На какво се дължат изненадващите резултати в Англия ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На какво се дължат изненадващите резултати в Англия ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: На какво се дължат изненадващите резултати в Англия ?

Мнениеот Tommi » 01 яну 2012 22:08

pomiqrat написа:
Tommi написа: :lol: :lol: Ако има кой да ми дава най-малко 5-цифрена сума (в паунди) на седмица, не ме интересува дали е Нова година, Коледа, Великден или някакъв друг празник, лягам си в 21:00 часа и на другия ден ще съм като машина на терена. :lol: :lol:

Значи толкова ти е акъла. Вместо да си живееш живота като Балотели сред първокласни мацки, алкохол и пури си стой у вас и цъкай на плейстейшъна, докато жена ти дундурка детето.

Отиваш към друг проблем. Ако съм треньор, такива като Балотели ще въртят обиколки на стадиона с часове. :twisted:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 01 яну 2012 22:10

Tommi написа:
pomiqrat написа:
Tommi написа: :lol: :lol: Ако има кой да ми дава най-малко 5-цифрена сума (в паунди) на седмица, не ме интересува дали е Нова година, Коледа, Великден или някакъв друг празник, лягам си в 21:00 часа и на другия ден ще съм като машина на терена. :lol: :lol:

Значи толкова ти е акъла. Вместо да си живееш живота като Балотели сред първокласни мацки, алкохол и пури си стой у вас и цъкай на плейстейшъна, докато жена ти дундурка детето.

Отиваш към друг проблем. Ако съм треньор, такива като Балотели ще въртят обиколки на стадиона с часове. :twisted:

Ами затова не си ти треньор,такива като Балотели колко треньора са сменили :)
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 яну 2012 22:12

Ти как се казваше? Александър ли беше, или Светозар? Май беше първото. Тебе съм те проверил. Не си мисли, че не ти знам работите. Това какво е завършил, който и да е, не означава, че има толкова в главата.

Александър се казвам,точно така.Ти какво си проверил....едва ли има значение,а още повече за мен.
А за последното изречение-No comment!
Завършил съм в Швейцария-в Цюрих,а юли месец заминавам за Ню Йорк..а ти ще си останеш цял живот необразован и ограничен.

Потребителски аватар
Steve_G
Контакти:

Мнениеот Steve_G » 01 яну 2012 22:28

Какви изненадващи резултати ?
Има само пияни журналисти :
Ливърпул направи разочароващо домакинско равенство 0:0 с последния Блекбърн в мач от 18-ия кръг на Висшата лига на Боксинг Дей.
. . .
Макси Родригес изравни за Ливърпул след удар с глава в 53-та минута, а преди това Чарли Адам си отбеляза гол малко преди почивката.

Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 01 яну 2012 22:37

smoothc написа:
Ти как се казваше? Александър ли беше, или Светозар? Май беше първото. Тебе съм те проверил. Не си мисли, че не ти знам работите. Това какво е завършил, който и да е, не означава, че има толкова в главата.

Александър се казвам,точно така.Ти какво си проверил....едва ли има значение,а още повече за мен.
А за последното изречение-No comment!
Завършил съм в Швейцария-в Цюрих,а юли месец заминавам за Ню Йорк..а ти ще си останеш цял живот необразован и ограничен.

И какво от това? Ти си просто един бъдещ капиталист, при това жалък. Заминавай за Ню Йорк и не се връщай! Такива като теб не са нужни на България. Ти си едно просто човече, зомбирано от реклами, маркетинг и глупости. Много неща не са ти ясни.
Прав ти път!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 01 яну 2012 22:43

Напоследък и у мен се прокрадват мисли, които ме карат да се съмнявам в истинността на Премиършип. Всичко ли е пари на този свят? :evil:

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 01 яну 2012 22:46

Т'ва по принцип е нещо характерно за английските отбори, но наистина този сезон някои по прекалиха по празниците..
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 яну 2012 22:49

fireblood написа:Напоследък и у мен се прокрадват мисли, които ме карат да се съмнявам в истинността на Премиършип. Всичко ли е пари на този свят? :evil:

Не. В днешно време информацията е най-ценният ресурс. Но специално във футбола - да, парите са най-важни. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 01 яну 2012 22:49

То сигурно 1/3 от резултатите са манипулирани. Такива работи като 8 : 2 и 6:1 и още безброй подобни и то в дербита не стават случайно. Съвременния футбол май се оказва един театър. Целта на футболистите е да го изиграят добре и зрителите да са доволни. А кой ще бие е ясно преди мача.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 01 яну 2012 22:54

На чашката... :roll:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”