Може ли Бенфика да спечели титлата в ШЛ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Може ли Бенфика да спечели титлата в ШЛ?

Мнениеот daniel875 » 09 дек 2011 22:27

fcb_bg написа:
daniel875 написа:Не знам дали повечето от вас изобщо знаят, но "Бенфика" преди близо половин век беше фактор в Европа и света. С този отбор всички се съобразяваха. "Орлите" впоследствие играха в два финала за КЕШ, но ги загубиха от "Милан". И все пак това е "Бенфика". Тоест отбор, който никога не трябва да бъде подценяван.
Преди години, когато играха с "богоизбраните", в първия мач поне две чисти дузпи не им дадоха в Лисабон. В реванша съдиите отново подпираха, но по - леко "Барселона". В първия мач обаче "работата" беше свършена и лисабонци отпаднаха.

Знаем, знаем, не пускаш първи топла вода по тръбите. Те и много други отбори са били фактори, но сега реалността е друга. Аякс пак отпада в групите, да не се връщам по-назад в архива със заслужилите званието "фактор в Европа". Останалото ти смотолевене за подпирачки и прочие го оставям така, щото не съм Дон Кихот.

Между другото ако играете с тях и съдията свири нормално, твърдо отпадате. Въпросът е, че страничните фактори нямаше да го допуснат. Кой ще свири срещу "богоизбраните"?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 дек 2011 22:31

daniel875 написа:
Между другото ако играете с тях и съдията свири нормално, твърдо отпадате. Въпросът е, че страничните фактори нямаше да го допуснат. Кой ще свири срещу "богоизбраните"?

Ти преди пишеше по-обективно. След суперважния и решаващ мач Милан - Барса взе много да се вживяваш. Успокой малко пулса, нашия.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 09 дек 2011 22:33

daniel875 написа:
fcb_bg написа:
daniel875 написа:Знаем, знаем, не пускаш първи топла вода по тръбите. Те и много други отбори са били фактори, но сега реалността е друга. Аякс пак отпада в групите, да не се връщам по-назад в архива със заслужилите званието "фактор в Европа". Останалото ти смотолевене за подпирачки и прочие го оставям така, щото не съм Дон Кихот.

Е ако играят финал двата отбора надали рефера ще се опита да опорочи мача :oops: !!
Benfica Lisboa

oprpt
Контакти:

Мнениеот oprpt » 09 дек 2011 22:59

aguias написа:
Е ако играят финал двата отбора надали рефера ще се опита да опорочи мача :oops: !!

Прегледай отнова финала от 2006 Арсенал - Барселона.....

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 дек 2011 23:06

Още от сега е ясно, че утре след мача в темата за него ще е каубойска среща. Гледам анализаторите още от сега подготвят почвата.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

oprpt
Контакти:

Мнениеот oprpt » 09 дек 2011 23:12

fcb_bg написа:Още от сега е ясно, че утре след мача в темата за него ще е каубойска среща. Гледам анализаторите още от сега подготвят почвата.

Утре ли е финала с Бенфика? :shock:

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 09 дек 2011 23:28

Не зная потоците как са но при добър жребий без Зенит и Цска М който са си сериозни противници!!Един Леверкузен който сме го тупали и преди :lol: или ОМ и те не са класа!!
Benfica Lisboa

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 дек 2011 23:33

Карам директно по темата и на въпроса ...

Не !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 09 дек 2011 23:35

Аз от по-слабите отбори така да го наречем стискам палци именно за Бенфика.Страшно симпатичен отбор са ми.Отбор с богата история много борбени непримирими.Хубавото е ,че завършиха първи в групата си и определено съперниците им са преодолими на 1/8 за 1/4 вече каквото сабя покаже.След като Ливърпул и Атлетико не са в ШЛ дано ''лисабонските орли'' стигнат колкото се може по-надалеч в турнира.Иначе мисля ,че тази е годината на Реал Мадрид.Време им е за нещо голямо ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Върни се в “Футбол - Свят”