Защо им е на Барса Имрахимович?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Защо им е на Барса Имрахимович?

Мнениеот Lord VOODOO » 20 юли 2009 19:33

fr3ak_boy написа:
fena_1912 написа:може и да нямаме високи играчи но най-ниския ни играч вкара в най-важния мач за сезона с глава

След груба грешка в защита, но нямате хора, които примерно при 7 ниски защитника да ги надскочат и да забият коженото кълбо в мрежата.

Лол хора много се отклонихте от темата и приказвате глупости!!! Кога Барселона е играла с центрирания от фланговете, че централният ни нападател да бележи с глава??? Да имаме и такива голове, но те са единични!!! Откакто съществува отбора на Барселона (това прави 110 години!!!) винаги играта на каталунците е била една и съща - разигравания по тревата, много къси пасове и постепенни атаки редуващи се с бързи контри! Така че ква игра с глава, кви 5 лева??? Дайте сега заради един пън (Златан) да си променим целият облик на игра, който ясно се видя през сезона, че е най-добрият на света (отделно, че и националният отбор на Испания копира нашият стил на игра и се вижда, че и за тях дава резултати!).

А колкото до тия дето дрънкат, че не сме имали висок таран... ми явно имате много странни разбирания какво значи висок, защото Ето'О е 190 см!!! ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юли 2009 19:35

Ми щото Ибра е 10 пъти по-добър може би.Ама и е по-противен де.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 20 юли 2009 19:38

rhaegar написа:Ми щото Ибра е 10 пъти по-добър може би.Ама и е по-противен де.

Ако ще разказваш вицове - не го прави в тази тема!!!
Златан е в пъти по-слаб футболист от Ето'О!!! И за да не водим излишни спорове нека просто сръвним успехите и отличията на двамата напаадтели! Защото тези спорове кой е по-добър ги решава иманно статистиката и постигнатите от тях успехи!
Така нека видим за какви иде реч:

Златан Ибрахимович няма спечелен нито един КЕШ, а Ето'О има 2!
Опа айде да спираме до тук със сръвненията от повече няма нужда :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Lord VOODOO на 20 юли 2009 19:50, променено общо 1 път.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 20 юли 2009 19:45

Ако питате мене и двамата не им трябват на Барса.Доколкото съм наясно те взеха един младеж от Палмейрас Киерисон който е супер талант.Даже ще са на далавера ако продадът Ето'о за 30-40 милиона и не вземат прехваления Ибра.както стана като махнаха Рони и Деко.досега най много ми харесваше трансферната политика на Барса без гръмки трансфери с млади играчи и дано така да продължат.

LevSkarCh3
Контакти:

Мнениеот LevSkarCh3 » 20 юли 2009 19:55

flashfreak написа:Трябва да си болен мозък, да си мислиш, че Ето'о е по-добър от Ибра. Ибра има физика, игра с глава, много техника и визия върху играта, а Ето'о е дърварче, което вкарва 1 от 10 положения, понеже Барса създават по 20 на мач му се отдава да е голмайстор. Колкото асистенции има Ибра.. изобщо никакво място за сравнение. Единственото лошо на Ибра е, че е арогантно и надуто лайно тип Кристиано Роналдо, но то и Ето'о е същият.

Ето това е най-точното мнение според мен .... няма място да сравняваш Ето'о с Ибрахимович ...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юли 2009 20:10

Lord VOODOO написа:
rhaegar написа:Ми щото Ибра е 10 пъти по-добър може би.Ама и е по-противен де.

Ако ще разказваш вицове - не го прави в тази тема!!!
Златан е в пъти по-слаб футболист от Ето'О!!! И за да не водим излишни спорове нека просто сръвним успехите и отличията на двамата напаадтели! Защото тези спорове кой е по-добър ги решава иманно статистиката и постигнатите от тях успехи!
Така нека видим за какви иде реч:

