Валери Божинов & Мартин Петров...?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
riki088
Контакти:

Re: Валери Божинов & Мартин Петров...?

Мнениеот riki088 » 19 юли 2009 01:24

Гледах и 2-та мача/на Юнайтед и Сити/.В първия Бербатов изкара 75 мин. с ръце на кръста преди "съра" да го смени.Единственото което успях да запомня от играта му беше един идар с глава/след корнер/ през първото полувреме,който мина на 30-40см. от страничната греда на малайзийците.През останалото време винаги когато получаваше топка се мъчеше като робот да се отърве от нея с един пас.Това което чета по сайтовете за играта му ме разсмя.Явно някой е писал по презумция,а другите най-безогледно са преписвали.
За втория мач какво да ви кажа - безобразно слаб Сити и още по-слаб Божинов.Марто си правеше бързите пробиви по крилото,което подсказа за някаква класа,но Валерката не го виждам там.Той даже и за Левски не става/нищо лично/.
Последна промяна от riki088 на 19 юли 2009 02:23, променено общо 1 път.

NaskoBg
Контакти:

Мнениеот NaskoBg » 19 юли 2009 02:16

Валери сам го знае че трябва да се върне в Италия, но там няма му дават парите които взема в Сити, а това за него е важно. Но мисля че той чака да стане играч на Рома, а това стане ли ще имаме следващия Габриел Батистута !
_/\_

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 19 юли 2009 04:08

Смея да попитам "специалистите" тук, от какъв зор Марто ще се маха от Сити? Кой по-точно според вас в Сити е ПО-ДОБРО ляво крило от него? Той е 99% титуляр, защото Хюз го харесва много като футболист, а и никой от новите им не е типично ляво крило! Марто има най-доброто центриране и е най-бърз от всички в този отбор! Да не говорим, че Санта Круз и Адебайор са еднотипни и няма как да играят заедно!!! Вероятно Робиньо ще бъде изнесен в дясно и напред Сити ще са Петров - Адебайор - Тевез - Робиньо! Бари ще е опорен, нещо като Хаман миналата година, а Стиви Ай ще се дъпне назад малко. Райт-Филипс се явява резерва, Санта Круз също! Божинов е много назад в този отбор, защото те имат и Бенджани, който също сигурно ще се махне при създалата се ситуация! Футболист с такава история от контузии не знам кой ще го вземе, вероятно някой от типа на Лече и Бари!

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 19 юли 2009 06:24

vendolata написа:от mormona на 18 Юли 2009 22:19

Божинов е много качествен нападател ама имаше малко проблем с контузиите момчето.божинов е добре да иде в някои от тия клубове, където ще е част от Отбора.Евъртан , Тотнам, Вила, фулам...

Мисля,че имаш предвид Фелипе Кайседо.

Силно се съмнявам в качествата на Божинов. Контузиите на тази възраст са най-вече от лоша физ.подготовка и пренатягане - което не е плюс за него. със сигурност е делавераджия - защото всички негови контракти понамирисват - Нещо като Анелка - много готин футболисст - никаде не пасва но винаги се въртятедни пари около него. Май с такива футболисти големите отбори си уреждат сметките. За да него правят през букмейкъри като у нас. Все пак им пожелавам да са част от това което се готви в Сити - ще е интересно някой да разбие Голямата четворка. В миналия сезон само Тоттнъм има нулев баланс срещу четворката - всички останали са с отрицателен.

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 19 юли 2009 06:58

Защо да се махат-Сити само вдигат пушилка с тия трансфери,а не виждам как с тия скъпоструващи звезди ще направят отбор.Хюз за пореден път доказва че е мениджър за средняшки отбор-да имаш в състава си толкова нападатели и да искаш още при положение,че миналия сезон нямаш никаква защита и средна линия-трябва да си олигофрен.До десетия кръг и чао и после ще си викнат някой мениджър,който ще оцени поне Марто-защото е велик
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

stas1990
Контакти:

Мнениеот stas1990 » 19 юли 2009 07:21

NaskoBg написа:Валери сам го знае че трябва да се върне в Италия, но там няма му дават парите които взема в Сити, а това за него е важно. Но мисля че той чака да стане играч на Рома, а това стане ли ще имаме следващия Габриел Батистута !

