Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот durex » 26 дек 2011 19:20

Аве стига с тая България! Ние изгонихме Бербатов от националния,той не си тръгна,защото му е било кеф! Медиите и някои фенове го изгониха от националния като го псуваха! Е сега си тръгна,а сега ревете защо си е тръгнал...неможе да ви разбере човек
Последна промяна от durex на 26 дек 2011 19:21, променено общо 1 път.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 26 дек 2011 19:22

Честито на Бербатов!
Хеттрикът е чудесен коледен подарък за него самия, за близките му, за всички привърженици на "Манчестър Юнайтед", за всички, които го уважават.

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 26 дек 2011 19:24

Чудесен Бербата, с класи над Уелбек и Чичарито, дано Съра се откаже от ината си и преподпише договора му и започне да разчита всеки мач на нашия човек.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Пореден успех на Бербатов!

Мнениеот shotgun blues » 26 дек 2011 19:24

durex написа:
shotgun blues написа:Бербатов сам поиска повече да не бъде в тази класация ,ти не го ли разбра бе :?: Пореден успех :?: Та той е резерва цял сезон,няма и 0,0001 % да играе в дерби ами вкарва само срещу Уигън и в решени мачове аре моля ти се
Знаем колко играе Бербата в Юнайтед,резерва във всеки важеен мач,като този сезон е ПЪЛНА резерва + естественно в ШЛ има 1 гол за 3 години СМЯТАЙ :lol:

И ти се наричаш българин :o

Аз съм българин и не харесвам футболиста Димитър Бербатов ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИ Е :? пак казвам футболиста не човека.Нищо кой знае какво не е като футболист за мен,да има техника но само това,манталитет за отбор като Юнайтед няма,скорост ПЛАЧЕВНА,не съм фен на Юнайтед но начина по който се влачи по терена откакто е в Юнайтед чак мен ме дразни а не съм за Юнайтед.Когато го пуснат в дерби(колкото и рядко да е ,играе много слабо с изключение на мача с Ливърпул с който и ще си остане) .Юнайтед игра 2 финала в ШЛ ,с какво БЕРБА спомогна за тях :?: С НИЩО ,той има 1 гол за 3 години и естественно е резерва във всеки мач от елиминациите
Е какво му е специалното на БЕРБА :?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 дек 2011 19:27

От боксинк дей Бербатов получи поредната си топка за спомен след хеттрик... А вие си отваряйте кутийкте с всякакви фони и пади... Ще перефразирам диалог от един от любимите ми филми "Добрият Уил Хънтинг": "За Бербатов топката, а за всички, които го плюете - ДРЪЖКАТА НА ПОМПАТА за топки ;) "

Ето това за мен е продължение на прекрасната Коледа
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Re: Пореден успех на Бербатов!

Мнениеот krasimilkov » 26 дек 2011 19:28

shotgun blues написа:
durex написа:
shotgun blues написа:Бербатов сам поиска повече да не бъде в тази класация ,ти не го ли разбра бе :?: Пореден успех :?: Та той е резерва цял сезон,няма и 0,0001 % да играе в дерби ами вкарва само срещу Уигън и в решени мачове аре моля ти се
Знаем колко играе Бербата в Юнайтед,резерва във всеки важеен мач,като този сезон е ПЪЛНА резерва + естественно в ШЛ има 1 гол за 3 години СМЯТАЙ :lol:

И ти се наричаш българин :o

Аз съм българин и не харесвам футболиста Димитър Бербатов ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИ Е :? пак казвам футболиста не човека.Нищо кой знае какво не е като футболист за мен,да има техника но само това,манталитет за отбор като Юнайтед няма,скорост ПЛАЧЕВНА,не съм фен на Юнайтед но начина по който се влачи по терена откакто е в Юнайтед чак мен ме дразни а не съм за Юнайтед.Когато го пуснат в дерби(колкото и рядко да е ,играе много слабо с изключение на мача с Ливърпул с който и ще си остане) .Юнайтед игра 2 финала в ШЛ ,с какво БЕРБА спомогна за тях :?: С НИЩО ,той има 1 гол за 3 години и естественно е резерва във всеки мач от елиминациите
Е какво му е специалното на БЕРБА :?

Сега е момента да почнеш да гледаш кърлинг или хокей на трева,футбола явно не е за теб!

hristov67
Контакти:

Мнениеот hristov67 » 26 дек 2011 19:32

Къде сте критиците на Бербатов пак ли е слаб, пак ли не е българин ,пак ли не ще да играе за националния отбор. Защо не разберете ние сме малка страна има само няколко класни футболисти ,които са българи на топ ниво един от тях е Бербатов ..........Защо да играе в националния отбор да направи кефа на критиците си да го псуват ли ...............Не бил дал нищо за българския футбол доста е дал ама критиците му все са черногледи ...............БРАВО БЕРБА с голове оправдай милионите когато ти дават шанс ......

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 дек 2011 19:35

И феновете запяха:

SING HIM UP SING HIM UP SING HIM UP

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 26 дек 2011 19:39