Златан Ибрахимович няма спечелен нито един КЕШ, а Ето'О има 2!
Опа айде да спираме до тук със сръвненията от повече няма нужда :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Мдаа Пушкаш няма световна титла,а Емануел Петит има една,че и гол на финала,И кой е по-добър?Колкото и да не го харесвам,Ибрахимович е в пъти по-комплексен.Когато мозъкът на Ето'О измисли такъв гол като този на Ибра срещу Италия на Евро2004,тогава го хвалете.Ето'О има 2 КЕШ-1 заради Роналдиньо и една заради Меси и Иниеста.Те му създават по 30 положения на мач,оставаше и да не вкарва.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 20 юли 2009 21:02

Lord VOODOO написа:
fr3ak_boy написа:
fena_1912 написа:може и да нямаме високи играчи но най-ниския ни играч вкара в най-важния мач за сезона с глава

След груба грешка в защита, но нямате хора, които примерно при 7 ниски защитника да ги надскочат и да забият коженото кълбо в мрежата.

Лол хора много се отклонихте от темата и приказвате глупости!!! Кога Барселона е играла с центрирания от фланговете, че централният ни нападател да бележи с глава??? Да имаме и такива голове, но те са единични!!! Откакто съществува отбора на Барселона (това прави 110 години!!!) винаги играта на каталунците е била една и съща - разигравания по тревата, много къси пасове и постепенни атаки редуващи се с бързи контри! Така че ква игра с глава, кви 5 лева??? Дайте сега заради един пън (Златан) да си променим целият облик на игра, който ясно се видя през сезона, че е най-добрият на света (отделно, че и националният отбор на Испания копира нашият стил на игра и се вижда, че и за тях дава резултати!).

А колкото до тия дето дрънкат, че не сме имали висок таран... ми явно имате много странни разбирания какво значи висок, защото Ето'О е 190 см!!! ;)

Тук не става въпрос за височина, а за умение за игра с глава за съжеление не съм видял Ето'о да е вкарвал особено много с глава. Освен това според теб дали Ибра няма да може от 10 положение поне 3 да вкара.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 20 юли 2009 21:18

fr3ak_boy написа:Тук не става въпрос за височина, а за умение за игра с глава за съжеление не съм видял Ето'о да е вкарвал особено много с глава. Освен това според теб дали Ибра няма да може от 10 положение поне 3 да вкара.

Очевидно става въпрос за това, че ти не мислиш изобщо какво ти се казва! Стила на игра на Барселона никога, ама никога не е бил ориентиран към играта с глава, съответно не ни трябват играчи, които да могат да играят с глава!!! Ние не сме ръстов отбор, и не играем с високи центрирания и изсипани топки в наказателното поле!!! Нашата игра е по тревата, на скорост и с адски много подавания - така че физиката на Ибра, нито пък играта му с глава имат някаква значение за нас!
Надявам се преди да напишеш следващият си пост в тази тема да осмислиш хубаво написаното от мен и да проумееш, че няма никакво значение за Барселона дали Ибрахимович може да играе с глава или не, защото това не е част от стила на отбора!!!

А колкото до вкараните положения... е дойде ли при нас ще го видим колко може да вкарва, но Ибра е егоист, а такива играчи по никакъв начин не се връзват със стила на игра на Барселона, където най-важното нещо е колектива!!!

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 20 юли 2009 22:17

А кой умник реши, че най-доброто качество на Ибрахимович е играта с глава ? Та най-добрите му голове са с мощни удари или технични такива, а не с глава :) Ибрахимович има толкова техника в краката си, колкото и 10 Ето'о-та да се съберат - няма да имат толкова. Който гледа само испанско може и да си мисли, че Ибра е слаб футболист, но той е далеч над Ето'о, влачи Интер 2-3 години на гърба си и ги направи шампиони. Това, че Интер са импотентен отбор в Европа - не прави Ибра слаб футболист. Само за протокола - фен съм на Рома от 97-98 и мразя Ибра колкото си искате, обаче е много добър, а Ето'о е дърварче без техника тип Карю, Лука Тони, Нистелрой и т.н. Чака наготово и т'ва е :) Ибра стигна върха си в Интер и му е време да поиграе в голям отбор.

Потребителски аватар
raikoonen
Контакти:

Мнениеот raikoonen » 23 юли 2009 12:36

Азще ви кажа за какво им е Ибрахимович-за да се лигави и да разправя колко е велик-типично копие не Кристиано Роналдо.
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина

Върни се в “Футбол - Свят”