Форум на Манчестър Сити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Форум на Манчестър Сити

Мнениеот hajitsu » 08 яну 2012 18:49

Не съм фен на Сити, но мисля, че трябва да има...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 яну 2012 18:59

saffron написа:
storm написа:
Жозе Моуриньо написа:Сити , Тотнъм , Валенсия , Наполи , Лацио и Борусия Дортмунд определено заслужават да имат форуми .

За кво да имат форум Сити бе , ти в ред ли си, кой им е фен ?? Сега ще се появят някои глохънтърчета от Сити, но пак ще са малко...За да има форум трябва поне едно 5 човека редовни да пишат в него, стига сте писали глупости, това, че на някъв хлапак афектиран от съдийската тесла, не фен на Сити, а човек който мрази Юнайтед му скимнало, че е от Сити...

е аз па съм сигурен ,че в момента хиляди деца по целия свят са се влюбили в Ман Сити ... след такива мачове разбираш ,че даден отбор е за тебе... всички са глорихътърчета.. включително и ти,, щом си лепнал броя на титлите на отбора си като аватар......наи вероятно , когато си станал фен на твоя отбор.. тои е мачка всичко живо и в италия и в европа..видял си ,че има и доста тенекии в музея и си решил да се комплексираш.. не те обвинявам.. но не обвиняваи и тези , които ще станат бъдещи фенове на Сити наи вече заради футбола..а не заради спечелените трофеи ;)

kartago написа:
igra4 написа:Кога бъдещия шампион на Англия Манчестър Сити ще има подфорум във форума на Гонг ?

Смяташ, че някой нещо ти е длъжен ли?!...

аз смятам ,че ви задава въпрос.. и да .. като лице , което се грижи за тоя форум сте длъжен да му дадете отговор!

Ти еба*ш ли са с мен ? .. :) Аз като съм ги гледал за 1 път не съм знаел какво е Шампионска Лига, той ще ми говори ,че съм станал от тях заради титли и купи... Другото, което, че единствения евро успех на който аз съм свидетел е един загубен финал, кви глупости ми говориш... А това за аватара, явно не си запознат с подробностите около тия титли, тей че тихо..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 яну 2012 19:00

storm написа:
Жозе Моуриньо написа:Сити , Тотнъм , Валенсия , Наполи , Лацио и Борусия Дортмунд определено заслужават да имат форуми .

За кво да имат форум Сити бе , ти в ред ли си, кой им е фен ?? Сега ще се появят някои глохънтърчета от Сити, но пак ще са малко...За да има форум трябва поне едно 5 човека редовни да пишат в него, стига сте писали глупости, това, че на някъв хлапак афектиран от съдийската тесла, не фен на Сити, а човек който мрази Юнайтед му скимнало, че е от Сити...

Колега, аз лично се кефя на Сити от 2003 ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 яну 2012 19:12

Ние искаме форум на Атлетик Билбао :)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 яну 2012 19:20

Трябва да се направи подфорум на Манчестър Сити без значение дали имат 1 или 1000 фена .На всички ни е ясно че този отбор ще е фактор във футбола и още този сезон може да стане шампион.Със сигурност покрай мачовете на Сити в Англия и в ШЛ ще е по - посетен и ще има много повече хора които да пишат в него ,отколкото във форума на Байерн Мюнхен например
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

LesterBO
Контакти:

Мнениеот LesterBO » 08 яну 2012 19:28

storm написа:
saffron написа:
storm написа:За кво да имат форум Сити бе , ти в ред ли си, кой им е фен ?? Сега ще се появят някои глохънтърчета от Сити, но пак ще са малко...За да има форум трябва поне едно 5 човека редовни да пишат в него, стига сте писали глупости, това, че на някъв хлапак афектиран от съдийската тесла, не фен на Сити, а човек който мрази Юнайтед му скимнало, че е от Сити...

е аз па съм сигурен ,че в момента хиляди деца по целия свят са се влюбили в Ман Сити ... след такива мачове разбираш ,че даден отбор е за тебе... всички са глорихътърчета.. включително и ти,, щом си лепнал броя на титлите на отбора си като аватар......наи вероятно , когато си станал фен на твоя отбор.. тои е мачка всичко живо и в италия и в европа..видял си ,че има и доста тенекии в музея и си решил да се комплексираш.. не те обвинявам.. но не обвиняваи и тези , които ще станат бъдещи фенове на Сити наи вече заради футбола..а не заради спечелените трофеи ;)

!

Ти еба*ш ли са с мен ? .. :) Аз като съм ги гледал за 1 път не съм знаел какво е Шампионска Лига, той ще ми говори ,че съм станал от тях заради титли и купи... Другото, което, че единствения евро успех на който аз съм свидетел е един загубен финал, кви глупости ми говориш... А това за аватара, явно не си запознат с подробностите около тия титли, тей че тихо..

.. нали все пак за титли говорим а на глорихънтърите точно тея познания наи мн ги интересуват..? :mrgreen: кво пък за загубения финал.. те и Челси имат един загубен финал.. но това не означава ,че не мачкаха в европа и в англия нали ? .. върти, сучи баи шафрон ти го набу*и :lol:

Pifa
Контакти:

Мнениеот Pifa » 08 яну 2012 19:34

Аз сам фен на Гражданите

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 08 яну 2012 19:35

Pifa написа:Аз сам фен на Гражданите

Добре дошъл във форума. Моля те не ми казвай, че си направи регистрация, само за да кажеш, че си от Сити... :?
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 08 яну 2012 19:39

Тва е пифа от ЦСКА дет беше! Голям човек е!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 яну 2012 19:39

momchil написа:
CTAHKO написа:Като се махне САФ,глорихънтърите ще се преместят другия мачестърски отбор.Така че няма да се чака много дълго.В общи линии ще сменят само предградията :lol:

Никога пич,никога.
[offtopic]Напиши го в още една тема??[/offtopic]

[offtopic]Мога да го напища в още десет,ако това ще те направи щастлив... 8-)[/offtopic]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Футбол - Свят”