Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bomberman64

Re: Пореден успех на Бербатов!

Мнениеот bomberman64 » 26 дек 2011 19:48

[/color]
Adrian Monk написа:А може ли да поставим нещата иначе: Първият в класацията за футболист на годината е определен за вратар № 1 за сезона в Холандия (тук баща му едва ли има някакъв пръст), докато третият в класацията (аз се чудя изобщо какво прави там) половин година го вкарва само на Елена. :lol:

Да го вкарваш на Елена си е също постижение ,но Берба взе да вкарва пак на терена !а той започне ли да го прави значи да чакаме мачове с по 4 ,5 гола !за половин сезон ,ако направи 20 гола ,ще е невероятно постижение,но ,има едно но:на терена не трябва да играе мръсното гадно копиле Наньо - черния Ганьо /Нани/и хората от неговата клика, които мразят Бербатов и го изолират от играта ,или ако той играе, кликата да я няма,от скоро в тази клика по мое мнение е и грозния Рууни !голямата звезда май не може да го вкара дори и на Колийн!тоя подлизурко има наглостта да шутира от където намери ,същото важи и за Наньо и от 7 шута я вкара 1 я не ,нашето момче няма този лукс и прави ли го веднага започват да му броят пропуските.Манчестър Сити направи невероятна услуга на Бербо ,смачка фасона на любимците сърови! показвайки на цял свят ,колко струват наистина Ернандес , Руни пък и Наньо - португалския черен Ганьо.При толкова милиони обаче , Ман.Сити така и няма да видят титла ,защото ли?ами не са готови за нея ,няма да устискат на напрежението,може би догодина да ,но и тази година, ШАМПИОН Е МАН. Ю
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Пореден успех на Бербатов!

Мнениеот obi4am_pirin » 26 дек 2011 19:51

shotgun blues написа:
durex написа:
shotgun blues написа:Бербатов сам поиска повече да не бъде в тази класация ,ти не го ли разбра бе :?: Пореден успех :?: Та той е резерва цял сезон,няма и 0,0001 % да играе в дерби ами вкарва само срещу Уигън и в решени мачове аре моля ти се
Знаем колко играе Бербата в Юнайтед,резерва във всеки важеен мач,като този сезон е ПЪЛНА резерва + естественно в ШЛ има 1 гол за 3 години СМЯТАЙ :lol:

И ти се наричаш българин :o

Аз съм българин и не харесвам футболиста Димитър Бербатов ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИ Е :? пак казвам футболиста не човека.Нищо кой знае какво не е като футболист за мен,да има техника но само това,манталитет за отбор като Юнайтед няма,скорост ПЛАЧЕВНА,не съм фен на Юнайтед но начина по който се влачи по терена откакто е в Юнайтед чак мен ме дразни а не съм за Юнайтед.Когато го пуснат в дерби(колкото и рядко да е ,играе много слабо с изключение на мача с Ливърпул с който и ще си остане) .Юнайтед игра 2 финала в ШЛ ,с какво БЕРБА спомогна за тях :?: С НИЩО ,той има 1 гол за 3 години и естественно е резерва във всеки мач от елиминациите
Е какво му е специалното на БЕРБА :?

Специалното му е че платиха за него 30 000 000 ...при това хора които разбират от футбол а не футболни инвалиди като теб!Специалното му е че стана Голмайстор на Англия!Как такаго направи той а не някой друг?Нали е толкова слаб според теб!Това доказва колко ти е неясен футбола!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

mor
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот mor » 26 дек 2011 19:54

Мнениеот Red_Pride на 26 Дек 2011 19:14
сините винаги ще търсят начин да омаловажат успехите на Бербатов ;) какво очакваш от хора които се кланят като бог на пияници като г. дембеле ;)

Е аз съм от сините но смятаам че Бербо е футболист с интелект и поезия в играта.... а ти нагнетяваш напрежение с думите си при условие ,че си може би от псевдофеновете на ЦСКА които го псуваха преди време...

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 26 дек 2011 19:55

OldTrafford написа:
Alexander Frei написа:Добре че сър Алекс изкара Рууни да загрява и Барби се постресна малко, иначе пак щеше да се мърдосва цял мач. :lol:

Злобааааааааа,ама като ти видя аватара хич не се изненадвам :)

Той следи изявите на Дембеле...и брои минутите в игра защото ... голове няма!
хахахахах

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 26 дек 2011 19:56

е как стана голмайстор на Англия ;)
с 5 гола с Блекбърн ,4 на Бирмингам,3 на Уигън и 3 на Ливърпул ...отбеляза в 5,6 мача и толкоз ... ;) къде беше срещу Арсенал,Челси,Сити,Тотнъм,Ливърпул вторият мач ,а дааааааа беше на пейката докато Рууни ,Ернандес и Нани печелиха титлата :lol: :lol: :lol: а къде беше в ШЛ ,а даааааааа беше на пейката докато същите трима елиминираха Шалке,Челси и не помня кой още и докараха отбора до финала :lol: :lol: :lol: където той къде беше а,а дааааааа даже не беше и на пейката :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 26 дек 2011 19:58

Футболист с фантазия и въображение които за жалост липсват в България...

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 26 дек 2011 19:58

shotgun blues написа:е как стана голмайстор на Англия ;)
с 5 гола с Блекбърн ,4 на Бирмингам,3 на Уигън и 3 на Ливърпул ...отбеляза в 5,6 мача и толкоз ... ;) къде беше срещу Арсенал,Челси,Сити,Тотнъм,Ливърпул вторият мач ,а дааааааа беше на пейката докато Рууни ,Ернандес и Нани печелиха титлата : а къде беше в ШЛ ,а даааааааа беше на пейката докато същите трима елиминираха Шалке,Челси и не помня кой още и докараха отбора до финала където той къде беше а,а дааааааа даже не беше и на пейката :lol:

:lol: :lol: :lol:
разбираш му,спор няма :lol:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 26 дек 2011 20:00

с 5 гола с Блекбърн ,4 на Бирмингам,3 на Уигън и 3 на Ливърпул ...отбеляза в 5,6 мача и толкоз ... ;) къде беше срещу Арсенал,Челси,Сити,Тотнъм,Ливърпул вторият мач ,а дааааааа беше на пейката докато Рууни ,Ернандес и Нани печелиха титлата :lol: :lol: :lol: а къде беше в ШЛ ,а даааааааа беше на пейката докато същите трима елиминираха Шалке,Челси и не помня кой още и докараха отбора до финала :lol: :lol: :lol: където той къде беше а,а дааааааа даже не беше и на пейката :lol:

Рууни къде беше та не вкара повече?Прооосссстттттттт.....многоооооо прооооссссттттттттт!И не се газирай много да не вземеш да се гръмнеш без време! ;)
хахахахах

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 26 дек 2011 20:01

OldTrafford написа:
с 5 гола с Блекбърн ,4 на Бирмингам,3 на Уигън и 3 на Ливърпул ...отбеляза в 5,6 мача и толкоз ... ;) къде беше срещу Арсенал,Челси,Сити,Тотнъм,Ливърпул вторият мач ,а дааааааа беше на пейката докато Рууни ,Ернандес и Нани печелиха титлата : а къде беше в ШЛ ,а даааааааа беше на пейката докато същите трима елиминираха Шалке,Челси и не помня кой още и докараха отбора до финала където той къде беше а,а дааааааа даже не беше и на пейката :lol:

:lol: :lol: :lol:
разбираш му,спор няма :lol:

неразбрах какво имаш впредвид
наистина не разбрах :?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 26 дек 2011 20:02

Бербо го направиха и Бог, и боклук.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”