За кого ще викаме ние на финалите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: За кого ще викаме ние на финалите?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 ное 2011 12:49

Май ще се окаже, че феновете на Бундестима сме най-много тук :mrgreen: Нека си пожелаем великолепна игра и евротитла за германците догодина :)
Изображение

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 16 ное 2011 12:49

Blagoy написа:
Labros написа:Трето поредно европейско ще подкрепям Гърция.

Чакай малко, връщам лентата три европейски първенства назад и първото излиза, че е Евро 2004. Та ние участвахме там, бе пич! Пак ли беше за Гърция? :shock:

България участва и на ЕВРО 96, но аз гледах мачовете само на Германия и бях твърдо за тях.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 16 ное 2011 12:51

Както казва е казал Силвио.... FORZA ITALIA !!!
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 ное 2011 12:54

Поздрави за всички фенове на Маншафта с малко старо, но готино клипче :) - [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UCRHjhh_7oE[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 ное 2011 12:55

Entombed, ти не си наред. Че ние тогава дори имахме силен отбор. Сега да кажем, че оправданието ви е, че сме трагични, но тогава... Остава да кажеш, че и в САЩ на 1/4-финала си бил за Германия срещу България и мога да ти препоръчам да си взимаш еднопосочен билет за Берлин...

За да не е съвсем оффтопик, да напиша и аз по темата малко. За никой няма да викам щом България не участва. Един колега по-нагоре беше написал, че не ни е там мястото и е прав за съжаление. Няма да викам за никой, просто ще гледам мачовете и ще се наслаждавам на футбола, а дано най-заслужилият спечели.
Последна промяна от Blagoy на 16 ное 2011 12:56, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bultra_Patriot
Контакти:

Мнениеот Bultra_Patriot » 16 ное 2011 12:55

Ебати, само аз ли се кефя на Холандия. Винаги лалетата са ми били симпатични. Чак да викам за тях е силно казано, но ги предпочитам.

Потребителски аватар
Thomas Müller
Контакти:

Мнениеот Thomas Müller » 16 ное 2011 12:57

Viktor4o_Rs написа:Май ще се окаже, че феновете на Бундестима сме най-много тук :mrgreen: Нека си пожелаем великолепна игра и евротитла за германците догодина :)

Очаквам пак някой хора да се появят и да ни обвинят в родоотстъпничевство и че се кланяме на чужди отбори,а те самите в много теми да са чупили клавиатури от спорове за това дали барса са симуланти и колко велики са ман.юн!!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 ное 2011 12:58

Thomas Müller написа:
Viktor4o_Rs написа:Май ще се окаже, че феновете на Бундестима сме най-много тук :mrgreen: Нека си пожелаем великолепна игра и евротитла за германците догодина :)

Очаквам пак някой хора да се появят и да ни обвинят в родоотстъпничевство и че се кланяме на чужди отбори,а те самите в много теми да са чупили клавиатури от спорове за това дали барса са симуланти и колко велики са ман.юн!!!

Да не ти пука :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 ное 2011 12:59

Bultra_Patriot написа:Ебати, само аз ли се кефя на Холандия. Винаги лалетата са ми били симпатични. Чак да викам за тях е силно казано, но ги предпочитам.

Въпреки, че съм фен на Германия, винаги съм харесвал Холандия :)
Изображение

gamaun

Мнениеот gamaun » 16 ное 2011 12:59

Bultra_Patriot написа:Ебати, само аз ли се кефя на Холандия. Винаги лалетата са ми били симпатични. Чак да викам за тях е силно казано, но ги предпочитам.

Логично обяснение - стилът на игра на Холандия много се доближава до стила на "Ботев" от най-добрите му години. Сега подобен футбол играе руският аналог на "Ботев - "Зенит" Санкт-Петербург.
Последна промяна от gamaun на 16 ное 2011 13:02, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - Свят”