Зенит-Рубин Казан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Зенит-Рубин Казан

Мнениеот Yasso » 26 юли 2009 00:30

Изображение

На пресконференцията след мача с "Рубин", старши треньора на "Зенит" Дик Адвокаат сподели как се чувства и какви са плановете му за отбора за в бъдеще.

"-Много съм разочарован от резултата.Отборът ни игра добре срещу лидера в шампионата, съперника игра на контраатаки...Ние контролирахме нещата до момента, в който играчите ни стигаха до вратата.В някои насоки трябва да подобряваме играта си, а за други просто трябва да купуваме нови играчи....За съжаление негативния резултат при добра игра влияе много лошо на играчите ми.
Ние не се боим от никой!Играейки срещу лидера, не трябва да се забравя че не бива да се дават шансове на съперника.Някой трябва да остава и пред собствената си врата.Не исках да коментирам, но все пак отново ще кажа - имаме проблеми в нападение.

-Нужен ли е на отбора полузащитник?

- Имаме отлична защита, повече от прилична полузащита, но в нападение имаме реални проблеми.Отбора бе напуснат от карето Аршавин, Тимощук, Данни и Домингес.
Денисов игра много добре, изглеждаше великолепно.Всички казваха, че ни трябва нов полузащитник вместо Тимощук, но защо ни е такъв след като имаме Денисов ?

Още преди 4 месеца казах, че ни трябва нападател.Времето за привличане на нови играчи стремглаво отлита, но вината не е у мен.
Надявам се, че тези от които зависи ще прочетат изказванията от тази пресконференция.

- Ще играе ли в следващия мач новото попълнение Корниленко?

- За следващия мач ще мисля утре.
Сергей се представя много добре на тренировките.Но в мача срещу "Том" трябва да илезе обигран отбор, на Корниленко му е нужно време за адаптиране.

- Защо беше сменен Саболч Хусти?

- Играехме с излишен полузащитник и трябваше да го сменим с нападател.

- Достатъчна ли е покупката на един нападател, за да бъде в отбора всичко наред?

- Нужни са 2-3-ма нападатели.По-скоро трима.

- Ще могат ли бързо да се впишат в играта?

- Именно поради това ни трябват опитни играчи.

- Какво ще кажете за съдийството?

- Не искам да коментирам съдийството.

- Сега Анюков ли ще бъде капитан?

- Идеята да му се даде капитанската лента се оказа добра.

- Какво е положението на Малафеев?

- Малафеев е добре.Това на Текке и Широков още не е ясно.сега играчите са уморени, но всички ще са готови за следващия мач."
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “Футбол - Свят”