Най-вълнуващата вечер в историята на ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Най-вълнуващата вечер в историята на ШЛ

Мнениеот Udoji90 » 08 дек 2011 11:02

Определено вълнуваща вечер, която лично аз никога няма да забравя. Но и тук имаше някои грозни моменти. За Динамо - Лион не мога да кажа нищо конкретно - не знам дали е уговорен. Гаврата беше от страна на съдиите, които в другия мач заклаха буртално Аякс с 2 непризнати чисти гола, а поне един от головете на Лион беше от засада. Също не мога да отрека, че Интер бяха лишени от дузпа в края, която можеше да докара резултата до 2-2 и да класира Трабзон. Не мога да скрия, че много се изкефих за продължаването на ЦСКА, но не е хубаво нещата да стават по този начин.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
rang
Контакти:

Мнениеот rang » 08 дек 2011 11:04

Уейн Рууни написа:СТИГА С ТОВА ТОТО ! КОЙ ЩЕ КАЖЕ НА ЛИОН ДА БИЕ 7:1 ?!? БЯХА ПЕРФЕКТНИ ! ЮНАЙТЕД ИЗФУКА ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НАПРЕД, СИТИ И АЯКС - СЪЩО ! АЯКС ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОПЪНАТ НА РЕАЛ И ДА ВЗЕМАТ ПОНЕ ТОЧКА И ЩЕШЕ ДА Е ДРУГО ! ГЛУПАЦИ ! КОЙ ЩЕ УГОВОРИ МАЧ В .. ШЛ? ТОВА ДА НЕ ТИ Е Б ГРУПА?

[offtopic]Модератори, съжалявам за главните букви, но ми омръзна от тея "разбирачи"[/offtopic]

Разгледай добре ситуациите при головете второто полувреме . И без много фантазия се вижда как някои от защитниците нарочно закъсняват да покрият нападателите на Лион .А вратаря не се позиционира правилно при ситуациите и - готово . Целия Европейски и световен футбол е една машина за пари , така , че не се изненадвам изобщо .

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 дек 2011 11:11

Борусия - Марсилия уговорен ли е? Отпаданията на Ман Ю, Ман С, Порто? Значи в другите групи бомбите са нормални, само в тая е имало намеса?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 08 дек 2011 11:54

realist написа:
от Gonzi_407 на 08 Дек 2011 08:38

Очертава се интересна пролет - представяте ли си полуфинали Базел-АПОЕЛ и цска Москва-Зенит

Втората двойка е невъзможна, защото на този етап от турнира не могат да се паднат отбори от една държава, както и отбори, които са били в една група. Иначе и на мен ми харесаха развръзките, с изключение на една група. Според мен хърватите грозно се продадоха и почерниха името си завинаги. Никой не може да ме убеди, че Лион са толкова силни, нито Динамо толкова слаби. Французите биха точно с толкова, колкото им трябваше, дори Аякс да бяха загубили само с един гол. Радвам се, че този път ШЛ ще е толкова разнообразна. Обикновено са по 4 английски и испански, а сега са само по 2. Нищо чудно да има изненадващ шампион. Тази развръзка направи Лига Европа невероятно силна и интересна. Вижте само какви отбори продължават там: Ман Юн, Ман Сити, Порто, Валенсия, Атлетико М, 4-те водеши холандски отбора, Шалке и т.н. Ще е интересно.

Май не си много сигурен за правилото от една държава, миналата година Барса-Реал не играха ли на полуфинала, сещам се и за Интер - Милан, Челси - Ливърпул....
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

arsenala
Контакти:

Мнениеот arsenala » 08 дек 2011 11:57

Естествено, че е възможно! Не съм сигурен за 1/8 финалите дали го има тва правило, но след 1/4, включително и на 1/4 финалите го няма! Тоя говори глупости, могат да се падат зенит и цска!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 дек 2011 12:00

fcb_bg написа:Борусия - Марсилия уговорен ли е? Отпаданията на Ман Ю, Ман С, Порто? Значи в другите групи бомбите са нормални, само в тая е имало намеса?

Добре е човек прости си пусни репортаж от мача и виж сам. Като гледам никой не казва за другите мачове а конкретно са Динамо-Лион. Просто хърватите продадоха мача.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 08 дек 2011 12:05

Ако някой ми каже торент за мача Динамо - Лион , ще го почерпя 1 виртуална бира
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 08 дек 2011 12:07

Gonzi_407 написа:Май не си много сигурен за правилото от една държава, миналата година Барса-Реал не играха ли на полуфинала, сещам се и за Интер - Милан, Челси - Ливърпул....

Еееее, аман от разбирачи... На осминафинал не могат да играят един срещу друг отбори от една държава. В следващите етапи може. Сега доволен ли си?

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 08 дек 2011 12:08

случайно защитника на динамо намига на Гоми при единия от головете му като му дава топката...

на 3.48 от клипа

http://cl.sportal.bg/news/vizhte-kak-ig ... .4252.html

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 дек 2011 12:09

terata написа:
fcb_bg написа:Борусия - Марсилия уговорен ли е? Отпаданията на Ман Ю, Ман С, Порто? Значи в другите групи бомбите са нормални, само в тая е имало намеса?

Добре е човек прости си пусни репортаж от мача и виж сам. Като гледам никой не казва за другите мачове а конкретно са Динамо-Лион. Просто хърватите продадоха мача.

Тия са същите, дето бяха с 2-15 г.р. с 0т., до снощи, нали? 2 имаха вкарани, щото Реал излязоха от игрището. Дето останаха без Лекия рано-рано? За тия ли говорим?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Футбол - Свят”