Сборен отбор на Индонезия – Манчестър Юнайтед онлайн
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red_champions
Re: Сборен отбор на Индонезия – Манчестър Юнайтед онлайн
Бербатов колко време игра в мача?
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- Lord of memories
- Контакти:
- Red_champions
E,не е могъл да се раздаде напълно
.Лорд,ще ме извиниш бате,сега виждам браточвед ми какви глупости е писал.Заклет фен на Сити е и ако има достъп до компютъра по първа възможност ще напише някоя помия срещу фен наМанчестър Юнайтед,а и нали съм на линия и не му дава парола,абе както и дае,извинявам се за неудобството,Скери гледам ,че четеш в темата,би ли изтрил мнението?На втора страница мисля че беше.

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- Lord of memories
- Контакти:
- Red_champions
Още веднъж моля,ако е възможно на Скери да изтрие мнението от втора стр.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Red_champions написа:E,не е могъл да се раздаде напълно.Лорд,ще ме извиниш бате,сега виждам браточвед ми какви глупости е писал.Заклет фен на Сити е и ако има достъп до компютъра по първа възможност ще напише някоя помия срещу фен наМанчестър Юнайтед,а и нали съм на линия и не му дава парола,абе както и дае,извинявам се за неудобството,Скери гледам ,че четеш в темата,би ли изтрил мнението?На втора страница мисля че беше.
Знаех, че има нещо гнило тук, никога не си се държал така, а изведнъж да започнеш да пишеш такива глупости..

Red_champions написа:E,не е могъл да се раздаде напълно.Лорд,ще ме извиниш бате,сега виждам браточвед ми какви глупости е писал.Заклет фен на Сити е и ако има достъп до компютъра по първа възможност ще напише някоя помия срещу фен наМанчестър Юнайтед,а и нали съм на линия и не му дава парола,абе както и дае,извинявам се за неудобството,Скери гледам ,че четеш в темата,би ли изтрил мнението?На втора страница мисля че беше.
Даже аз се изненадах вчера кви глупости пишеше докато обсъждаме Ман. Сити хехе

ПП: може и оня ден да е било незнам вече

- Red_champions
SkArY_9 написа:Red_champions написа:E,не е могъл да се раздаде напълно.Лорд,ще ме извиниш бате,сега виждам браточвед ми какви глупости е писал.Заклет фен на Сити е и ако има достъп до компютъра по първа възможност ще напише някоя помия срещу фен наМанчестър Юнайтед,а и нали съм на линия и не му дава парола,абе както и дае,извинявам се за неудобството,Скери гледам ,че четеш в темата,би ли изтрил мнението?На втора страница мисля че беше.
Знаех, че има нещо гнило тук, никога не си се държал така, а изведнъж да започнеш да пишеш такива глупости..
Да,уфф гледам-с БАН съм и така.Единственият път,когато си изкарах наскоро як бан самостоятелно