там!

Не знам дали се сещаш, но точно на теб трябва да ти е особено мъчно. ;) "Левски" взе за Гонзо и за Дембеле такива пари, каквито "Пирин" не е получавал през цялата си история, а вие "продадохте" на ЦСКА един от най-големите футболисти на България за всички времена - Митко Бербатов срещу няколко футболни топки и няколко чифта бутонки. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 яну 2012 17:13

peliforewer написа:Къде е тръгнал с тези мижави 0,54 % промила алкохол да се сравнява с любимеца на сините фенове.А иначе заглавието на темата не става.Малко се пренебрегват Огнянов,Митрев,Рабех и други легенди.

Някои пият алкохол, някои сироп за кашлица..... ;) А ти написа ли си домашните за утре? :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

mariaraia
Контакти:

Мнениеот mariaraia » 17 яну 2012 17:45

Какво общо има със заглавието .Аман от пубертети и хора с липсващи първите 7 години.Всяко куцо и кьораво пуска тема :?:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 яну 2012 21:35

Captain Stottlemeyer написа:
peliforewer написа:Къде е тръгнал с тези мижави 0,54 % промила алкохол да се сравнява с любимеца на сините фенове.А иначе заглавието на темата не става.Малко се пренебрегват Огнянов,Митрев,Рабех и други легенди.

Някои пият алкохол, някои сироп за кашлица..... ;) А ти написа ли си домашните за утре? :lol:

[offtopic]Явно се взимаш много насериозно.За разлика от теб аз съм служил в казармата 27 месеца.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 17 яну 2012 22:14

Жоржиньо написа:
velchev написа:Свръхзвездата на "Фрайбург"
:lol: :lol: :lol:

Друго е да си звезда в Мерсин Иманюдрурурур :lol:

Може да е звезда в Имандуруру ,но поне е българин ,а не маймуна от зоопарка в Айтос ...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 яну 2012 11:32

peliforewer написа:
Captain Stottlemeyer написа:

[offtopic]Явно се взимаш много насериозно.За разлика от теб аз съм служил в казармата 27 месеца.[/offtopic]

[offtopic]Тук позна. Аз служих "само" 24 месеца. ;)[/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”