Едва ли някога ще има отново играч като Батистута! Иначе да, Божинов трябва да се върне в Италия и да играе за отбори като Каляри, Торино, за да може да навлезе първо в ритъма, който беше преди контузията и след 1-2 години може да говорим за някой по-голям отбор, все пак той е млад все още ;)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 19 юли 2009 08:15

Марто си е твърд титуляр, но Божинов май ще отърка резервната скамейка, че то с много нападатели се напълни съблекалнята на Сити и едва ли ще е рентабилно точно тях да държат на резервната скамейка!

riki088 написа:Гледах и 2-та мача/на Юнайтед и Сити/.В първия Бербатов изкара 75 мин. с ръце на кръста преди "съра" да го смени.Единственото което успях да запомня от играта му беше един идар с глава/след корнер/ през първото полувреме,който мина на 30-40см. от страничната греда на малайзийците.През останалото време винаги когато получаваше топка се мъчеше като робот да се отърве от нея с един пас.Това което чета по сайтовете за играта му ме разсмя.Явно някой е писал по презумция,а другите най-безогледно са преписвали.
За втория мач какво да ви кажа - безобразно слаб Сити и още по-слаб Божинов.Марто си правеше бързите пробиви по крилото,което подсказа за някаква класа,но Валерката не го виждам там.Той даже и за Левски не става/нищо лично/.

много си смешен ве братче! има още много да растеж преди да започнеш да разбираш футбола!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 19 юли 2009 10:12

Признавам си , вие ме изумихте ! Как си представята Мартин да търка скамейката ?!?! Че то има ли по добро крило при гражданите ? - НЯМА ! Как усещам , че това ще е сезона на Мартин , защото дойдоха по - класни играчи и може да имат някакъв шанс да изместят например Арсенал (лично аз , не ги харесвам) ! ;)
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 19 юли 2009 10:31

мартин според мен ще играе,но валери ще е 4-ти вариант за марк хюз при наличието на адебаиор,тевес и рока санта круз,така че валери да напуска възможно наи бързо ако иска да играе футбол на високо ниво!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 19 юли 2009 13:18

Другите средняци ако имат пари, щото нали в бритъния имало много пари, сега им е времето да привличат нападатели.Астан Villa имат 2ма обаче поне още един между Божинов , беняни, кайседо.( аз така мисля ) карамелите също.да не казваме , че и ливърпул се точеха на тевез, не го взеха и сега май още искат нападател.те не привлякоха ако не се лъжа никакъв нападател.въпреки , че те имат бабел , каит, торес, воронин ако си го върнат, нгог...наистина би ми харесало като фен ако някои от тия нападатели по \"старите\" в сити да иде в някои от средняците - тотнам , вила, евъртан, фулам...
Аз наистина след сяко преброяване забравям колко нападатели реално и атакуващи футболисти има Сити.Все по някои забравям.
ТЕвез, Адебайор, Роке Santa КРус, Кайседо, Белами, Беняни, БОЖИнов, робинио и като сложите и петров, айрланд, елано... взеха само гарет бари което беше хубав ход.всичко друго е занапред.да атакуват баварците с бомбастична оферта за лам. той горкия робинио се махна от real за да иде в английския real...
С толкова много нападатели ще е кощунствено да се играе.ще има топ 4 и Сити които ще кретът за 4-5 та позиция с тия сички играчи.И отбори много по добре окомплектовани от Сити , обаче нямащи нападатели, или просто с каса резервна скамейка.
БЕняни, Божинов, кайседо - под наем и продадени.те да не забравяме , че имаха и йо ако не се лъжа ама го разкараха на някъде... нещо такова трябва да стане с тия играчи, ако от клуба нещат да ги продават да поискат сами ! ! ! ! !!
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”